Arka Gdynia (zbiorczy) - Strona 5

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP
silooy
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: silooy » 20 kwie 2005, 15:01

cloner pisze:
yazzid1991 pisze:gdzie jest Bytom??ahahahha
jakis masz problem do Bytomia ???
Polonia Bytom ma przynajmniej bardziej kulturalnych kibicow od Waszej Lechii !!

Pozdrawiam (nie tyczy sie kibicow Lechii,Wisly,Slaska)
Chlopak jest po prostu niedouczony i ma zaleglosci z podstawowki, w dodatku bardzo go to bawi :shock:

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 20 kwie 2005, 15:36

Trzymajcie sie tematu, bo to jest temat o Arce a nie o jakis bzdetach :twisted:
Oby Areczka awansowala, widac ze bardzo im na tym zalezy i sie staraja a efekty sa juz widoczne :D Moim zdaniem awans im sie nalezy :D

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8640
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 20 kwie 2005, 15:53

piwus pisze:Cloner czyżbyś miał przyjemność znać wszystkich kibiców Lechii?
nie znam wszystkich kibicow Lechii, wystarczy ze raz kilka lat temu do nas przyjechali z siekierami, toporami, nozami i innym takim sprzetem, po prostu chuligani a nie kibice !!!

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 20 kwie 2005, 16:39

To co zaserwowałeś cloner to typowa napinka. Przez internet każdy pisze co chce i nikt go nie sprawdzi, skąd mamy wiedzieć, że to nie byli turysci z Niemiec? Ja nie piszę, jakie setki pasiaków mnie goni po ulicach Krakowa :roll:.

Poza tym żyjesz w Polsce tu każdy ma swoją bojówkę, swoich chuliganów. To, że przyjechali z siekierami toporami to trochę absurdalnie brzmi. Miotacz płomieni mieli :roll:?

WP i proszę cię nie narzekaj, bo gdyby to samo kibice Lechii o Arze napisali też bym wkroczył. I zbastuj trochę, bo przegiąłeś :evil:.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 20 kwie 2005, 16:42

cloner pisze:
piwus pisze:Cloner czyżbyś miał przyjemność znać wszystkich kibiców Lechii?
nie znam wszystkich kibicow Lechii, wystarczy ze raz kilka lat temu do nas przyjechali z siekierami, toporami, nozami i innym takim sprzetem, po prostu chuligani a nie kibice !!!

Pozdrawiam
Jestem kibicem Lechii (to chyba widać) i nie ganiam z siekierami i toporami na innych. To co usłyszałeś od dorosłych to bujdy! Byłem na wilu meczach Lechii i jest naprawde świetna atmosfera!

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 20 kwie 2005, 16:43

piwus pisze:To co zaserwowałeś cloner to typowa napinka. Przez internet każdy pisze co chce i nikt go nie sprawdzi, skąd mamy wiedzieć, że to nie byli turysci z Niemiec? Ja nie piszę, jakie setki pasiaków mnie goni po ulicach Krakowa :roll:.

Poza tym żyjesz w Polsce tu każdy ma swoją bojówkę, swoich chuliganów. To, że przyjechali z siekierami toporami to trochę absurdalnie brzmi. Miotacz płomieni mieli :roll:?

WP i proszę cię nie narzekaj, bo gdyby to samo kibice Lechii o Arze napisali też bym wkroczył. I zbastuj trochę, bo przegiąłeś :evil:.
to jest po prostu chamstwo !!! wystarczy zle napisac o Lechii to od razu sie dostaje od kibica ostrzezenie - to jest po prostu smieszne, a ten "wypad" pseudokibicow Lechii do Bytomia byl prawdziwy, nawet w telewizji to pokazywali, niestety nie pamietam dokladnie ktory to byl rok,

a wracajac do tematu - to ARKA GDYNIA awansuje do 1.ligi i pokarze wszystkim jak sie w pilke gra !!!

Pozdrawiam (nie tyczy sie to kibicow Wisly, Lechii, Slaska)

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 20 kwie 2005, 16:51

A wczoraj z peudokibicami Wisły z siekierami pojechaliśmy na Górnik Wieliczka, regularnie tępimy przy użyciu toporów Garbarnię Kraków, która ze strachu przed nami schowała się przed nami w IV lidze.

TO JEST ABSURD!! Już widzę, jak ekipa z Gdańska poluje z siekierami na Polonię Bytom :roll:.

Zresztą to nie ma znaczenia kim jestem; kibicem, czy ciężarną matką. Za takie bezczelne szkalowanie dostałbyś wszędzi po łapach.
Poza tym prosiłem Cię żebyś nie lamentował. Teraz ci przetłumaczę: nie komentuj moich decyzji w temacie do tego nie przeznaczonym :!:
Ostatnio zmieniony 20 kwie 2005, 17:35 przez petru, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 20 kwie 2005, 16:55

piwus pisze:A wczoraj z peudokibicami wisły z siekierami pojechaliśmy na Górnik Wieliczka, regularnie tępimy przy użyciu toporów Garbarnię Kraków, która ze strachu przed nami schowała się przed nami w IV lidze.

TO JEST ABSURD!! Już widzę, jak ekipa z Gdańska poluje z siekierami na Polonię Bytom :roll:.

Zresztą to nie ma znaczenia kim jestem; kibicem, czy ciężarną matką. Za takie bezczelne szkalowanie dostałbyś wszędzi po łapach.
Poza tym prosiłem Cię żebyś nie lamentował. Teraz ci przetłumaczę: nie komentuj moich decyzji w temacie do tego nie przeznaczonym :!:
teraz nie komentuje Twojej decyzji o przyznaniu WP, tylko o ekipie z gdanska, ktora przyjechala pelnym autobusem na olimpijska od Bytomia z siekierami !!! na cale szczescie policja zareagowala odziwo bardzo dobrze i jakos sobie z nimi poradzila !!
jestes kibicem Lechii i nie znasz historii ?? ciekawa sprawa :D

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 20 kwie 2005, 17:43

yazzid1991 pisze:ej Piwusie a ty pewnie za arką stoisz co??za byle co wstawiassz 2 WP.w dupie to mam w sadz mi 50. :lol: to smieszna druzyna tak samo jak cała gdynia .Lechia wygrała kolejny mecz i juz tylko 3 punkty do 1 miejsca.Arka szparka obciągarka
cloner pisze:jestes kibicem Lechii i nie znasz historii ?? ciekawa sprawa Very Happy
Czekam na dalsze propozycje jaki klub reprezentuję :twisted:.

Pomijam Twoje absurdalne fakty...
A teraz już nie chodzi o samo to czy fakt miał miejsce.
piwus pisze:To co zaserwowałeś cloner to typowa napinka. Przez internet każdy pisze co chce i nikt go nie sprawdzi, skąd mamy wiedzieć, że to nie byli turysci z Niemiec? Ja nie piszę, jakie setki pasiaków mnie goni po ulicach Krakowa Rolling Eyes.
Po prostu spraw kibicowskiej chuliganki nie porusza się na necie, bo prowadzi to wyłącznie do obrzucaniu się brudami. Ty chyba powtarzasz to celowo :roll:.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 20 kwie 2005, 17:48

piwus pisze:Czekam na dalsze propozycje jaki klub reprezentuję :twisted:.
myslalem ze jestes kibicem Trojcy (Wisla,Lechia,Wisla) - coz, chyba sie pomylilem
piwus pisze:Pomijam Twoje absurdalne fakty...
A teraz już nie chodzi o samo to czy fakt miał miejsce
.
no jasne ze pomijasz, bo sa prawdziwe

piwus pisze: To co zaserwowałeś cloner to typowa napinka. Przez internet każdy pisze co chce i nikt go nie sprawdzi, skąd mamy wiedzieć, że to nie byli turysci z Niemiec? Ja nie piszę, jakie setki pasiaków mnie goni po ulicach Krakowa Rolling Eyes
piwus pisze: Po prostu spraw kibicowskiej chuliganki nie porusza się na necie, bo prowadzi to wyłącznie do obrzucaniu się brudami. Ty chyba powtarzasz to celowo :roll:.
no i dobrze, juz nie bede tutaj poruszac spraw dotyczacych kibicowania, chuliganow, bo to nie ma sensu

Awatar użytkownika
Txp1986
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Txp1986 » 22 kwie 2005, 18:05

Mam nadzieję że Areczka wejdzie do 1 ligi i wtedy będzie Wielka Trójka : Miłość, Wiara, Walka - Lech, Cracovia, Arka

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 22 kwie 2005, 18:39

Txp1986 pisze:Mam nadzieję że Areczka wejdzie do 1 ligi i wtedy będzie Wielka Trójka : Miłość, Wiara, Walka - Lech, Cracovia, Arka
Arka wejdzie, a Lech spadnie i będziecie się szukać tak długo jak Lechia, Śląsk i Wisła :?

Awatar użytkownika
Śledź
Trampkarz
Trampkarz
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Śledź » 23 kwie 2005, 22:36

Dzisiaj Areczka zrobiła następny krok w drodze do 1szej ligi pokonując u siebie MKS Mława 1:0!

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 24 kwie 2005, 12:58

Arka wygrała z Mławą i ma już 8 :shock: punktów przewagi nad Podbeskidziem, ale raczej PZPN przyzna walkower Kujawiakowi, wiec przewaga nad 4. miejscem, czyli Kujawiakiem wyniesie i tak pokaźne 7 punktów :D
A to ciekawa wypowiedź trenera Mławy po meczu:
- "Proszę mi wybaczyć, ale nie ma sensu, abym wypowiadał się na temat tego meczu. W takich samych okolicznościach przegraliśmy w Polkowicach. Dlatego spodziewałem się, że czy to będzie 93, czy 98 minuta, to i tak dostaniemy bramkę "
Dla tych co nie wiedzą to powiem, że Arka strzeliła bramkę na 1:0 w 93. minucie z karnego, ale karny naprawde był ewidentny, bo jeden z piłkarzy Mławy wyraźnie zagrał ręką w polu karnym.

ARKA GDYNIA W 1. LIDZE !! :D

Awatar użytkownika
player
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: player » 24 kwie 2005, 19:09

Nie lubie arki, ale chce zeby dostała sie do EeKstraK_asy :), tak samo jak Widzew... Juz szykuje sie na spotkania Legii z Arką, albo z Widzewem :twisted: , poza tym wole zeby byly w 1 lidze kluby z duzych miast, a nie z Wodzisławia, Wronek, Grodziska, Łęcznej itd... Co oni wniosą dobrego do ligi jak na ich mecze przychodzi po 2000 widzów?! :evil:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”