Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 13 sie 2005, 12:29
_Romanista_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kobyl07 » 13 sie 2005, 12:42
Kobyl07
Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 13 sie 2005, 22:22
Dokładnie ... Capello wielki szkoleniowiec !!! Ale Mancini to też dobry trener - myślę że jeszcze duuużo osiągnie ....Moim zdaniem CAPELLO
k@li

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dino marino » 24 sie 2005, 21:22
dino marino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adi88 » 28 sie 2005, 17:39
k@li pisze:Dokładnie ... Capello wielki szkoleniowiec !!! Ale Mancini to też dobry trener - myślę że jeszcze duuużo osiągnie ....Moim zdaniem CAPELLO
PzDR.
Adi88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 28 sie 2005, 17:44
Teraz? To znaczy pokonując beniaminka 3:0?Adi88 pisze:Mancini to młody, utalentowany trener, chodziły głosy ze sie nie nadaje do Interu ale teraz wszyskim pokazał na co go stać
Jak kilka poprzednich.Adi88 pisze: nowy sezon bedzie dla Interu przełomem
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adi88 » 28 sie 2005, 18:46
Teraz, czyli zdobycie Pucharu Włoch, Superpucharu Włoch i udanych transferów jak narazie, mam przed sobą spokojną przyszłość w Interze i poparcie władz i kibiców, to miałem na myśli i przekonamy sie co w tym sezonie zdoła osiągnąć InterSnipp_ pisze:Teraz? To znaczy pokonując beniaminka 3:0?Adi88 pisze:Mancini to młody, utalentowany trener, chodziły głosy ze sie nie nadaje do Interu ale teraz wszyskim pokazał na co go stać
Jak kilka poprzednich.Adi88 pisze: nowy sezon bedzie dla Interu przełomem
Adi88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 04 wrz 2005, 17:20
Ajgor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: artur.makaveli » 08 wrz 2005, 21:17
artur.makaveli
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 08 wrz 2005, 21:55
Dobrze, że napisałes "ja uważam że jest", a nie "jest", bo to pierwsze znaczy tyle co nic.Ja uważam że najlepszym trenerem w Serie A jest zdecydowanie Carlo Ancelloti
Capello osiągnął większe.artur.makaveli pisze: jak narazie osiągnął jako trener bardzo duże sukcesy.
Nikt tego nie wie, choć Interiści są tego pewni. Yyyy... coś tu nie gra?artur.makaveli pisze: Dobrym trenerem wydaje się być Mancini ma mały starz w trenerskiej karierze ale wyrośnie napewno na dobrego trenera
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 08 wrz 2005, 22:06
jestes smieszny bo na Zaze nadajesz ze jest napinaczem a co drugi twój post to jest napinka.ŻenujaceSnipp_ pisze:Nikt tego nie wie, choć Interiści są tego pewni. Yyyy... coś tu nie gra? Confused
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 08 wrz 2005, 22:18
Babel pisze:jestes smieszny
Pokaż mi w zacytowanym fragmencie choć krztę napinki.Babel pisze:Zaze nadajesz ze jest napinaczem a co drugi twój post to jest napinka.
Jest to co piszez. Zgadzam się.Babel pisze:Żenujace
Następny z kulą smakuląBabel pisze:Interisci juz wiedza a Juventini sie dowiedza pod koniec sezonu.
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 08 wrz 2005, 22:27
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el futbalero » 19 wrz 2005, 14:43
el futbalero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MikPio » 07 lut 2006, 8:12
MikPio
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio