młody talent - Strona 5

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 13 cze 2005, 15:11

Freddy Adu 1989
Giuseppe Rossi 1987
Hatem Ben Arfa 1987
Lionel Messi 1987
Leandro Depetris 1988
Sergio Agüero 1988
Erik Lamela
Jonothan Spector 1986
Danny Szetela 1987
Eddie Gaven 1986
Bruno Gama 1987
Fabio Paim 1988
Anthony Van den borre 1987
Floribert Ngalula 1987
Stanley Aborah 1987
Sergio Ramos 1986
Diego Capel 1988
Samir Nasri 1987
Jeremy Menez 1987
Sandro Bloudek 1986
Elias Figueroa 1988
Vicente Olivera 1988
Alessio Cerci 1987
Andi Saliasi
Adeilno Freitas
Johan Vonlanthen 1986
Marian Ogniainov 1988
Dimitar Iliev 1988
Cesc Fabregas 1987
Arturo Lupoli 1987
Niall Mason 1997
Gerard Pique 1987
Cafer Can Asku 1987
Nathan Doyle 1987
Lynel Kitambala 1988
Kévin Monnet-Paquet 1988
Maciej Korzym 1988
Ahmedem Fahtim
Javi Garcia 1987
Bojan Krkic 1990
David Gray 1988
Lee Martin 1987
Jamie Peters 1987
Ron-Robert Zieler 1989
Mwaba Mulenga 1988
Jacob Lenski 1988
Ahmed Yahiaoui 1987
Quincy Owusu Abeyie 1986
Takayuki Morimoto 1988
Samuele Cardosa 1987
Jack Higginson 1998
Lucas Bigila 1986
Nicklas Bendtner 1988
Jamie Watson 1986
Zoltan Stieber 1989
Diego Biseswar 1988
Bea Patou 1996
Michael Witzel 1989
Per Weigrauch 1989
Nuno Coelho 1987
Theo Walcott 1989
Jo 1987
Marcelinho 1987
Roma Eremenko 1987
Alexsander Song 1987
Edgar Manuczarian 1987
Jakub Hottek
Rincon 1988
Philip Ifil 1987
Nedum Onuoha 1987
Manuel Fernandes 1986
Ricardinho 1989

Awatar użytkownika
Golum
Skład C
Skład C
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Golum » 16 cze 2005, 10:21

Eh szewa szewa Jak myślisz że adu nieodejdzie z Stanów to sie mylisz a wracając do tematu to talentem jest Jack Higginson

Awatar użytkownika
paszkwil
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: paszkwil » 16 cze 2005, 10:42

Rossi pisze:Freddy Adu 1989
Giuseppe Rossi 1987
Hatem Ben Arfa 1987
Lionel Messi 1987
Leandro Depetris 1988
Sergio Agüero 1988
Erik Lamela
Jonothan Spector 1986
Danny Szetela 1987
Eddie Gaven 1986
Bruno Gama 1987
Fabio Paim 1988
Anthony Van den borre 1987
Floribert Ngalula 1987
Stanley Aborah 1987
Sergio Ramos 1986
Diego Capel 1988
Samir Nasri 1987
Jeremy Menez 1987
Sandro Bloudek 1986
Elias Figueroa 1988
Vicente Olivera 1988
Alessio Cerci 1987
Andi Saliasi
Adeilno Freitas
Johan Vonlanthen 1986
Marian Ogniainov 1988
Dimitar Iliev 1988
Cesc Fabregas 1987
Arturo Lupoli 1987
Niall Mason 1997
Gerard Pique 1987
Cafer Can Asku 1987
Nathan Doyle 1987
Lynel Kitambala 1988
Kévin Monnet-Paquet 1988
Maciej Korzym 1988
Ahmedem Fahtim
Javi Garcia 1987
Bojan Krkic 1990
David Gray 1988
Lee Martin 1987
Jamie Peters 1987
Ron-Robert Zieler 1989
Mwaba Mulenga 1988
Jacob Lenski 1988
Ahmed Yahiaoui 1987
Quincy Owusu Abeyie 1986
Takayuki Morimoto 1988
Samuele Cardosa 1987
Jack Higginson 1998
Lucas Bigila 1986
Nicklas Bendtner 1988
Jamie Watson 1986
Zoltan Stieber 1989
Diego Biseswar 1988
Bea Patou 1996
Michael Witzel 1989
Per Weigrauch 1989
Nuno Coelho 1987
Theo Walcott 1989
Jo 1987
Marcelinho 1987
Roma Eremenko 1987
Alexsander Song 1987
Edgar Manuczarian 1987
Jakub Hottek
Rincon 1988
Philip Ifil 1987
Nedum Onuoha 1987
Manuel Fernandes 1986
Ricardinho 1989
esh...nazwiska z FM niekoniecznie sie musza sprawdzic...

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 16 cze 2005, 11:09

paszkwil ja tego nie brałem z FM
Moze ty tą grą się ciagle zażynasz ale ja nie!!!!!
Widac połowy z tych zawodników nie znasz a sie wpowiadasz że z FM buhahahahha. To ty kogo podasz ?? Robinho , Cristiano Ronaldo hahahahah

Awatar użytkownika
paszkwil
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: paszkwil » 16 cze 2005, 11:21

moze mi jeszcze powiesz ze sam wypisales tych zawodnikow....sam znasz dokladne daty urodzin.... i ze wszystkich widziales w akcji? :wink:

p.s a w FM nie gram bo nie mam...gdybym mial to bym gral :lol:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 16 cze 2005, 11:29

Tak sam wipisalem tych zawodników w wiekszość sam, innych przepisałem z rożnych forum np BigSoccer gdzie ludzie podawali największe talenty ze swoich krajów.
Że ty tylu nie znasz to nie zanczy że każdy jest tak ograniczony. Weim ty mi moożesz powiedzieć o Roanldinho albo Beckhamie ale ja mam szesze zainteresowania w fudbolu!!!

Awatar użytkownika
paszkwil
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: paszkwil » 16 cze 2005, 11:43

wypisac i ja moge....a daje sobie reke uciac ze gora jednego, dwoch zawodnikow widziales gdzie na filmiku....moze nawet nie....wiec nie widze sensu wypisywac skoro sie ich nawet nie widzialo....

masz szersze zainteresoawnia w fuDbolu? :P to sobie miej choc wypisaniem (jak juz mowilem z FM) nazwisk nie pokazujesz tego...aha i nie mow o mojej znajomosci bo mnie nie znasz...wiec bezpodstawne najezdzanie na mnie jest smieszne :D

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 16 cze 2005, 12:23

FREDDY ADU- chyba nie musze go przedstawiać w wieku 13 lat podpisal kontrakt z nike opiewający na sume 1 mln dolarów pożniej był coraz większe kontarkty. Gra w klubie DC United pod wodzą Krzysztofa Nowaka.
Został zauważony gdy jego drużyna szkolna wygrała mistrzostwa stanowe. Jest objety palnem edukacji w któtym 50 najlepszych piłkarzy młodego pokolenia są trenowania w akademi na Florydzie. Przyjechał do USA z Gahny w weiku 8 lat, gdy miał 11 lat Inter Mediolan złożyl oferte jednak jego mataa się nie zgodziłą. Występuje w różnych kategoriach wiekowych reprezentacji USA.
GIUSEPPE ROSSI-młody włoch który przeszedł do Manchesteru United z Ac Parma. Z pochodzenia jest włochem urodził się w New Jersy. Został wybrany najlepszym pilkarzem młodego pokolenia drużyn rezerwowych w Angli. Z ta drużyną zdobył w tym roku potrójna korone ligi rezerw.Posiada paszport amerykanski, zdobył wiele goli dla drużyny rezerw w tym 3 w finale pucharu rezerw. W parmie nihdy nie podpisał profesionalnrgo kontraktu dlatego MU miało wolną droge do kupna lodego włocha, w parmie występował w drużynie primavera
HATEM BEN ARFA-Gracz Olympique Lyon, z pochodzenia tunezyjczyk, wychowanek najsłyniejszej akademi we Francji w Clermont, mistrz europy do lat 17 w roku 2004, ostatnio chce odejśc z klubu interesuje się nim Ajax Amsterdam, w Lyonie zadebiutował nawet strzelił bramke w pucharze francji.
LIONEL MESSI- przybył do Barcelony w wiekiu 12 lat z argentyny, drugi lub trzeci najmłodszy debiutant w zespole z kataloni w histori klubu, bardzo słąbe warunki fizyczne ale świetna techniak pozwala kreowac mu gre, ustawainy jako napstnik ale jak sam owie czuje się najlepiej na pozycji rozgrywającego. Ma jedna bramke w barwach Barcelony chyba w meczy z Santarder, zadebiutwał w meczu z Fc Porto
LEANDRO DEPREITAS- River Plate w wieku 11 lat preztdent AC Milan Silvo Berlusconi sprowadził go do Mediolanu lecz młody chłopak nie poradził sobie we WŁoszech i wrócił do ojczyzny, jak większosc latynowców słabe warunki fizyczne, typowa 10 , może jeszcze wróci kiedyś do MIlanu.
SERGIO AGUERO- napastnik, argentyna, Indepediente, jest obecnie na mistrzostwach świata do lat 20 , w swoim klubie przez kbiców uwielbiany i traktowany jako maskotka, zadebiutwał już w roku 2004 ma na swoim konicie conajmniej 5 bramek w pierwszej drużynie, gra z 20 na plecach, mam pare jego bramek na kompie super zawodnik.
ERIK LAMELA- zawodnik River Plate , słynna jego historia z jego przejsiciem do Barcelony co ostatecznie nie wypaliło , pojawia się w programach telewizyjnych w Argentynie, został zauważony przez barcelony w roku 2004 na turnieju w hiszpani gdzie jego zespół zwyciężł a Lamela zachwycał , jeszcze bardzo młody ale ma predyspozycje na gwiazde.
JONATHAN SPECTOR-Manchester United, USA ma paszport niemiecki. obrońca, zadebiutwał w MU na początku sezony 2004/2005, ma pare występów w pierwszej drużynie USA, świetnie radził sobie w tym seonie w drużunie rezerw, Birmingahm chciało go wypożyczyć ale Alex sie nie zgodził! był na MŚ under 17 w roku 2003 teraz gra w MŚ under 20, może gra c na prawej stronie obrony i na środku.
DANNY (DANIEL) SZETELA- wybrany przez Columbus Crew w pierwszej rundzie draftu, USA z pochodzenia polak , był na testach w Evertonie, MU się nim bardzo interesuje , gra w środku pola razem z Adu wielka nadzieja USA,tagże objęty programem 50 najzdolniejszych pilkarzy z USA,MŚ under 17 2003, MŚ under 20 2005, regularnie grywa w swoim klubie, bardzo medialny porównywany nawet do Beckhama,

ps Już mi się niechce pisać ale jak bardzo chcesz to moge, teraz ty mi napisz coś ciekawego , soory zabłedy ortograficzne i stylistczne ale o poprawność mi nie chodziło I CO?????

[/b][/i]

Awatar użytkownika
paszkwil
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: paszkwil » 16 cze 2005, 12:25

hehe smiesnzy jestes

p.s zostalo ci tylko jeszcze okolo 62 zawodnikow do opisania :twisted:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 16 cze 2005, 12:46

Śmieszny to ja nie jestem tylko opisalem pierwszy z góry a ty co możesz mi powiedzieć o tantach ???? 30 conajmniej jeszcze moge opisac tylko po co bo widze że nie mam doczynie ze zbyt inteligentnym człowiekiem .
I te twoje stresiciwe wypowiedzi aż płakać się chce!
Bo jak bym rozmawaiał z kimś kto ma jakieś pojęcie o młodzieżowej piłce to moge wiele pisac ale ty człowieku zielonego pojęcia nie masz!!!!!!!
Daj sobie spokoj!!!!!

Awatar użytkownika
MaMa
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaMa » 16 cze 2005, 12:54

Rossi pisze:FREDDY ADU-
Freddy Adu? To ten taki śmieszniutki czarnulek? Mówili kiedyś o nim w teleexpresie i syn też coś o nim wspominał.

Awatar użytkownika
Tardelli
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tardelli » 16 cze 2005, 12:54

Rossi pisze:FREDDY ADU- chyba nie musze go przedstawiać w wieku 13 lat podpisal kontrakt z nike opiewający na sume 1 mln dolarów pożniej był coraz większe kontarkty. Gra w klubie DC United pod wodzą Krzysztofa Nowaka.
Został zauważony gdy jego drużyna szkolna wygrała mistrzostwa stanowe. Jest objety palnem edukacji w któtym 50 najlepszych piłkarzy młodego pokolenia są trenowania w akademi na Florydzie. Przyjechał do USA z Gahny w weiku 8 lat, gdy miał 11 lat Inter Mediolan złożyl oferte jednak jego mataa się nie zgodziłą. Występuje w różnych kategoriach wiekowych reprezentacji USA.
GIUSEPPE ROSSI-młody włoch który przeszedł do Manchesteru United z Ac Parma. Z pochodzenia jest włochem urodził się w New Jersy. Został wybrany najlepszym pilkarzem młodego pokolenia drużyn rezerwowych w Angli. Z ta drużyną zdobył w tym roku potrójna korone ligi rezerw.Posiada paszport amerykanski, zdobył wiele goli dla drużyny rezerw w tym 3 w finale pucharu rezerw. W parmie nihdy nie podpisał profesionalnrgo kontraktu dlatego MU miało wolną droge do kupna lodego włocha, w parmie występował w drużynie primavera
HATEM BEN ARFA-Gracz Olympique Lyon, z pochodzenia tunezyjczyk, wychowanek najsłyniejszej akademi we Francji w Clermont, mistrz europy do lat 17 w roku 2004, ostatnio chce odejśc z klubu interesuje się nim Ajax Amsterdam, w Lyonie zadebiutował nawet strzelił bramke w pucharze francji.
LIONEL MESSI- przybył do Barcelony w wiekiu 12 lat z argentyny, drugi lub trzeci najmłodszy debiutant w zespole z kataloni w histori klubu, bardzo słąbe warunki fizyczne ale świetna techniak pozwala kreowac mu gre, ustawainy jako napstnik ale jak sam owie czuje się najlepiej na pozycji rozgrywającego. Ma jedna bramke w barwach Barcelony chyba w meczy z Santarder, zadebiutwał w meczu z Fc Porto
LEANDRO DEPREITAS- River Plate w wieku 11 lat preztdent AC Milan Silvo Berlusconi sprowadził go do Mediolanu lecz młody chłopak nie poradził sobie we WŁoszech i wrócił do ojczyzny, jak większosc latynowców słabe warunki fizyczne, typowa 10 , może jeszcze wróci kiedyś do MIlanu.
SERGIO AGUERO- napastnik, argentyna, Indepediente, jest obecnie na mistrzostwach świata do lat 20 , w swoim klubie przez kbiców uwielbiany i traktowany jako maskotka, zadebiutwał już w roku 2004 ma na swoim konicie conajmniej 5 bramek w pierwszej drużynie, gra z 20 na plecach, mam pare jego bramek na kompie super zawodnik.
ERIK LAMELA- zawodnik River Plate , słynna jego historia z jego przejsiciem do Barcelony co ostatecznie nie wypaliło , pojawia się w programach telewizyjnych w Argentynie, został zauważony przez barcelony w roku 2004 na turnieju w hiszpani gdzie jego zespół zwyciężł a Lamela zachwycał , jeszcze bardzo młody ale ma predyspozycje na gwiazde.
JONATHAN SPECTOR-Manchester United, USA ma paszport niemiecki. obrońca, zadebiutwał w MU na początku sezony 2004/2005, ma pare występów w pierwszej drużynie USA, świetnie radził sobie w tym seonie w drużunie rezerw, Birmingahm chciało go wypożyczyć ale Alex sie nie zgodził! był na MŚ under 17 w roku 2003 teraz gra w MŚ under 20, może gra c na prawej stronie obrony i na środku.
DANNY (DANIEL) SZETELA- wybrany przez Columbus Crew w pierwszej rundzie draftu, USA z pochodzenia polak , był na testach w Evertonie, MU się nim bardzo interesuje , gra w środku pola razem z Adu wielka nadzieja USA,tagże objęty programem 50 najzdolniejszych pilkarzy z USA,MŚ under 17 2003, MŚ under 20 2005, regularnie grywa w swoim klubie, bardzo medialny porównywany nawet do Beckhama,

ps Już mi się niechce pisać ale jak bardzo chcesz to moge, teraz ty mi napisz coś ciekawego , soory zabłedy ortograficzne i stylistczne ale o poprawność mi nie chodziło I CO?????

[/b][/i]
Dobra, to mi opisz tych piłkarzy, bo nic o nich nie wiem:

:arrow: Floribert Ngalula
:arrow: Vicente Olivera
:arrow: Cafer Can Asku
:arrow: Lynel Kitambala
:arrow: Ron-Robert Zieler
:arrow: Mwaba Mulenga

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 16 cze 2005, 13:21

Floibert NAgula- Belgia , defensywny pomocnik, Manchester United, pochodzenie Demokratyczna Republika Kongo ( DRK) Do United tarfił z Anderlechtu Bruksela gdzie również nie miał podpisanego profesionalnego kontraktu, występował w reprezentacji Belgi do lat 21, nie ma debiutu w MU, ale w meczuz Arsenalem w ramach FA Cup byl na ławce rezerwowych co znaczy że Ferguson wiąz e z nim nadzieje, do United przybył w roku 2003. Wiodąca rola w drużunie rezerw MU, potrójan korona rezerw.
Ron Robert Zieler-Niemiec , bramkarz , w sezonie 2005/ 2006 będzie się szkolil w akademi Manchesteru United, narazie gra w juniorach FC Kolen, został zauważony przez szperaczy MU na turnieju MACHESTER UNITED PREMIER CUP, suma odstępnego będie wynosić około 600tys funtów za wyszkolenie. Tony Coton który go wyszukal powiedzial że to jest najbardziej utalentowany bramkarzw w tym wieku w Europie :shock:
Vincente Oliviera- brat Rubena Arieal Olivery z Juventusu Turyn, urugwajczyk , klub Danubio , gra na lewwej bądzi w środku pomocy , brał udzial w eliminacjach MŚ under 17 w tym roku. W urugwaju jest uznawany za wielki talent.Jest w szerokiej każde swojego klubu nie ma jeszcze debiutu
Lynel Kitambala- Francja napastnik, z pochodzenia DRK, wychowal się w akademi Clermont, skąd Guy Roux siciągną go do rezerw Auxerre, gdzie świetnie sobie radził, doskonale waruki fizyczne , trener kadry do lat 17 go powołuje jednak nie daje mu sznas gry w pierwszym skladzie, bardzo silny zawodnik, brał udzial w eleminacjach do mistzrostwa europy do lat 17 we Włoszech
Canfer CAn Asku- napastnik Galatasaray Stambuł, Turcja, w 3 stzelców mistrzostwa eurpoy do lat 17 w 2004, Terener Galaty daje mu sznase grać w pucharach , razem z Ozcanem tworzyli zabujczy duet w drużynach młodzieżowych Galaty, brał udział w Turnieju Nike premier Cup.
Mwaba Mulenga- w roku 2004 był na testach w MU ale nie dostał pozwolenia na prace , podobno szkoleniowcy młodzięzy w MU byli nim zachwyceni, pochodzi Zambi, jest pod sicisła opieką MU, napastnik

I co?????

Awatar użytkownika
paszkwil
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: paszkwil » 16 cze 2005, 15:36

i to sie zamienia w dziecinade: ) przetlumaczone biografie nie zmieniaja mojego zdania co do tego ze nazwiska sa z FM lub z jakies strony: )a czego tak mysle?nie sadze bys byl w stanie zapmiatec 60 malo znanych nazwisk-do tego dat, i obszernych biografi....zreszta mow co chcesz ale pamietaj ze nikt nie jest glupi ani slepy :lol:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 16 cze 2005, 15:54

Poczułem się jak geniusz dzięki za komplement.
Ja juz wczesiniej ci mówilem nie jestem ograniczony. Piłką młodzieżową interesuje sie bardzo kazdy lubi co innego. Ale trzeba wieżyć innym bo np gadam z Corinthiasem i jego wiedza o piłce latonoskiej jest niezbadana ale to nie znaczy że on coś zmyśla.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”