Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 05 kwie 2012, 7:45
Gall
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rzeznik » 05 kwie 2012, 14:54
rzeznik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 11 kwie 2012, 1:06
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 11 kwie 2012, 3:15
Kto pozwolił Borskiemu mecz sędziować? Widzialem na początku jak nie uznał bramki dla Wisly prawidłowo strzelonej i wyłączyłem. Musiałem wyjść na alko %%piwus pisze:A swoją drogą, kto pozwolił wypożyczonym zawodnikom wykonywać karne?
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 11 kwie 2012, 11:22
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 11 kwie 2012, 11:24
Skoro Ruch to ogórki to jak określić Wisłę, która z tymi ogórkami zalicza plecy?Bienias pisze:Szkoda ze Wisla nie awansowala dalej. Teraz ogorki typu Ruch Chorzow Beda nas reprezentowac w el. LE.
NoName1989
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 11 kwie 2012, 11:35
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 11 kwie 2012, 11:37
Gall
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 11 kwie 2012, 11:40
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 11 kwie 2012, 12:04
Już trochę nudzisz, możnaby pomyśleć, że nie masz innych radości. Nawet nie bardzo wiadomo, czy kibicujesz Legii, można to tylko zakładać, ale za to przynależność do szlachetnego bractwa AW podkreślasz w co czwartym poście. Pozdrawia kibic 13-krotnego mistrza Polski.emdżej pisze:Zresztą ja się bardzo cieszę, że Wisły nie będzie w pucharach i mam nadzieję, że potrwa to dłużej niż jeden sezon.
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 11 kwie 2012, 13:05
Ruch to taka druzyna na 1 sezon. Juz na tym forum swego czasu cieszyli sie ze w pucharach zagra ZL czy inne ogorki i co z tego wyszlo wszyscy wiemy. Dla polskiej pilki lepiej bedzie jak takie firmy ( na polskie warunki) jak Wisla, Lech czy Legia beda grac w pucharach. Powodow nie bede wypisywac bo sa chyba oczywiste.emdżej pisze:Pewnie, że lepiej by było gdyby reprezentował nas klub, który w tym roku wygrał jeden mecz w Ekstraklasie. Swoją drogą nazywanie 14-krotnego Mistrza Polski ogórkami to jakaś kpina. Zasługują wynikami na puchary, to w nich zagrają. Nie liczy się medialność klubu tylko osiągnięcia w sezonie.
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 11 kwie 2012, 13:21
NoName1989

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 11 kwie 2012, 13:45
Gall pisze:Ruch zasluguje conajwyzej na miano sredniaka ligi z tendencja zwyzkowa,
Może nie wypowiadajcie się na tematy, o których macie gówno do powiedzenia. Wybaczcie, ale pierdzielicie takie kocopały, że głowa mała. Bienias nei wiem jak bardzo jesteś związany z Legią, ale troszkę lodu na głowę, albo więcej czasu poświęć Ekstraklasie.Bienias pisze:Ruch to taka druzyna na 1 sezon

bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 11 kwie 2012, 13:52
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 11 kwie 2012, 13:57
Gall
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio