Zamknięte tematy (zbiorczy) - Strona 41

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
jaget
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 05 mar 2005, 9:18

Ja jestem z Gdyni i kilka razy zaliczyłem mecze Arki i jestem pewien że lepiej jest niż w Gdańsku bo my walczymy o 1 Lige a Lechia chyba o pozostanie w 3 chyba (niewiem w jakiej lidze teraz grają)

Awatar użytkownika
t_JB
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 05 mar 2005, 13:31

Andreyew: widać ze mało wiesz na ten temat :roll:

Ja jestem z Gdyni i kilka razy zaliczyłem mecze Arki i jestem pewien że lepiej jest niż w Gdańsku bo my walczymy o 1 Lige a Lechia chyba o pozostanie w 3 chyba (niewiem w jakiej lidze teraz grają)
Toż chyba proste ze jest lepiej, bo jak sam napisałes Arka walczy o 1 lige a LEchia jest w 3 :roll:

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 05 mar 2005, 13:36

Oj duzo wiem, ile razy widzialem takie ekscesy na wlasne oczy. Ile razy bylem w srodku tych burd. Teraz to moze sie troche uspokoilo ale pare lat temu to bylo okropnie. Mow co chcesz ale ja wiem co widzialem.

Awatar użytkownika
t_JB
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 05 mar 2005, 13:38

Oj duzo wiem, ile razy widzialem takie ekscesy na wlasne oczy. Ile razy bylem w srodku tych burd. Teraz to moze sie troche uspokoilo ale pare lat temu to bylo okropnie. Mow co chcesz ale ja wiem co widzialem.
Ale od ilości burd niemożesz wyliczyć ilosci kiboli, bo czasami nawet zwykli ludzie pod siła adrenaliny wkraczają do akcji.

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 06 mar 2005, 17:08

Ja jestem z Wrocka i byłem raz z naszą ekipą na tych derbach. Kamienie latały, wyzwiska też, policja szalała. I znowu kibice ze strony Lechii okazali się wierniejsi. CI z arki to wymiękli i opuścili stadion a my dalej sobie śpiewaliśmy, "TRZEEEEEJ KRÓLOWIE WIELKICH MIAAST!! ŚLĄSK WISEŁKA LECHIA GDAAAŃSK!!" To było z 6 lat temu
Ostatnio zmieniony 06 mar 2005, 20:18 przez Rom$on, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 06 mar 2005, 17:39

Rom$on pisze:Ja jestem z Wrocka i byłem raz z naszą ekipą na tych derbach. Kamienie latały, wyzwiska też, policja szalała. I znowu kibice ze strony Lechii okazali się wierniejsi. CI z arki to wymiękli i opuścili stadion a my dalej sobie śpiewaliśmy, "TRZEEEEEJ KRÓLOWIE WIELKICH MIAAST!! ŚLĄSK WISEŁKA LECIA GDAAAŃSK!!" To było z 6 lat temu
Taaaaaaaaaaak jasne, ja akurat nie bylem na zadnych derbach bo nie bylo takiej okazji ( i jeszcze dlugo nie bedzie ), ale nie wierze ci!!!
Rom$on pisze: LECIA
:?: :?: :?: :roll:

Awatar użytkownika
t_JB
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 06 mar 2005, 19:22

Taaaaaaaaaaak jasne, ja akurat nie bylem na zadnych derbach bo nie bylo takiej okazji ( i jeszcze dlugo nie bedzie ), ale nie wierze ci!!!
Były takie derby że kibice Lechii wyrzucili kibiców Arki z ich sektora (czyt. GÓRKI)

pozdr.

Awatar użytkownika
Śledź
Trampkarz
Trampkarz
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Śledź » 19 mar 2005, 23:54

tO NIE BYŁY DERBY !Był to mecz poprostu nie wzbudzający większego zainteresowania na którym pokazali sie kibice drużyny z Gdańska!

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 20 mar 2005, 1:29

Śledź pisze:tO NIE BYŁY DERBY !Był to mecz poprostu nie wzbudzający większego zainteresowania na którym pokazali sie kibice drużyny z Gdańska!
A cos nie pasuje? znaczy, że kibice Arki się NIE pokazali. Mam nadzieje, że nie wejdziecie do II ligi (jak zawsze) i z Lechią się spotkacie. No chyba, że ze strachu wejdziecie do I ligi (w co wątpie) i tak całe życie będziecie przed nami uciekać :D

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 20 mar 2005, 2:15

Był kiedyś skecz Tyma. Działacz partyjny tłumaczył dlaczego na Zachodzie jest nowocześniej niż w Polsce. Leciało to jakoś tak:
"Polska spokojnie idzie, bez pośpiechu, a Zachód ucieka w panice, bo się nas boją. ALE NIE UCIEKNĄ... choćby dlatego, że Ziemia jest okrągła!" :lol:

Tak więc spotkanie nieuniknione, Arka nie może uciekać wiecznie... choćby dlatego, że Ziemia jest okrągła 8) .

Tomusmc żeby nie nabijać kolejnego posta to odpowiem ci tu :wink: .
Nic złego na myśli bynajmniej nie miałem, za przeinaczenie sorry :wink: ,
tylko jakie to ma znaczenie. Życie czy wieczność i tak się nie ukryją :twisted: .
Ostatnio zmieniony 20 mar 2005, 3:01 przez petru, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 20 mar 2005, 2:23

piwus pisze:Był kiedyś skecz Tyma. Działacz partyjny tłumaczył dlaczego na Zachodzie jest nowocześniej niż w Polsce. Leciało to jakoś tak:
"Polska spokojnie idzie, bez pośpiechu, a Zachód ucieka w panice, bo się nas boją. ALE NIE UCIEKNĄ... choćby dlatego, że Ziemia jest okrągła!" :lol:

Tak więc spotkanie nieuniknione, Arka nie może uciekać wiecznie... choćby dlatego, że Ziemia jest okrągła 8) .
piwus pamiętaj, że życie nie jest wieczne. Napisałem, że będą uciekać przez całe życie, anie przez wieki. Pozdro

Awatar użytkownika
Bluesiak
Junior
Junior
Kontakt:

Euzebiusz Smolarek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bluesiak » 23 mar 2005, 9:42

Wyrasta na główne rządło Borussi Dortmund. Gdy odejdzie po tym sezonie Rosicky i Koller, może być nawet jednym z najlepszych piłkarzy Borussi. A co wy o nim sądzicie???Czy może żeby Janas go powołał na mecze eliminacyjne do MŚ????

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 23 mar 2005, 10:31

Uważam, że po okresie próbnym w Borussi, władze Dortmundzkiego klubu zrezygnują z POlaka. Mnie jakoś jeszce nie przekonał do swej osoby

Awatar użytkownika
Bluesiak
Junior
Junior
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bluesiak » 23 mar 2005, 10:39

olek j pisze:Uważam, że po okresie próbnym w Borussi, władze Dortmundzkiego klubu zrezygnują z POlaka. Mnie jakoś jeszce nie przekonał do swej osoby
Trener Borussi podobno go lubi, ja mam troche odmienne zdanie co do Ciebie Olku, według mnie, jak już wcześniej napisałem-będzie głównym żądłem Borussi. Ebi przeprowadza dużo rajdów, dośrodkowuje i strzela czasami nawet gole. W ostanim meczu nawet, sprowokował karnego ale na bramkę nie zamienił Koller. Chciałbym z całego serca aby został w Dortmundzie ponieważ tam, naprawdę mógłby rozwinąć się jego talent. W Fayennordzie nie dawaliby mu dużo szans na granie, ponieważ na jego stronie gra Romeo Castelen. Więc chyba nie ma szans na rywalizację z nim. A w Borussi nie ma tego typu zawodnika jak Smolarek. Ale co tu duzo gdybać. Zobaczymy czy zostanie w Borussi czy powróci na "ławkę" do Fayenoordu.

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 23 mar 2005, 20:18

Wiedzialem ze jak Smolarek opusci Feyenoord to pokaze na co go stac juz kiedys o tym pisalem, poprostu Gullit niewiedzial co stracil, a co do Ebiego to juz w sobote oczaruje nas swoimi zagraniami :wink: (w koncu wychowanek Feyenoordu) :lol:
Fayenoordu
- co to za klub?? :wink:
Zobaczymy czy zostanie w Borussi czy powróci na "ławkę" do Fayenoordu.
Dzialacze Borussi juz staraja sie o wykupienie Smolarka teraz wszystko zalezy od wladz feyenoordu :D

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”