Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 05 mar 2005, 9:18
jaget
Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 05 mar 2005, 13:31
Toż chyba proste ze jest lepiej, bo jak sam napisałes Arka walczy o 1 lige a LEchia jest w 3Ja jestem z Gdyni i kilka razy zaliczyłem mecze Arki i jestem pewien że lepiej jest niż w Gdańsku bo my walczymy o 1 Lige a Lechia chyba o pozostanie w 3 chyba (niewiem w jakiej lidze teraz grają)
t_JB

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 05 mar 2005, 13:36
Andreyew
Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 05 mar 2005, 13:38
Ale od ilości burd niemożesz wyliczyć ilosci kiboli, bo czasami nawet zwykli ludzie pod siła adrenaliny wkraczają do akcji.Oj duzo wiem, ile razy widzialem takie ekscesy na wlasne oczy. Ile razy bylem w srodku tych burd. Teraz to moze sie troche uspokoilo ale pare lat temu to bylo okropnie. Mow co chcesz ale ja wiem co widzialem.
t_JB

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 06 mar 2005, 17:08
Rom$on
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 06 mar 2005, 17:39
Taaaaaaaaaaak jasne, ja akurat nie bylem na zadnych derbach bo nie bylo takiej okazji ( i jeszcze dlugo nie bedzie ), ale nie wierze ci!!!Rom$on pisze:Ja jestem z Wrocka i byłem raz z naszą ekipą na tych derbach. Kamienie latały, wyzwiska też, policja szalała. I znowu kibice ze strony Lechii okazali się wierniejsi. CI z arki to wymiękli i opuścili stadion a my dalej sobie śpiewaliśmy, "TRZEEEEEJ KRÓLOWIE WIELKICH MIAAST!! ŚLĄSK WISEŁKA LECIA GDAAAŃSK!!" To było z 6 lat temu
Rom$on pisze: LECIA
kama_reda
Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 06 mar 2005, 19:22
Były takie derby że kibice Lechii wyrzucili kibiców Arki z ich sektora (czyt. GÓRKI)Taaaaaaaaaaak jasne, ja akurat nie bylem na zadnych derbach bo nie bylo takiej okazji ( i jeszcze dlugo nie bedzie ), ale nie wierze ci!!!
t_JB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Śledź » 19 mar 2005, 23:54
Śledź
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 20 mar 2005, 1:29
A cos nie pasuje? znaczy, że kibice Arki się NIE pokazali. Mam nadzieje, że nie wejdziecie do II ligi (jak zawsze) i z Lechią się spotkacie. No chyba, że ze strachu wejdziecie do I ligi (w co wątpie) i tak całe życie będziecie przed nami uciekaćŚledź pisze:tO NIE BYŁY DERBY !Był to mecz poprostu nie wzbudzający większego zainteresowania na którym pokazali sie kibice drużyny z Gdańska!
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 20 mar 2005, 2:15
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 20 mar 2005, 2:23
piwus pamiętaj, że życie nie jest wieczne. Napisałem, że będą uciekać przez całe życie, anie przez wieki. Pozdropiwus pisze:Był kiedyś skecz Tyma. Działacz partyjny tłumaczył dlaczego na Zachodzie jest nowocześniej niż w Polsce. Leciało to jakoś tak:
"Polska spokojnie idzie, bez pośpiechu, a Zachód ucieka w panice, bo się nas boją. ALE NIE UCIEKNĄ... choćby dlatego, że Ziemia jest okrągła!"![]()
Tak więc spotkanie nieuniknione, Arka nie może uciekać wiecznie... choćby dlatego, że Ziemia jest okrągła.
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bluesiak » 23 mar 2005, 9:42
Bluesiak

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 23 mar 2005, 10:31
olek j

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bluesiak » 23 mar 2005, 10:39
Trener Borussi podobno go lubi, ja mam troche odmienne zdanie co do Ciebie Olku, według mnie, jak już wcześniej napisałem-będzie głównym żądłem Borussi. Ebi przeprowadza dużo rajdów, dośrodkowuje i strzela czasami nawet gole. W ostanim meczu nawet, sprowokował karnego ale na bramkę nie zamienił Koller. Chciałbym z całego serca aby został w Dortmundzie ponieważ tam, naprawdę mógłby rozwinąć się jego talent. W Fayennordzie nie dawaliby mu dużo szans na granie, ponieważ na jego stronie gra Romeo Castelen. Więc chyba nie ma szans na rywalizację z nim. A w Borussi nie ma tego typu zawodnika jak Smolarek. Ale co tu duzo gdybać. Zobaczymy czy zostanie w Borussi czy powróci na "ławkę" do Fayenoordu.olek j pisze:Uważam, że po okresie próbnym w Borussi, władze Dortmundzkiego klubu zrezygnują z POlaka. Mnie jakoś jeszce nie przekonał do swej osoby
Bluesiak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 23 mar 2005, 20:18
- co to za klub??Fayenoordu
Dzialacze Borussi juz staraja sie o wykupienie Smolarka teraz wszystko zalezy od wladz feyenoorduZobaczymy czy zostanie w Borussi czy powróci na "ławkę" do Fayenoordu.
mimek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio