Gry Internetowe - Strona 41

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 05 lis 2006, 11:19

No to ja dorzucę jeszcze:

Wyspiarze

..::Blanco::..
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

NetSoccer! Gra przez sieć niecałe 5 mb!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ..::Blanco::.. » 08 gru 2006, 20:58

Ta gra was w ciągnie jeśli tylko lubicie piłke nożną :)

Gra jest podobna do New Star Soccer pod względem graficznym .
Na początku trzeba ściągnąć gre z tej strony - http://netsoccer.biz
następnie założyć w tej grze swojego gracza . Później wejdźcie w zakładke trenning i dołączcie do któryś z serwerów . Jeśli już się nauczycie grać zróbcie własny team lub dołączcie do jakiegoś . Proponuje zrobić oficjalny team pilki.pl :) Gdy ma sie już team , gra się mecze , za każdą wygraną dostaje sie x punktów a za przegrana x ujemnych punktów . Będzie to zapisane w rankingu . A mecze gra sie 5 vs 5 + komputer ( gk )

Sterowanie :

kierunki : Myszka
Strzał : LPM ( lewy przycisk myszy ) u góry jest pasek siły strzału :)
szybki strzał : PPM ( prawy przycisk myszy )

Rady : gdy chcecie derzyć górna lub podać górną piłke miejcie myszke blisko gracza . Jeśli prostopadła daleko od siebie . PPM wybijajcie graczą piłke z nóg . Ogólnie to skapniecie się podczas gry .

Jest jeszcze coś takiego jak Vip , który można kupić. Vip ma dodatkowe opcje takie jak : zmiana nicku , sprawdzenia statystyk , szukanie graczy . a gdy są 4 vipow w teamie . Master może zmienić logo i stroje :)

Ps.
bym zapomniał :D
lisek_chz ssie paue xD

2 WP :roll: // Niggaz

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 08 gru 2006, 21:38

Nudna gra co by tu nie mówić, kiedyś w nią próbowałem grać. Jak ktoś lubi pojeździć myszką to polecam.
Blanco pisze:lisek_chz ssie paue xD
:badziewie: Założył sobie dopiero konto, a już mnie wyzywa. Zobaczył pierwszy lepszy nick i sru. Wszędzie mam wrogów chyba :cry:

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 08 gru 2006, 22:25

Polecałem wieki temu, ale jakoś nikt się nei zainteresował :(

A szkoda, bo gra na prawde fajna ;)

..::Blanco::..
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ..::Blanco::.. » 08 gru 2006, 23:04

lisek_chz pisze:Nudna gra co by tu nie mówić, kiedyś w nią próbowałem grać. Jak ktoś lubi pojeździć myszką to polecam.
Blanco pisze:lisek_chz ssie paue xD
:badziewie: Założył sobie dopiero konto, a już mnie wyzywa. Zobaczył pierwszy lepszy nick i sru. Wszędzie mam wrogów chyba :cry:
haha ^^ 1 lepszy nick ... ten pan mieszka obok mnie w tym samym bloku ;p a mówi tak o tej grze bo wogóle nie może wejść na nią ;p a jak przyszedł do mnie to plx zbigniew daj wejść :D ... Paszti ... tu Pasztecik xD

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 09 gru 2006, 8:17

..::Blanco::.. pisze:Paszti ... tu Pasztecik

Rodzina :glass:

graficznie gra podobna do klasyki SWS czyli Soccer World Sensible 8)

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 09 gru 2006, 9:10

Sero pisze:do klasyki SWS czyli Soccer World Sensible Cool
A nie czasem Sensible World of Soccer (SWOS) ? :P

danl16
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: danl16 » 16 gru 2006, 17:20

gra podobna do swosa ale jakos mnie nie wciąga ....

konradd180
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

LIFE OFF SIDE

Post Wyświetl pojedynczy post autor: konradd180 » 16 gru 2006, 17:43

Witam,

Jestem ciekaw czy ktoś z Was zetknął się z grą Lifeoffside. Jest to bardzo wciągająca gra o tematyce piłkarskiej. Sami możecie zdecydować kim chcecie zostać: chuliganem czyhającym na innych kiboli na ulicy, przestępcą zarabiającym w nie do końca legalny sposób, czy też biznesmenen wkładającym ostatni grosz w stadion. Bez względu na to kim zostaniecie, zawsze możecie iść na mecz i pokazać innym jak powinna wyglądać porządna oprawa lub też wykonać sami lub z kumplami jakąś akcję na mieście.
Dla tych, którzy nigdy nie słyszeli o lifeoffside podaję stronę główną:
http://lifeoffside.com/

Pozdrawiam
konradd180

weol
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Winning Eleven 2002 - najlepsza gra piłkarska ONLINE

Post Wyświetl pojedynczy post autor: weol » 28 gru 2006, 8:30

Na wstępie chciałbym napisać, że niżej opisana gra nie zostala wydana w Europie, a zatem nie była dostępna w sprzedazy. To daje jej status abandonware.

Dane:
Producent: Konami
Platforma: PC-ONLINE&PSX
Kategoria: Symulacja Piłki Nożnej ONLINE
Tryb gry: 1 lub 2 players
Nosnik: RIP (80MB)

Wymagania sprzętowe:
Procesor: Pentium 600Mhz
Karta graficzna: 32MB (Riva TNT2 lub lepsza)
Pamięć: 64MB RAM
HDD: 100MB
Klawiatura albo PAD
Łącze intenetowe 128/64

WE2002 Jest to Najlepsza Symulacja Piłki Nożnej ONLINE jaka do tej pory się ukazała.
Mimo iż gra jest z 2002 roku to ma całą rzeszę fanów, jest spatchowana Najnowszym Patchem WE2006/07 i posiada wszystkie wszystkie aktualne Drużyny, Składy oraz Statystyki Piłkarzy.

Jeżeli ktoś z Was grał kiedyś w INTERNATIONAL SUPERSTAR SOCCER 98 na PlayStation to ta Gra jest dla niego!
Fani piłek nożnych powinni znać tą pozycję! Osobiście wspominam emocjonujące Turnieje rozgrywane po piwnicach na playu z kolegami :)

Obecnie jest możliwość gry ONLINE w ten znakomity tytuł który wymaganiami, grywalnością, realistycznością i smaczkiem rozgrywki ONLINE zabija takie tytuły jak PES6 i FIFA2007 !!!

Jest to propozycja dla osób które szukają alternatywy dla najnowszych produkcji- Pro Evolution Soccer i Fifa Soccer.
Gra w ostatnim czasie staje się coraz popularniejsza (w naszym kraju) przez co organizowane są różne rozgrywki, w których zawodnicy mogą spróbowac swoich sił i zmierzyć się ze sobą :)

Istnieje strona WEOL skupiająca polskich graczy w WE2002!

Link: http://weol.go.pl

W Downloadzie znajduje się pełna Instalka gry wykonana przez servis WEOL, zawierająca instrukcje video i pomoce "Jak skonfigurować i grać Online"
Znajdziecie na niej także liczne Turnieje, Mini Rank i Ligę ONLINE!
Mini Rank WEOL---> http://minirank.go.pl (liczba miejsc jest nieograniczona!)
Liga WEOL---> http://ligaweol.go.pl (liga tylko dla najlepszych graczy!)
Zajrzyjcie na forum!

Istnieje także ranking światowy!

Link: http://weleague.tk

BONUS:

Filmik przedstawiający piękno WINNING ELEVEN 2002:

DO ZOBACZENIA NA SERVERACH!!!
JOIN!!!
WE2002 POWER!!!:)

Awatar użytkownika
sebak_pl
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Kontakt:

Dugout Online

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sebak_pl » 30 gru 2006, 23:03

Gra ktoś w tą gierke ? Jest dość nowa i mało znana ale to chyba najlepszy menago jaki obecnie jest dostępny na incie.

Tłumaczenie głównej strony.

Witaj

1) Witaj w wirtualnym świecie Dugout-Online

Dugout-Online to gra, w której wcielasz się w role piłkarskiego menadżera, przejmując mały i nieznany klub. Zdobyte gole, pozwolą dostać Ci się do czołówki i wygrać największe trofeum jakim jest Puchar Mistrzów Świata! Nie będzie to łatwe, aby osiągnąć swój cel będziesz zmuszony wznieść się na wyżyny, swoich menadżerskich, trenerskich oraz taktycznych umiejętności, by okazać się najlepszy w swojej profesji, z pośród tysiąca menadżerów z całego świata. Aktualnie gra nie ma końca, więc wszystkie dane przechodzą z sezonu na sezon. Jeśli, na przykład, zdobędziesz tytuł w jakiejś niższej lidze, twój klub zapewni sobie prawo do gry w następnym sezonie poziom wyżej, jeśli zaś zdobędziesz puchar, będziesz bronił go za rok.

2) Co muszę zrobić aby dołączyć do gry?
Zanim będziesz mógł zarządzać klubem wystarczy że zarejestrujesz swoje konto.

3) Gra jest wolna od jakichkolwiek opłat, rejestracja jest bardzo prosta, wiec możesz zacząć zabawę już po paru minutach!

4) Zanim zaczniesz grę…

…chcielibyśmy ostrzec Cię przed kilkoma błędami, które często przytrafiają się nowym menadżerom. Dwie najbardziej istotnie sprawy, którymi powinien się zająć nowy menadżer są kolejno:
1.Przeczytaj poradnik dla nowych graczy
2.Przeczytaj zasady

Zapraszam serdecznie do gry bo jest naprawde warto wciąga że hoho ;)

weol
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: weol » 04 sty 2007, 1:18

ktos na sparing? :roll:

Awatar użytkownika
spyrczak
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 04 sty 2007, 12:54

Plemiona ;)

Na starcie dostaje sie wioske z ratuszem i standardowo nalezy ja rozbudowywac etc. narazie sa tylko dwa swiaty ale nowych uczestnikow przybywa z kazdym dniem ;)

gilardino
Rezerwowy
Rezerwowy

VSOnline

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino » 23 sty 2007, 12:33

Nowa gra online,ścigamy się z innymi graczami bolidami f1 na pieniądze!
Polecam gre i najlepiej zebyscie sie rejestrowali z tego linku :P bo dostane złotówke na wyścigi :)

http://www.VSOnline.pl/?ref=gilardino

Awatar użytkownika
Goguś
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Plemiona.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Goguś » 27 sty 2007, 22:05

Gorąco polecam internetową grę srategiczną www.plemiona.pl , kieruje sięw niej własną wioską, zarządza wojskami, zawiera pokoje i prowadzi wojny. EDIT: Dostałem lukratywną propozycję dołączenia sie do plemienia mojej klasy wiec inicjatywa utworzenia plemienia forumowiczów spada na inne bliżej nie określone barki.

Każdy kto ma już konto bądż właśnie je zakłada proszony jest o wpis w tym temacie z prośbą o dołączenie do plemienia. Więcej szczegółów o grze na stronie www.plemiona.pl

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”