mimek pisze:We wczorajszym przegladzie czytalem ze w meczu Czechy- Holandia nie zagraja m.in. Nedved, Baros, Koller, Jankulovski. Jezeli to jest prawda to bedziemy dzis swietowac awans

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 08 paź 2005, 10:33
mimek pisze:We wczorajszym przegladzie czytalem ze w meczu Czechy- Holandia nie zagraja m.in. Nedved, Baros, Koller, Jankulovski. Jezeli to jest prawda to bedziemy dzis swietowac awans
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 08 paź 2005, 10:35
Ultras-Sur pisze:Wogole niewidoczny był Żuraw ale i tak grał lepiej o Grześka Rasiaka
piwus pisze:A gdzie Edyta Górniak ? Zaczynam się zastanawiać, czy chcę awansu w sobotę.
ddaamm pisze:Popieram
czeher pisze:No moze watro Adamskiego sprawdzic ale ja widzialbym, jeszcze Hajte!!! moze Ledwonia -fakt stary juz ale walczy na boisku. Tak czy owak z ta obrona trzeba cos zrobic!!!
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 08 paź 2005, 12:52
czeher pisze:Nedved nie zagra bo zrezygnowal z kadry
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 08 paź 2005, 13:04
serek408 pisze:Z tego co mi wiadomo to Nedved powrócił do reprezentacji.
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 08 paź 2005, 13:05
hehe, ale sie usmialem, jak przeczytalem te 5punktowBabel pisze:1.Nie zatkało mnie
2.Przeczytałem twoje posty
3.Czytanie ze zrozumieniem u mnie nie zawodzi
4.W moim poscie zwróciłem Ci uwage dlaczego na Żurawskiego nikt nie najeżdza po niewątpliwie słabym meczu a na Rasiaka wszyscy
5.O obiektywizm nie chodziło mi w twoich postach dotyczących tego spotkania ale ogólnie chodziło mi o obiektywizm dotyczacy jego umiejętności piłkarskich
ma dobre warunki fizyczne, a pilke potrafi przyjac, a to ze wczoraj mu nie wychodzilo to inna sprawa (ale wczoraj wiekszosc zle grala)czeher pisze:Moze i ma dobre warunki fizyczne ale co z tego jak pilki przyjac ani opanowac nie potrafi!!! jedynie to te zgrania glowa ale co z tego!!! dla mnie to pomylka
no nieczeher pisze:No moze watro Adamskiego sprawdzic ale ja widzialbym, jeszcze Hajte!!! moze Ledwonia -fakt stary juz ale walczy na boisku. Tak czy owak z ta obrona trzeba cos zrobic!!!
jedna z nielicznych w obiektywnych wypowiedzi, wiekszosc potrafi tylko krytykowac Rasiaka, na szczescie sa tez uzytkownicy, ktorzy potrafia docenic jego gre głowamimek pisze:Ale w meczu z Anglikami, bedzie potrzebny ktos wysoki, dobrze grajacy glowa, a Rasiak glowa grac potrafi. Wiem ze nie potrafi przyjac i opanowac pilki, ale wiekszosc stalych fragmentow gry, jest i bedzie kierowana do niego, bo on jest stworzony do gry glowa
i jestem przekonany, ze tak wlasnie Janas postapiserek408 pisze:Wczoraj ciekawe rozwiązanie przedstawił także komentator TVP2. Mianowicie Rząse zastąpić Żewłakowem , a Baszczu na prawą.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 08 paź 2005, 13:19
A ja cos czuje, ze Anglicy presji nie wytrzymaja i nie wygraja meczu z Austria.cloner pisze:p.s. - cos czuje, ze dzisiaj Czechy - Holandia - remis bedzie
mimek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 08 paź 2005, 13:24
RzuR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 08 paź 2005, 13:42
Juz widze jak Rasiak wygrawa pojedynki z Campbellem i Terrym jak nie potrafi wygrać z jakimstamssonem z Islandii.Angielscy obrońcy co tydzień rywalizuja z poteznymi napastnikami typu Drogba i nie sadze aby mieli problem z naszych Grzesiem który biega na dwóch szczudłach.Przeciez ja nie mam nic do Rasiaka.Ja chce tylko aby nasza reprezentacja zagrała na MŚcloner pisze:edna z nielicznych w obiektywnych wypowiedzi, wiekszosc potrafi tylko krytykowac Rasiaka, na szczescie sa tez uzytkownicy, ktorzy potrafia docenic jego gre głowa
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 08 paź 2005, 13:45
zobaczymy juz wkrotce na Old TraffordBabel pisze:Juz widze jak Rasiak wygrawa pojedynki z Campbellem i Terrym jak nie potrafi wygrać z jakimstamssonem z Islandii.Angielscy obrońcy co tydzień rywalizuja z poteznymi napastnikami typu Drogba i nie sadze aby mieli problem z naszych Grzesiem który biega na dwóch szczudłach.Przeciez ja nie mam nic do Rasiaka.Ja chce tylko aby nasza reprezentacja zagrała na MŚ
pozdrawiam
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 08 paź 2005, 13:53
no dobra ma nogi które się nie zginającloner pisze:Rasiak ma szczudła
Poraz pierwszy chce sie mylic poniewaz wiem ze treneiro wystawi go w pierwszej jedenastce.cloner pisze: zobaczymy juz wkrotce na Old Trafford Smile czy sobie poradzi czy tez nie
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 08 paź 2005, 14:06
mnie to juz smieszy, te wszystkie kontuzje, to co oni qrde robiaPAP pisze:Piłkarska reprezentacja Polski ma za sobą wygrany w piątek 3:2 towarzyski mecz z Islandią. Teraz podopiecznych Pawła Janasa czeka spotkanie z Anglią w eliminacjach mistrzostw świata. Przez dwa dni prawdopodobnie nie będzie trenował Maciej Żurawski.
W sobotnie przedpołudnie Janas nie forsował zbytnio piłkarzy, robiąc im tylko lekki rozruch na stadionie Legii Warszawa. Polegał on przede wszystkim na ćwiczeniach rozciągających i truchtaniu wokół boiska. W zajęciach brało udział 20 zawodników, czyli wszyscy oprócz Macieja Żurawskiego.
Żurawski w piątkowym spotkaniu z Islandczykami opuścił boisko dwie minuty przed końcem meczu, narzekając na uraz nogi po jednym ze starć z bramkarzem rywali. W sobotnim rozruchu kolegom z kadry przyglądał się z boku, nie biorąc w ogóle udziału w zajęciach. "Jest źle, bo nie trenuję" - skomentował to krótko reprezentacyjny napastnik.
Więcej wyjaśnił lekarz reprezentacji Jerzy Grzywocz. "To świeży uraz, naderwanie mięśnia dwugłowego. Jest mały krwiak wielkości trzech milimetrów, przez dwa dni Żurawski raczej nie będzie trenował, a później zobaczymy co będzie. Mam nadzieję, że do środy wszystko będzie w porządku" - powiedział Grzywocz.
W rozruchu wzięli udział piłkarze, którzy ostatnio także narzekali na kontuzje, czyli Tomasz Frankowski i Arkadiusz Radomski. "Z każdą godziną jest coraz lepiej, jutro już ta dwójka powinna normalnie trenować" - dodał lekarz kadry narodowej.
Na mecz z Anglią do Manchesteru kadrowicze odlecą w niedzielę o godzinie 15.00 samolotem czarterowym z Warszawy. Do Anglii być może polecą już jako finaliści mistrzostw świata, bowiem w sobotni wieczór rozegrane zostaną trzy spotkania, z których każde może dać Polsce bezpośredni awans do przyszłorocznego turnieju finałowego na boiskach Niemiec. Stanie się tak jeśli Czechy nie wygrają z Holandią lub jeśli Anglia nie pokona Austrii lub w przypadku zwycięstwa Szwecji nad Chorwacją.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 08 paź 2005, 16:10
Mentor
sci
Post Wyświetl pojedynczy post autor: M.T. » 08 paź 2005, 22:44
M.T.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 08 paź 2005, 23:03
M.T. pisze:No i jedziemy na mundial . Teraz mi nic innego nie pozostaje jak tylko zbierać kase na wyjazd!!
kaczy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio