W pół jak wafelek teatralny , trochę nie rozumiem czemu ucichła sprawa TavanoMartin Pellegrino pisze:Zawsze istnieje szansa, że Zlatan się przełamie
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 13 lip 2006, 8:59
W pół jak wafelek teatralny , trochę nie rozumiem czemu ucichła sprawa TavanoMartin Pellegrino pisze:Zawsze istnieje szansa, że Zlatan się przełamie
j1mmy
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 13 lip 2006, 18:29
ja bym sie nie pogniewał , Ronaldo pod lupa Figo nabrał by ogłady i stał by sie lepszym zawodnikiem "bardziej druzynowym"Zico_FCI pisze:Dzisiaj pojawiła się plotka jakoby C. Ronaldo miał przyjść do Interu a w drugą stronę powędrowałby Adriano.
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: potwor » 13 lip 2006, 18:42
potwor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 13 lip 2006, 19:05
Totnik_ASR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 13 lip 2006, 19:05
A bez formy najgorsza i najbardziej gwiazdorska para na świecie. Jeżeli Ibrahimovic zawita na San Siro i jeszcze na Curva Nord to ja sobie strzele w łeb. Swoja drogą ciekawe co by zrobił nasz forumowy Ibrahimovic w tej sytuacji.potwor pisze:atak zlatan -adriano ?? ta dwojka w formie to najlepsza para napastnikow na swiecie.
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 13 lip 2006, 21:04
Ostatnio tej formy nie ma. Myślałem, że szlifują ją na mundial, ale nic z tego nie wyszło.potwor pisze:atak zlatan -adriano ?? ta dwojka w formie to najlepsza para napastnikow na swiecie.
gorzej jak tej formy nie ma...
Ja teżpotwor pisze:slyszalem , ze camoranesi jest laczony z interem...
Mówi się o Aimarzepotwor pisze:a gdzie wsrod tych plotek rozgrywajacy ?? ?? ??
Ja stoję przy swoim i wolałbym Milępotwor pisze:cristiano za adriano, [ za malo doplata Very Happy ] i wtedy moze jeszcze toni i mamy calkiem inny inter Very Happy
ale wciaz brak szymkowiaka Smile
Martin Pellegrino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 13 lip 2006, 21:34
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 13 lip 2006, 21:51
Miko77
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 14 lip 2006, 13:24
Czyli sytuacja wygląda tak: Jeżeli Vilka poleci to przejście do nas Taniego jest więcej niż prawdopodobne. Jeżeli nie spadnie ale zostanie wywalona z LM to jest szansa. Jeżeli natomiast zagra w LM to raczej nie będzie szans na sprowadzenie go. W rezerwie (gdyby nie udało się Taniego kupić) są dwaj napastnicy Juve – Zlatan i Trezeguet, którzy przy degradacji ich klubu raczej nie byliby zbyt drodzy.Moratti pisze:Toni jest bez wszelkich wątpliwości naszym głównym celem, pozostała dwójka może przyjść za niego. Zobaczymy jakie będą szanse na te transfery. Dużo będzie zależało od wymagań Juventusu i Fiorentiny. Należy ocenić przydatność poszczególnych piłkarzy. Ja mam nadal zaufanie do Adriano, który ma 24 lata i udało mu się przetrwać trudny dla niego sezon.
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 18 lip 2006, 13:10
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 19 lip 2006, 13:40
zajebiście by było , skrzydłowi Figo i Ronaldo
no właśnie , brakuje mi trochę Włochów , czekam na ten transfer Toniego , ale jeśli nie przejdzie to znowu będzie grać sezon z jednym Włochem w składzie , tak nie wypadaserek pisze:Transfery Dacourta, Maxwella i Maicona także potwierdzone. Raczej rezerwowi, ale ciekawe gdzie ta italianizacja ?
serek pisze:Teraz spokojnie można rozejrzeć się po niższych klasach bo jak wiadomo tam też są ciekawi piłkarze
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 20 lip 2006, 20:12
Chciałoby się powiedzieć: najwyższa pora. Nawet dziękować nie ma za co, bo tak naprawdę on nie zagrał ani jednego bardzo dobrego meczu w barwach Interu … a przynajmniej ja sobie takiego nie przypominam.fcinter.pl/tuttomercatoweb.com pisze:Kily wrócił do Argentyny
Były skrzydłowy mediolańskiego Interu - Kily Gonzalez po spędzeniu wielu lat w hiszpańskiej Primera Division oraz włoskiej Serie A zdecydował się na powrót do Argentyny, gdzie będzie reprezentował barwy klubu Rosario Central.
Kily został sprowadzony do Interu trzy sezony temu przez ówczesnego trenera naszej ekipy - Hectora Cupera. Argentyńczyk po zakończeniu ubiegłych rozgrywek odszedł z zespołu Roberto Manciniego, gdyż skończył mu się kontrakt. Teraz kariera Kilyego zatoczyła koło, ponieważ powróci on do zespołu, w którym stawiał pierwsze kroki w swojej piłkarskiej karierze - Rosario Central.
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 21 lip 2006, 18:03
Martin Pellegrino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: goofii » 21 lip 2006, 18:23
Martin Pellegrino pisze:Wg La Gazzetta dello Sport Vieira jest już jedną nogą w Interze
goofii
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio