Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 01 sie 2010, 17:03
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 01 sie 2010, 17:13
Prawdopodobnie więc z Betcliciem Lyon gra jedynie w meczach towarzyskich + pojedynczych meczach LM czy innych rozgrywek poza Francją. Wychodzi więc na to, że to ja nie miałem racji. Mea culpa.Dwa dni temu brytyjski operator hazardowy Sportingbet (właściciel Paradise Poker) poinformował o zaprzestaniu obsługi klientów z Francji i Włoch. Decyzja ta została podjęta w związku z niekorzystnymi zmianami prawa w tych krajach. Gracze z Francji i Włoch od dwóch dni nie mogą się zalogować na swoje konta.
Szczegóły nowego prawa we Francji nie zostały jeszcze upublicznione jednak już 1 marca operatorzy hazardowi otrzymali dokumenty z warunkami, które muszą zostać spełnione, aby otrzymać licencję pozwalającą na legalne oferowanie swoich usług klientom z Francji.
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 14 sie 2010, 20:34
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 15 sie 2010, 12:44
Potwierdziło się. Po meczu poinformowano, że Niang przenosi się do Fenerbahce. Mistrzowie Francji koszmarnie rozpoczęli sezon i tylko różnicą bramek wyprzedzają ostatnie w tabeli Arles. Tym gorzej to wygląda, że obaj rywale OM nie byli zbyt wymagający, a Caen to przecież beniaminek. Wynik wczorajszego meczu też nie mówi wszystkiego, gdyż Valenciennes prowadziło do 82. minuty 3:0, więc mogło skończyć się prawdziwą kompromitacją Marsylii. Nie wiem czy obrońcy tytułu przysnęli sobie w szatni i się dobrze nie obudzili, bo krótko po wznowieniu gry stracili dwa gole w pięć minut.Jarzinho pisze:Dzisiaj podobno ostatnie spotkanie Nianga
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 15 sie 2010, 14:38
grzegorzfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 15 sie 2010, 14:56
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 15 sie 2010, 15:29
Samassa, który nie był powołany na ostatnie spotkanie ponieważ ma odejść z OM.majer13 pisze:Sassong (nie jestem pewny czy tak sie pisze) ,w zeszłym roku grał na wypożyczeniu w Valenciennes i radził sobie dobrze. W pierwszej kolejce wszedł z ławki i strzelił bramkę z tego co pamiętam - jak dla mnie bardzo ciekawy zawodnik ,dobre warunki fizyczne no i serce do gry
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gangsteroflove » 15 sie 2010, 16:39
gangsteroflove

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciejdas26 » 15 sie 2010, 18:52
maciejdas26

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gangsteroflove » 16 sie 2010, 7:26
gangsteroflove

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 16 sie 2010, 10:10
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 16 sie 2010, 10:26
Pawel875

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 16 sie 2010, 10:38