Słyszałem, że Roman zainwestował w nowe piorunochrony żeby nic już nie trafiało w Drogbę, jeśli ma nadal tyle kasy niech założy w innej części Londynu przyda się Eboue.KajoFC pisze:szkoda że jedzie ta pacynka Busquets a nie Senna.
Jeśli ktoś nie lubi oglądać Sergio będzie miał pecha, bo osobiście będę bardzo zaskoczony jeśli to to nie Busi nie będzie grał w podstawowym składzie.
Co do ostatecznej kadry to chyba jednak nie ma dużych niespodzianek. O Marcosie pisałem, że pół roku temu wiele wskazywało, że albo on albo Alonso nie pojadą. Przynajmniej takie były moje odczucia. Senna nie miał wybitnego sezonu i dodatkowo przeszkadzały mu urazy. Nie było go chyba nawet podczas kilku powołań na zakończenie eliminacji czy mecze towarzyskie(ale tego nie jestem pewien). Martinez zasłużył sobie na wyjazd. Zresztą może zaliczyć tylko epizody. Liczyłem także na Negredo, może nie nastrzelał tylu bramek, ale pracował często dla Kanoute czy Fabiano, jakieś asysty także zaliczył. Llorente to nie jest najgorsza opcja, oby był takim jokerem jakim był Guiza.