Luccin przecież jest doceniany.Co Luccina to gracz jest naprawde bardzo dobry troche niedoceniany przez selekcjonera kadry, który stawia na troche podstarzaly środek pomocy z Makelele na czele, no ale Makelele to klasa sama w sobie.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Don Juan » 04 gru 2006, 15:56
Luccin przecież jest doceniany.Co Luccina to gracz jest naprawde bardzo dobry troche niedoceniany przez selekcjonera kadry, który stawia na troche podstarzaly środek pomocy z Makelele na czele, no ale Makelele to klasa sama w sobie.
Don Juan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 04 gru 2006, 17:15
Asteniu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 04 gru 2006, 18:58
No tak brak Maxiego moze być odczówalny to kluczowy gracz taktyce Aguirre, i z pewnością moglibyście strzelić te 7 bramek więcej, oczywiscie on sam raczej by tylu nie ukuł, ale kilka jego podań mogło by być kluczowych. Co nie zmienia faktu, że strzelacie mało w Blaugranie brakuje najlepszego strzelca, a mimo to o ile się nie myle to strzelają wiecej...wiec takie tłumaczenie. Jednak najwazniejsze są ptk, a nie bramki za 2 lata nikt nie bedzie pamietał statystyk strzeleckich tylko pozycje ligową zespołuAsteniu pisze:Gdyby gral Maxi mielbysmy teraz bramki cos na poziomie 25, no ale on nie gra
Don Juan pisze:Luccin przecież jest doceniany.
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Don Juan » 04 gru 2006, 19:16
Ja nie zaryzykowałbym stwierdzenia, że Eto'o jest najlepszym strzelcem z FC Barcelony.Toudinho pisze:w Blaugranie brakuje najlepszego strzelca, a mimo to o ile się nie myle to strzelają wiecej
To jest zdziwienie? W każdym razie jest doceniany przez 100% osób, którzy wypowiedzieli się w tym temacie na temat Luccina uważa, że on jest nie docieniany, a skoro wszyscy uważają, że jest on nie docienany to oznacza, że osoby piszące na tym forum nie zdają sobie sprawy z tego, jak duża jest jego wartość dla tych osób. Co innego jeżeli chodziło Wam, że jest nie docieniany gdyż nie jest powoływany do reprezentacji.Toudinho pisze:Don Juan pisze:Luccin przecież jest doceniany.
Don Juan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loco » 04 gru 2006, 19:20
o ile się nie myle to Luccin jest Francuzem...Co innego jeżeli chodziło Wam, że jest nie docieniany przez chociażby Aragonesa gdyż nie jest powoływany do reprezentacji.
Loco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Don Juan » 04 gru 2006, 19:21
Don Juan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loco » 04 gru 2006, 19:23
prosze Cie nie dyskutuj już bo się mylisz. zobacz co pisał Toudinho wyżej i nie wypowiadaj się jesli nie jestes przekonany na 100 %.Ja o ile się nie myle to Luccin jest szwedem, a napisałem tak ponieważ w temacie obok pisałem o reprezentacji Hiszpanii i się zapędziłem.
Loco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 04 gru 2006, 19:25
Nie mam wiecej pytań. Dałeś radeDon Juan pisze:Ja nie zaryzykowałbym stwierdzenia, że Eto'o jest najlepszym strzelcem z FC Barcelony.
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 04 gru 2006, 19:28
Tak , Lucic jest Szwedem , a Luccin Francuzem.Don Juan pisze:O ile ja się nie myle to Luccin jest szwedem, a napisałem tak ponieważ w temacie obok pisałem o reprezentacji Hiszpanii i się zapędziłem.
EDIT: Masz racje, zwracam Ci co Twoje - Luccin jest Francuzem.
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Don Juan » 04 gru 2006, 19:32
Don Juan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 04 gru 2006, 19:51
Eto'o jest najlepszym strzelcem FC Barcelony. Tyle. Nie ma tutaj nad czym dyskutować. Nie zaśmiecaj 'Złotych Ust'.Don Juan pisze:Ja nie zaryzykowałbym stwierdzenia, że Eto'o jest najlepszym strzelcem z FC Barcelony.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Don Juan » 04 gru 2006, 19:56
Don Juan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 04 gru 2006, 19:57
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Don Juan » 04 gru 2006, 20:00
Don Juan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 05 gru 2006, 0:35
Rozwija sie o tak to mozna nazwać, nie ma narazie takiego wplywu na gre Atletico zeby samemu wygrywać mecze ale powili wchodzi w tą wielką piłke.Diamen23 pisze:a ja się pytam jak poczyna sobie Aguero
vakabayashi
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio