Atletico Madryt (zbiorczy) - Strona 41

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Najlepszy napastnik Atletico w ostatnim dziesiecioleciu to:

Sergio Aguero
15
29%
Fernando Torres
4
8%
Radamel Falcao
17
33%
Diego Forlan
6
12%
Diego Costa
2
4%
Antoine Griezmann
7
14%
Don Juan
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Don Juan » 04 gru 2006, 15:56

Co Luccina to gracz jest naprawde bardzo dobry troche niedoceniany przez selekcjonera kadry, który stawia na troche podstarzaly środek pomocy z Makelele na czele, no ale Makelele to klasa sama w sobie.
Luccin przecież jest doceniany.

Awatar użytkownika
Asteniu
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 04 gru 2006, 17:15

Moze nie troche ponioslo, tylko bylem pewien ze Getafe tez stracilo 9 bramek , ale to i tak bardzo dobry zespol. Co do strzelania bramek to jest z tym spory problem, nasi napastnicy strzelili narazie 9 bramek w 13 mczach co jest bardzo slabym wynikiem. Gdyby gral Maxi mielbysmy teraz bramki cos na poziomie 25, no ale on nie gra. Co do Luccina tez uwazam ze nalepzy mu sie min. rezerwa w kadrze, gdybym to ja byl slekcjonerem to zaczynal bym ustalanie skladu od Luccina :P

Co do Celty, to gra w pilke sklada sie z defensywy i ofensywy wiec jak juz jedno dziala bardzo dobrze to sa wyniki. Takie Getafe stracilo 8 bramek, ale trzelili tylko 10.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 04 gru 2006, 18:58

Asteniu pisze:Gdyby gral Maxi mielbysmy teraz bramki cos na poziomie 25, no ale on nie gra
No tak brak Maxiego moze być odczówalny to kluczowy gracz taktyce Aguirre, i z pewnością moglibyście strzelić te 7 bramek więcej, oczywiscie on sam raczej by tylu nie ukuł, ale kilka jego podań mogło by być kluczowych. Co nie zmienia faktu, że strzelacie mało w Blaugranie brakuje najlepszego strzelca, a mimo to o ile się nie myle to strzelają wiecej...wiec takie tłumaczenie. Jednak najwazniejsze są ptk, a nie bramki za 2 lata nikt nie bedzie pamietał statystyk strzeleckich tylko pozycje ligową zespołu :wink:

Don Juan pisze:Luccin przecież jest doceniany.
:?

Don Juan
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Don Juan » 04 gru 2006, 19:16

Toudinho pisze:w Blaugranie brakuje najlepszego strzelca, a mimo to o ile się nie myle to strzelają wiecej
Ja nie zaryzykowałbym stwierdzenia, że Eto'o jest najlepszym strzelcem z FC Barcelony.
Toudinho pisze:
Don Juan pisze:Luccin przecież jest doceniany.
:?
To jest zdziwienie? W każdym razie jest doceniany przez 100% osób, którzy wypowiedzieli się w tym temacie na temat Luccina uważa, że on jest nie docieniany, a skoro wszyscy uważają, że jest on nie docienany to oznacza, że osoby piszące na tym forum nie zdają sobie sprawy z tego, jak duża jest jego wartość dla tych osób. Co innego jeżeli chodziło Wam, że jest nie docieniany gdyż nie jest powoływany do reprezentacji.

Loco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loco » 04 gru 2006, 19:20

Co innego jeżeli chodziło Wam, że jest nie docieniany przez chociażby Aragonesa gdyż nie jest powoływany do reprezentacji.
o ile się nie myle to Luccin jest Francuzem...

Don Juan
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Don Juan » 04 gru 2006, 19:21

O ile ja się nie myle to Luccin jest szwedem, a napisałem tak ponieważ w temacie obok pisałem o reprezentacji Hiszpanii i się zapędziłem.

EDIT: Masz racje, zwracam Ci co Twoje - Luccin jest Francuzem.
Ostatnio zmieniony 04 gru 2006, 19:24 przez Don Juan, łącznie zmieniany 1 raz.

Loco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loco » 04 gru 2006, 19:23

Ja o ile się nie myle to Luccin jest szwedem, a napisałem tak ponieważ w temacie obok pisałem o reprezentacji Hiszpanii i się zapędziłem.
prosze Cie nie dyskutuj już bo się mylisz. zobacz co pisał Toudinho wyżej i nie wypowiadaj się jesli nie jestes przekonany na 100 %.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 04 gru 2006, 19:25

Don Juan o ile się nie myle to jest francuzem. Jest nie doceniany przez Raymonda Domenacha, który stawia na Vieire, Makelele czy Alou Diarre. Ciężko mu się przebić do 11 trójkolowrowych bo ma konkurentów jednych z lepszych na globie. Mimo to powinien czesciej otrzymywać szanse tym bardziej, ze Makelele nie bedzie grał wiecznie. Zazwyczaj mało kto widzi ogromna prace DM'a na boisku, a zostawiaja wiele serca na boisku.
Don Juan pisze:Ja nie zaryzykowałbym stwierdzenia, że Eto'o jest najlepszym strzelcem z FC Barcelony.
Nie mam wiecej pytań. Dałeś rade :D :zgon: :rydzyk: :mike:
Ostatnio zmieniony 04 gru 2006, 19:30 przez Toudinho, łącznie zmieniany 1 raz.

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 04 gru 2006, 19:28

Don Juan pisze:O ile ja się nie myle to Luccin jest szwedem, a napisałem tak ponieważ w temacie obok pisałem o reprezentacji Hiszpanii i się zapędziłem.

EDIT: Masz racje, zwracam Ci co Twoje - Luccin jest Francuzem.
Tak , Lucic jest Szwedem , a Luccin Francuzem.

Piłkarz jak piłkarz , zawsze grał w tej La Lidze i zawsze był cichym bohaterem swoich drużyn , ale na miejscu trenera Francuzów , też bym go nie powoływał , jest dość zaawansowany wiekowo i na dodatek Makelele jest najlepszy na swojej pozycji , jest jeszcze Diarra z Lyonu i Mavuba do tego Dacourt. Widać Francuzi potrafią trenować DP , tak jak Duńczycy skrzydłowych.

p.s.
a ja się pytam jak poczyna sobie Aguero :?: Nie jestem fanatykiem ligi hiszpańskiej , ale ciekawi mnie co się z nim dzieje.

Don Juan
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Don Juan » 04 gru 2006, 19:32

Nie pomyliło mi się z Lucicem. Po prostu Lucic jak i Luccin to brzmią jak szwedzkie nazwiska więc pewnie dlatego tak mi się...

Co do Aguero, to chyba gra jak narazie średnio. Ostatni mecz był chyba poniżej przeciętnej mimo, że po jego dośrodkowaniu padła bramka. Strzelił ze dwie bramki. Jedną z Athletic, a drugą tą, która najbardziej pozostanie w pamięci, strzelił ręką przeciwko Sevilli, co wywołało burze bo wcześniej był porównywany do Maradony.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 04 gru 2006, 19:51

Przepraszam, że tak bez pardonu wpadam w temat, ale wolę tutaj wyjaśnić coś niż zaśmiecać 'Złote Usta'.
Don Juan pisze:Ja nie zaryzykowałbym stwierdzenia, że Eto'o jest najlepszym strzelcem z FC Barcelony.
Eto'o jest najlepszym strzelcem FC Barcelony. Tyle. Nie ma tutaj nad czym dyskutować. Nie zaśmiecaj 'Złotych Ust'.

Nie przeszkadzajcie sobie :P

Don Juan
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Don Juan » 04 gru 2006, 19:56

Ja już chyba zrozumiałem o co Wam chodzi. Wam, piszać strzelec, chodzi o to, że najwięcej bramek strzelił w ubiegłym sezonie, a mi chodzi o to, że nei jest najlepszym napastnikiem z Barcy.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 04 gru 2006, 19:57

No to jeszcze lepiej :lol2:

No dobra. Jak się bawić to się bawić! :lol2:

Kto według Ciebie jest lepszym napastnikiem od Eto'o? W Barcelonie oczywiście.

Don Juan
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Don Juan » 04 gru 2006, 20:00

Gudjohnsen, Saviola... Oni grają na równi z Eto'o ale ja nie napisałem, że Eto'o nie jest najlepszym napastnikiem Barcy tylko, że niekoniecznie jest najlepszym.

I na tym zakończmy. Usunąłem kilka poprzednich postów. Prosiłbym, aby nie komentować już w żaden sposób tego co pisał nasz forumowy Don Juan. // Niggaz
Ostatnio zmieniony 04 gru 2006, 20:03 przez Don Juan, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 05 gru 2006, 0:35

Diamen23 pisze:a ja się pytam jak poczyna sobie Aguero
Rozwija sie o tak to mozna nazwać, nie ma narazie takiego wplywu na gre Atletico zeby samemu wygrywać mecze ale powili wchodzi w tą wielką piłke.

Trener Atletico też miał problemy czy El Kun ma grać od początku, czy też ogrywać go na łąwce :roll: wydaje sie jednak ze Sergio zyskał pewne miejsce w pierwszej 11.

Argentynczyk w tym sezonie strzelił jak dotychczas 3 gole, Fernadno Torres najlepszy strzelec Atletico ma 4 gole. Widać ze El Kun drugą strzelba
:wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”