Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 03 kwie 2011, 22:38
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 03 kwie 2011, 22:40
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 03 kwie 2011, 22:42
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 03 kwie 2011, 22:44
Oglądałem mecz fragmentami, więc raczej nie skupiałem się na grze legionistów, bardziej trzymałem kciuki za naród śląskibartbuks pisze:Inna sprawa jest taka, że Rzeźnik jest obecnie jednym z najlepszych
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 03 kwie 2011, 22:46
Dziękiemdżej pisze: Zasłużył. Może nie grał jakiegoś wybitnego meczu, ale to zwycięstwo po prostu sobie wypracowali. Cracovia atakowała sporadycznie i w dodatku nie były to żadne groźne akcje. Powiedziałbym nawet, że wynik 1:0 to najmniejszy wymiar kary dla "Pasów", bo znów dobrze bronił Kaczmarek, a bardzo groźną kontrę w końcówce desperackim wślizgiem powstrzymał w końcówce jeden z obrońców Cracovii (nie pamiętam już który). Generalnie mimo minimalnych rozmiarów zwycięstwa to Górnik kontrolował grę i na trzy punkty dzisiaj zasłużył.
ddemon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 04 kwie 2011, 8:17
NoName1989
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 04 kwie 2011, 10:31
Przecież on nie dostał za grę tylko za to, że pyskował.bartbuks pisze: Brawo. Inna sprawa jest taka, że Rzeźnik jest obecnie jednym z najlepszych. Nie pozwolił sobie na obrażanie, a sam gest nie jest obraźliwy. Raczej mogę go nazwać ripostą. Nie pokazał fucka, wała, ani nic takiego. Szczerze, to atak na jego osobę był szczytem debilizmu ze strony atakującego.
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 04 kwie 2011, 10:32
No_Name
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 04 kwie 2011, 10:59
bartbuks pisze:Nie pokazał fucka, wała, ani nic takiego.
Nie chcę tu bronić Starucha, bo mógł trzymać nerwy na wodzy, ale nie mówcie, że skierowany do kibiców tekst: "c**j wam w d***ę" to nie jest nic obraźliwego.Bienias pisze:nie zmienia faktu ze nikogo nie obrazil a jedynie sprowokowal.
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 04 kwie 2011, 13:04
Hm..nieemdżej pisze:
[...]ale nie mówcie, że skierowany do kibiców tekst: "c**j wam w d***ę" to nie jest nic obraźliwego.
ddemon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 04 kwie 2011, 16:03
SKLW informuje, że Piotr Staruchowicz i Kuba Rzeźniczak w dniu dzisiejszym się spotkali i wyjaśnili wszystkie nieporozumienia. Obie strony stwierdziły, że działały w afekcie - jeden za dużo powiedział, a drugi nie był w stanie się powstrzymać od czynu, który nie powinien mieć miejsca.
Dla wszystkich, którym dobro Legii Warszawa leży na sercu emocje w aktualnej sytuacji muszą być zrozumiałe. Stowarzyszenie wyraża satysfakcję z tego, że zarówno dla piłkarza, jak i kibica dobro Legii stoi na pierwszym miejscu.
NoName1989
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 04 kwie 2011, 16:56
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 04 kwie 2011, 17:02
petrdcm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 04 kwie 2011, 18:08
A jednak są sankcje. Oby Legia się nareszcie całego tego stada z SKLW pozbyła raz na zawsze.I Legii i SKLW zalezalo na takim rozwiazaniu. Ciekawe na jakie ustepstwa wobec iti poszedl Staruch. Przekonamy sie po sankcjach o ile beda.....
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 04 kwie 2011, 18:11
No to zobaczymy, co to będzie. Protest i brak żylety? Ciche trybuny? Czy jednak wszystko pójdzie dalej.Wilmore pisze:A jednak są sankcje. Oby Legia się nareszcie całego tego stada z SKLW pozbyła raz na zawsze.
cloner
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio