Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaca911 » 17 lip 2011, 14:29
jaca911
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 17 lip 2011, 15:00
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 17 lip 2011, 15:18
Etus2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 17 lip 2011, 15:22
Tylko że on w Lazio regularnie daje dupy i zamiast pomagać drużynie tylko jej przeszkadzał stąd tak łatwo oddany do Turcji a jest następca w Rzymie dużo lepiej grający w Serie A. Też ciężko mi uwierzyć że Muslera tak broni w Urugwaju po tym co wyprawiał na Włoskich boiskach.Z formą, jaką prezentuje na tym turnieju byłby jednym z najlepszych bramkarzy Serie A.
gilardino11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 17 lip 2011, 15:41
I być może wreszcie uwierzyłby w siebie po kolejnym udanym dla Urugwaju turnieju. Interwencja przy strzale Teveza i dobitce Higuaina po prostu kapitalna, tak nie broni zawodnik bez odpowiedniego poziomu umiejętności. Jeśli wzmocni się psychicznie, wróżę mu przyszłość w wielkim klubie.gilardino11 pisze:Tylko że on w Lazio regularnie daje dupy i zamiast pomagać drużynie tylko jej przeszkadzał stąd tak łatwo oddany do Turcji a jest następca w Rzymie dużo lepiej grający w Serie A. Też ciężko mi uwierzyć że Muslera tak broni w Urugwaju po tym co wyprawiał na Włoskich boiskach.
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Unista » 17 lip 2011, 16:08
tylko to Argentyna w dwóch poprzednich turniejach była w finale i to ona była gospodarzem. Jeżeli Argentyna nic nie ugra na mundialu to nie będzie dobrze, nowe pokolenie nie zapowiada się rewelacyjnie. Liczę na latynosów podczas MŚ, ale bardziej na Meksyk, Chile...jaca911 pisze:No i wygrał fawortyt meczu, bo dla mnie to Celestes nimi byli. Argentyna od 93 bez trofeum i na turniejach zawodzą więc faworytem nie byli, poza tym z gry w tym turnieju też nimi nie byli. Chyba, że niektórzy żyją latami 70 i 80 jeszczeSzkoda, jednak bez gospodarza nie będzie tak samo, a Urusi są już praktycznie w finale...
Unista
Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaca911 » 17 lip 2011, 19:52
dla Argentyny każde miejsce poza pierwszym to katastrofa. Grali i w finale Copa i Pucharu Konfederacji czy mieli złote medale na olimpiadach ale jeżeli chodzi o takie piłkarskie państwo jak Argentyna to naprawdę nic.Unista pisze: tylko to Argentyna w dwóch poprzednich turniejach była w finale i to ona była gospodarzem. ..
jaca911

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Shlubb » 17 lip 2011, 23:19
To niewiele straciłeś. Brazylia w przewadze ale poziom meczu jak wiekszość w CA.Dzidek_ pisze:Włączyłem transmisję dopiero w trakcie trwania dogrywki
Shlubb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 17 lip 2011, 23:23
Już finał MŚ Kobiet ciekawszyShlubb pisze:To niewiele straciłeś. Brazylia w przewadze ale poziom meczu jak wiekszość w CA.Dzidek_ pisze:Włączyłem transmisję dopiero w trakcie trwania dogrywki
Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 17 lip 2011, 23:32
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 17 lip 2011, 23:44
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Shlubb » 17 lip 2011, 23:46
Shlubb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 17 lip 2011, 23:46
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 17 lip 2011, 23:47
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 17 lip 2011, 23:48