Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 10 mar 2013, 20:20
Dr.Football1
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rzeznik » 10 mar 2013, 21:49
rzeznik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 10 mar 2013, 21:53
Toteż komentator C+ w pierwszej chwili chwalił Burica za świetną obronęsbQ pisze:Najlepsze jest to, że z każdej perspektywy ten strzał Prezesa wyglada inaczej i na początku ciężko się połapać jak i gdzie ta piłka leciała
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cement » 11 mar 2013, 22:56
Cement
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hyypia » 11 mar 2013, 22:58
Hyypia

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 11 mar 2013, 22:59
A ten mecz konczył jako zawodnik środkowej formacji.Cement pisze:Stano jako...napastnik?
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 11 mar 2013, 23:27
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 11 mar 2013, 23:30
Legia nie potrafi odpalić, a Lech w sumie tylko na wyjazdach (kontry) potrafi grać. Choć wczoraj dostał pkt z kapelusza, bo karny nie powinien być gwizdnięty. Śląsk też gra w kratkę. Znów wyścig upośledzonych będzie.Boromir pisze:Nie za bardzo mam czas na oglądanie Ekstraklasy od początku rundy więc pytam: czy po tych trzech kolejkach po jakimś zespole widać, że chciałby być mistrzem?
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 12 mar 2013, 0:54
Mam podobne wrażenia i boję się, że ktoś przypadkowy znowu będzie mistrzem.bartbuks pisze:Legia nie potrafi odpalić, a Lech w sumie tylko na wyjazdach (kontry) potrafi grać. Choć wczoraj dostał pkt z kapelusza, bo karny nie powinien być gwizdnięty. Śląsk też gra w kratkę. Znów wyścig upośledzonych będzie.Boromir pisze:Nie za bardzo mam czas na oglądanie Ekstraklasy od początku rundy więc pytam: czy po tych trzech kolejkach po jakimś zespole widać, że chciałby być mistrzem?
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 12 mar 2013, 10:41
Mam wrażenie, że o to mistrzostwo do końca będzie się bił Śląsk. I tu mam dylemat, bo jeśli jakaś drużyna od trzech lat regularnie gra o najwyższe stawki, to czy można nazwać ją przypadkową. I czy w przypadku mistrzostwa można mówić o szczęściu, skoro nic dwa razy się nie zdarza (w tym wypadku akurat fart WKS, niemoc KKS i pech CWKS)?lisek_chz pisze:Mam podobne wrażenia i boję się, że ktoś przypadkowy znowu będzie mistrzem.
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: P47ryk » 12 mar 2013, 11:33
P47ryk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 12 mar 2013, 11:38
Legia od kilkunastu lat bije się w naszej lidze o najwyższe cele, więc to żaden argument, ani tym bardziej wyznacznik ich siły. To tak jak z pozycją na boisku. Jak nie czujesz presji, nie masz konkurencji, która naciska, to spuszczasz z tonu.Boromir pisze:Mam wrażenie, że o to mistrzostwo do końca będzie się bił Śląsk. I tu mam dylemat, bo jeśli jakaś drużyna od trzech lat regularnie gra o najwyższe stawki, to czy można nazwać ją przypadkową. I czy w przypadku mistrzostwa można mówić o szczęściu, skoro nic dwa razy się nie zdarza (w tym wypadku akurat fart WKS, niemoc KKS i pech CWKS)?
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 12 mar 2013, 12:00
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 12 mar 2013, 12:02
Bo ją media mianowały. Zresztą, wg mnie mistrz gówno daje. Ważne są europejskie puchary, a tam znów pasterze nas będą gwałcić.Boromir pisze:Ale o Legii nikt nie powie, że będzie przypadkowym mistrzem.
bartbuks
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio