Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 13 lut 2012, 23:42
Daaaamian
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 14 lut 2012, 11:36

Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 14 lut 2012, 11:40
Arwin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 14 lut 2012, 11:43
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 14 lut 2012, 11:49
Daaaamian
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 lut 2012, 12:03
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 14 lut 2012, 12:25
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 14 lut 2012, 12:46
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: SexyBitch » 14 lut 2012, 12:49
SexyBitch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Frosty » 14 lut 2012, 12:56
Nie czepiam się, ale sam słyszę o tym po raz pierwszy. Skąd te informacje?SexyBitch pisze: Evra przed spotkaniem rozmawial z Suarezem i powiedział , że co bylo to bylo i jak cos poda mu reke .
Frosty

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 14 lut 2012, 13:06
Nie porównałem sytuacji, tylko dałem przykład. I nie ciągnę tematu, lecz wyraziłem swoje zdanie. Przeczytaj moje poniższe zdanie na temat obrażania.red85 pisze:Apaluję, nie ciągnijmy tematu. Jeśli ktoś porównuje sytuację Evra - Suarez do Bridge - Terry(gdzie to ofiara zdecydowała się odrzucić przywitanie, a nie na odwrót jak w sobotę) to naprawdę nie mamy o czym gadać.
Czyli proste, nie gada, nie podaje ręki i po temacie. W takim razie bardziej dziwi mnie reakcja Evry. Jakby mnie ktoś zwyzywał, obraził i poniżył w społecznej hierarchii to bym w życiu nie chciał uścisnąć jego dłoni.red85 pisze:I nie "niby" nazwał go czarnuszkiem, a nazwał i w dodatku powiedział, że z takimi nie gada.
Fakt, nie wiedziałem, że nastąpiło jakiekolwiek spotkanie. Ale kto powiedział "że co bylo to bylo i jak cos poda mu reke"? Evra czy Suarez? A czy nie mogę mieć swojego zdania? Mogę, tak jak Evra powinien mieć swoją dumę i Urugwajczyk faktycznie zachował się jak kłamliwa szmata, to Evra nie powinien dążyć do jakiejkolwiek próby kontaktu - pokazać powagę i emocjonalną dojrzałość. Jak ktoś ma Cię za nic, to co robisz? Biegasz i prosisz się o jego względy? Nie wiem, mnie tak wychowano, że jak ktoś mnie nie szanuje, to dla mnie nie istnieje i tyle.SexyBitch pisze:Widzisz bartekzbusa , tak to jest jak sie nie zna tematu i okolicznosci , a chce sie miec swoje zdanie . Evra przed spotkaniem rozmawial z Suarezem i powiedział , że co bylo to bylo i jak cos poda mu reke . Nie czulbys sie ohujany jakbys takie cos zadeklarowal jako ofiara , a potem zostal zmieszany z gownem i postawiony w takiej sytuacji ?
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 14 lut 2012, 14:21
Z księżyca.Frosty pisze:Nie czepiam się, ale sam słyszę o tym po raz pierwszy. Skąd te informacje?SexyBitch pisze: Evra przed spotkaniem rozmawial z Suarezem i powiedział , że co bylo to bylo i jak cos poda mu reke .
Po czym wnosisz, że Cię nie lubię?bartbuks pisze:Damian mnie i tak już nie lubi, bo jadę po Suarezie, ale dziś nie o nim (choć przyznam szczerze, że facetowi jedno trzeba oddać - perfekcyjnie czyta zamiary obrońców, idealnie przewiduje ich próby wejścia ciałem).
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 14 lut 2012, 14:30
red85
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio