Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 04 cze 2010, 16:12
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 04 cze 2010, 16:32
Joveticia. Czyli jednak Secco wychodzi z tego twarzą, bo go w końcu nie kupił.(L)oczkerson pisze:D'Agostino, za ktorego Udine chcialo Marchisio, Giovinco i gotowke trafil do Violi za... 9 mln![]()
Popatrz i bez oddania Udine Jovetica sie obylo![]()
Ustawić go przed dwójką dm-ów, tak jak pisze LoczekBoromir pisze:4-3-3 byłby wskazany (Pepe i Krasic się nadają, do tego Giovinco, Amauri ze swoją charakterystyką drewna zbijającego piłki, od biedy Vicek), ale tu znowu nie ma co zrobić z Diego
Od biedy można go podwiesić pod strikera, ale jaki będzie efekt - tego nie wie nikt.(L)oczkerson pisze:w 4-4-2 dla Diego miejsca nie ma
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Azjatka » 04 cze 2010, 16:41
Azjatka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 04 cze 2010, 19:41
No właśnie dlatego uważam, że przy 4-3-3 Diego nie będzie grał w pomocy.(L)oczkerson pisze:Taktyka Barcelony nie jest opcją pod wodzą Del Neriego. On ustawia zespoly defensywnie. Skrzydlowi duzo sie cofają, w Barcy tymczasem maja w zasadzie jedynie zadania ofensywne . Tak, wiec odniesien do Barcelony nie ma co robic.
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 04 cze 2010, 22:52
BadBoy
-Kaski-
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 05 cze 2010, 0:37
Wnioski jeżeli to prawda:Pepe deal
2010 free loan
2011 obligated to buy 2.5m
2012 2.5m
2013 2.5m
2014 2.5m
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 05 cze 2010, 11:53
BadBoy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 05 cze 2010, 12:15
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 05 cze 2010, 12:35
Motta bedzie kosztowal 5-6 mln. Caceres by kosztowal 11. Zresztą ja wolę Motte, bo on na prawej obronie ma duze doswiadczenie. Jest niezlym mlodym zawodnikiem, ktory moim zdaniem nie pokazal wszystkiego. Niezly mlody gracz malym kosztem, dla mnie bardzo fajnie.Zastanawiam się tylko, czy na ławkę lepiej nadaje się Motta, czy Caceres
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 05 cze 2010, 12:43
Na koniec okresu współwłasności, w przypadku takiego Paloschiego - 30.06. Nie wiem, kiedy ta umowa Criscito wygasa, jeśli w tym sezonie, to również tego samego dnia dochodzi do kopert.kiedy w takim razie dojdzie do kopert?
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 05 cze 2010, 12:47
tez nie wiem, ale swego czasu prezydent Genoi mowil, ze bardzo ciezko bedzie zatrzymac Dominico, wiec zakladam, ze Genoa nie moze przedluzyc wspolwlasnosci na kolejny sezon.Wilmore pisze:Na koniec okresu współwłasności, w przypadku takiego Paloschiego - 30.06. Nie wiem, kiedy ta umowa Criscito wygasa, jeśli w tym sezonie, to również tego samego dnia dochodzi do kopert.kiedy w takim razie dojdzie do kopert?
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 05 cze 2010, 13:04
Do tego potrzeba zgody obu klubów i zainteresowanego, więc pewnie mogłaby, gdyby była taka potrzeba.tez nie wiem, ale swego czasu prezydent Genoi mowil, ze bardzo ciezko bedzie zatrzymac Dominico, wiec zakladam, ze Genoa nie moze przedluzyc wspolwlasnosci na kolejny sezon.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 05 cze 2010, 13:47
No gdzie za 11 mln, za tyle to Barcelona go nikomu nie sprzeda. Gdzieś pojawiła się cena 7 mln i to już by było adekwatne do jego umiejętności. Caceres nie grał źle, potencjał na prawej stronie w nim jest, niech jeszcze poprawi grę w obronie i nie robi głupich wślizgów to będzie przyzwoitym graczem.(L)oczkerson pisze:Motta bedzie kosztowal 5-6 mln. Caceres by kosztowal 11. Zresztą ja wolę Motte, bo on na prawej obronie ma duze doswiadczenie. Jest niezlym mlodym zawodnikiem, ktory moim zdaniem nie pokazal wszystkiego. Niezly mlody gracz malym kosztem, dla mnie bardzo fajnie.
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 05 cze 2010, 13:50
Ja wole Motte, bo umie dosrodkowac.No gdzie za 11 mln, za tyle to Barcelona go nikomu nie sprzeda. Gdzieś pojawiła się cena 7 mln i to już by było adekwatne do jego umiejętności. Caceres nie grał źle, potencjał na prawej stronie w nim jest, niech jeszcze poprawi grę w obronie i nie robi głupich wślizgów to będzie przyzwoitym graczem.
(L)oczkerson
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio