Bartek, zdecydowanie nie mamy.
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 14 lut 2012, 14:38
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 14 lut 2012, 14:43
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 14 lut 2012, 14:45
Daaaamian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 14 lut 2012, 15:18
Smakowite dwa zdania wyżej o tym, że nie ma co się oburzać, że ktoś komuś ręki nie podał, a tutaj oburzenie, że ktoś mu rzekomo podał rękę od niechcenia.Przejrzałem sytuację z uściskiem dłoni i łatwo zauważyć, że większość zawodników United podała mu ją od niechcenia (Welbeck np)
Prawdę mówiąc nie wiem, o której sytuacji mówisz.

Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 14 lut 2012, 15:33
Daaaamian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 14 lut 2012, 15:42
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 14 lut 2012, 15:44
Daaaamian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 lut 2012, 15:46
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 14 lut 2012, 15:46
Suarez jest za głupi żeby coś takiego zaplanowaćKamil232 pisze: Ruch ręką Suareza chyba wyraźny?
Biały

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 14 lut 2012, 15:50
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 14 lut 2012, 15:52
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 14 lut 2012, 15:59
Nie rozśmieszaj mnie. Znowu, chciałby się powiedzieć.Biały pisze:Chociażby za kopnięcie piłką po gwizdku kończącym pierwszą połowę.
Myślałem, że piszesz tylko o spotkaniu z United. Jeśli chodzi o kopnięcie piłką w trybuny - mało to było takich sytuacji na boiskach Premier League? Rio Ferdinanda też chcesz lać po mordzie? Graczy United za symulowanie chcesz lać po mordzie? Za pretensje do arbitrów chcesz lać po mordzie? Suarez jest jaki jest, ale pisane, że ktoś powinien dać mu w mordę za symulowanie czy machanie łapami to już głupota.MGiggs pisze:Za symulowanie machanie lapkami . dziwne faule( jak z graczem spurs) i kopaniem pilki w trybuny.Ktos kiedys nie wytrzyma i zrobi wszystkim wielka przysluge.
Daaaamian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 14 lut 2012, 16:16
Daaaamian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 14 lut 2012, 19:43
Dzisiaj z kolei w artykułach Jamesa Pearce'a z Liverpool Echo i Rory'ego Smitha z The Times możemy przeczytać, że ani Henry, ani Werner, ani Standard Chartered nie wywierali presji na Dalglishu czy Suarezie, by ci przeprosili w mediach za ostatnie incydenty. Przeprosiny Kenny'ego to efekt jego rozmowy z Ayre, w której obaj panowie doszli do wniosku, że taki kierunek będzie najlepszym, jaki może obecnie obrać klub. Czy mieli wpływ na przeprosiny Suareza? Pewnie tak.Kamil232 pisze:http://lfc.pl/44962/sponsorzy-wywarli-presjeAmerykańscy właściciele Liverpoolu oraz sponsor Standard Chartered zainterweniowali w sprawie konfliktu Luisa Suareza z Patrice'm Evrą. Według niektórych źródeł mieli oni wywrzeć presję na tym, aby Urugwajczyk i klub przeprosili za sobotni incydent.
- Jesteśmy bardzo rozczarowani faktem, że doszło do kolejnego zamieszania w tej sprawie – czytamy w oświadczeniu Standard Chartered.
Standard Chartered promuje Liverpool na Azjatyckim rynku, choć swoją siedzibę posiadają w Londynie. Jednak większość dochodów sponsora the Reds wędruje właśnie z tego kontynentu. Duża ilość ich pracowników znajduje się w Azji, Afryce, bądź na Bliskim Wschodzie.
BBC donosi, że Fenway Sports Group, którzy wykupili klub w 2010 roku i są zarazem właścicielami drużyny baseballowej Boston Red Sox wywarli presję na to, iż przeprosiny w związku z sobotnimi wydarzeniami były konieczne. Rzecznik Liverpoolu nie potwierdził tych informacji.
Football Association nie zdecydowało się podjąć żadnych dodatkowych działań w związku z sobotnim incydentem.
Napastnik the Reds przeprosił wczoraj za swoje zachowanie, twierdząc, że postąpił nierozsądnie. Kenny Dalglish również powiedział, iż wszystko, co się wydarzyło w sobotę było zupełnie niepotrzebne i czuje się rozczarowany takim obrotem spraw.
Tak jak wczoraj pisałem, całe te przeprosiny wyglądały mi na wymuszane, dzień wcześniej wielkie kozakowanie, Dalglish po meczu jeszcze sugeruje to i owo, a dzień poźniej wielkie przepraszanie.
Daaaamian
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio
Re: Liverpool (zbiorczy)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 14 lut 2012, 14:35
To było ironiczne spostrzeżenie, bo wydaje mi się, że na pieńku to raczej nie mamy
red85 wydaje mi się, że troszkę dopowiadasz do moich spostrzeżeń. Obaj panowie zachowują się jak zakompleksione gimnazjalistki, które najpierw wywołały aferę, a teraz brną w te gówno dalej, bo myślą że tak najłatwiej sie wybielić. Gratuluję kapitana i czołowego napastnika.