Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 406

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
29%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
43%
Zatrudnienie Mourinho
2
14%
Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 11 lut 2007, 22:53

Obrazek
No i zadebiutowal :wink: Ronaldo zagral dzisiaj po raz pierwszy dla Milanu, pojawiajac sie na boisku w 63 minucie meczu z Livorno. Z tego co czytalem, pokazal sie z niezlej strony :wink: Ciekaw jestem, czy kolejne mecze bedzie juz zaczynal w podstawie :wink: Oby Ci sie wiodlo we Wloszech Roni :pijemy: :wink:

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 11 lut 2007, 22:59

Jestem pewny, ze za tydzien Ronaldo wyjdzie w pierwszym skladzie. A to dlatego, ze pozniej w srode LM, a jak wiemu nie moze on grac w tych rozgrywkach w tym sezonie. Carlo bedzie chcial wiec pewnie oszczedzic jakiegos napastnika na spotkanie z Celtickiem i dlatego jest spora szansa, ze Ronaldo bedzie w wyjsciowej jedenaste. Mam nadzieje, ze w Milanie przypomni sobie jak sie strzela gole :)

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 11 lut 2007, 23:13

Tez mam taka nadzieje. Licze, ze zmiana klubu wyjdzie mu na dobre, i pogra jeszcze kilka lat na wysokim poziomie :wink: Bardzo jestem ciekaw jak go przyjma kibice Interu podczas kolejnych derby. Rozstawali sie w nie najmilszej atmosferze, no i przeciez przeszedl do zespolu rywala...
Jego pierwsze slowa po debiucie:
Nie było łatwo zagrać już w kilka dni po przybyciu do drużyny, ale się udało. Bardzo cieszę się z wygranej, choć sam jeszcze muszę popracować nad swoją formą. Bardzo dziękuję kolegom z zespołu za wspaniałe przyjęcie i pomoc w tych pierwszych dniach. Uczymy się teraz grać razem i zapewniam, że bramki nadejdą. Jestem dumny, że mogę zakładać czerwono-czarną koszulkę i nie ma co wracać do czasów w Realu czy Interze
http://sport.gazeta.pl/pilka/1,65030,3911046.html <---- felieton Rafala Steca, oczywiscie o Krolewskich :wink:

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 12 lut 2007, 22:01

Roberto Carlos wznawia treningi. Ma byc ponoc gotowy na mecz z Bayernem. Ciekawi mnie teraz co sie stanie z mlodziutkim Torresem, ktory przeciez jest wyrozniajacym sie graczem w zespole w ostatnim czasie.

Guti powiedzial dzisiaj, ze chce, aby do skladu wrocil rowniez Cassano. Ciekawe co Fabio na to i czy postapi podobnie jak z Bechamem.

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 15 lut 2007, 15:05

Obrazek
Wraca :!: :D Po pieciu miesiacach przerwy, spowodowanych kontuzja, Brazylijczyk trenowal dzisiaj pierwszy raz w Valdebebas. Cicinho przeprowadził wraz z trenerem od przygotowania fizycznego zajęcia biegowe po czym udał się na siłownię. Z pilka trenowal juz tez Roberto Carlos, ktorego powrot spodziewany jest na pierwszy mecz z Bayernem.
Cieszy powrot naszych Canarinhos, szczegolnie, ze sezon wchodzi w decydujaca faze :wink:

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 15 lut 2007, 15:41

Lakier pisze:
Jak sie bede rozpisywal to moja sprawa, zreszta spojrz na swoje posty tez. Poza tym gdybym napisal, jestem mistyk i zgadzam sie z kochanym mentorem <lizu>, to pewnie odpowiednio bym sie rozpisal

Rzeczywscie masz racje, kocham Mentora i caly czasz sie mu podlizuje. Nie osmielilbym sie miec innego zdania od niego.

Brak slow po prostu [*]

Zanim Cicinho bedzie w stanie zagrac to jeszcze trocje czasu potrwa. Szybciej za to moze wystapic Roberto Carlos. Choc na mecz z Beyernem moze byc w slabej formie.

Dyskusja o Valdesie w reprezentacji przeniesiona do tematu o reprezentacji, dyskusja o Katalonii przeniesiona do tematu "Piłka nożna a ideologia"

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 16 lut 2007, 15:16

Fabio podal dzisiaj sklad na jutrzejszy mecz z Betisem:
Obrazek
Jak widac, na liscie znalezli sie juz Marcelo i Roberto Carlos, a takze Beckham :wink: Roberto mowil ostatnio, ze bardzo brakuje mu gry i chcialby zagrac chociaz kilka minut w tym spotkaniu. Zobaczymy jak postapi Capello. IMO dobrze by bylo, zeby pojawil sie na boisku, jesli Wloch mysli o wystawieniu go od poczatku we wtorek w meczu z Bayernem. Nie ma Diarry, wiec pewnie jego miejsce zastapi Emerson. Ciekaw jestem czy od poczatku zagra Robinho. Jak widac, jest kilka niewiadomych przed tym meczem.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 17 lut 2007, 16:54

Mnie ciekawi czy Torres usiądzie jeśli tak to dlaczego?...
Drugi raz został wybrany do jedenastki Europy tygodnia. Mozna się wszystkiego spodziewać bo wraca Roberto...no i Marcelo...

Ranaldo powrócił w pięknym stylu

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 17 lut 2007, 21:36

Toudinho pisze:Ranaldo powrócił w pięknym stylu
Było wiadomo ze powróci, po prostu odzyskał motywacje i miał mu kto podawać

Toudinho pisze:czy Torres usiądzie

Torres gra, co mnie zaskoczyło in plus.

Real remisuje 0:0 jest 80 min. Capello fuera :?: juz czy dopiero po dwumeczu z Bayrnem :P

styl gry jest taki jak zwykle capellowy :?

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2415
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 17 lut 2007, 22:06

I znowu wynik bez rewelacji. 0:0 u siebie z Betisem w przeciętnym stylu :roll: Sytuacje jakieś tam były. Niewiele, ale były. Przy sytuacji Ruuda po dośrodkowaniu Beckhama widziałem już piłkę w bramce...5-6 metrów, a on nad prostokątem :roll: No ale podobnie widziałem piłkę w bramce po jednym z rożnych dla Betisu - słupek(?), czy ich akcji z pierwszej płowy, gdzie strzał ostatecznie poszedł w Casillasa i piłka przeszła obok bramki. Assunsao w drugiej odsłonie też miał z resztą piłkę meczową gdzie w sytuacji sam na sam nie trafił w długi róg bramki. U nas blisko był Beckham z wolnego, blisko Helguera czy chyba Cannavaro, ale to nie w tym rzecz. Znów zabrakło skuteczności, a styl gry był taki sobie. Bywało już gorzej. Nie ma się jednak nad czym rozpływać...

cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 332

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 17 lut 2007, 22:08

Cholera, on nie miał do czego wracać i czego odzyskiwać - bo nawet będąc grubym i powolnym, strzelał te bramki dla Realu kiedy tylko grał. Chyba ostatni raz, kiedy Real wygrał róznicą dwóch bramek, to mecz z Dynamem i dwa kole R9. A jaką dostał nagrodę od Capello? Brak wystawiania w składzie i fuera z Madrytu [']
Wprost nie moge opisać frustracji z odejścia grubaska... Jest dla mnie o niebo lepszym napastnikiem od RvN, tym bardziej na techniczną ligę hiszpańską. A dziś, podczas meczu z Betisem - sytuacja kiedy RvN dostał piłke mając za sobą tylko obrońce, odegrał gdzieś do boku... Ronaldo nawet za czasów beznadziejnej formy, potrafił przejść dryblingiem 2-3 graczy (mecz z Deportivo z zeszłego roku bodajże). Argh, frustru-frustru. Ale mi ulżyło.
A mecz? Szkoda poprzeczki RvN, za daleko od bramki widocznie było dla niego. A już od remisu wolałbym wygraną Betisu - jako kibic Realu. No ale Iker nie przestaje kozaczyć, hehe.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 lut 2007, 22:09

A co się stało w ostatnich minutach :> Podobno jakieś spięcia były a Beckham nawet zdążył czerwo zarobić przed końcowym gwizdkiem :P

Robinho chyba rzeczywiście źle się czuje w Madrycie :]

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 17 lut 2007, 22:13

RealFan pisze:Assunsao w drugiej odsłonie też miał z resztą piłkę meczową gdzie w sytuacji sam na sam nie trafił w długi róg bramki.

To nie był czasmi Pancrate, ogolnie chyba troche zawodnik jest nieskuteczny. Dwa razy gora w pojedynku z nim był Iker. Oczywiscie jesli w drugiej sytuacji to byl on, mnie sie tak wydawało.

Real notuje słabsze wyniki na SB niz na wyjazdach. Publika im nie pomaga :roll: Kazdy teraz jako obowiazkowy atrybut na mecz zabiera zapas chusteczek :P Beckham :roll: Cieszy wpadka. :lol:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 17 lut 2007, 22:13

A co się stało w ostatnich minutach Łypiący Podobno jakieś spięcia były a Beckham nawet zdążył czerwo zarobić przed końcowym gwizdkiem
Beckham był sfrustrowany chyba, że sędzia nie odgwizdał faulu na nim [w okolicy pola karnego, w ostatnich sekundach] no i podciął [dośc ostro] swojego rywala. Nie wytrzymał po prostu.
Z tego co wiadziałem [a widziałem ostatnie 20 minut] to Królewscy cos tam próbowali - jakies akcje sobie stwarzali, nie grali totalnego piachu ... Skuteczność zawiodła, bo np Cannavaro powinien był trafić w końcówce.

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 17 lut 2007, 22:14

RealFan pisze:Assunsao w drugiej odsłonie też miał z resztą piłkę meczową gdzie w sytuacji sam na sam nie trafił w długi róg bramki.
To raczej byl Pancrate.

Ogolnie to remis - o zgrozo - sprawiedliwy wynik, a przy odrobinie mniej szczescia mozna bylo przegrac. Real nie zagral nic, wiec wygrac sie nie dalo z coraz lepiej grajacym Betisem pod wodza Fernandeza. To ich 8 mecz z rzedu bez porazki, widac efekty pracy Francuza przyszly dosc szybko.
W sumie nie ma o czym pisac, bo gra byla tak nijaka, ze az glowa boli. Zagranie mecz - Gago w sedziego bocznego w pierwszej polowie.
Mentor pisze:Podobno jakieś spięcia były a Beckham nawet zdążył czerwo zarobić przed końcowym gwizdkiem
Byl faulowany na linii pola karnego, sedzia puscil wiec Becks sie nieco uniosl i oddal ktoremus z zawodnikow Betisu. Zycie.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”