Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 408

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
Awatar użytkownika
SexyBitch
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SexyBitch » 15 lut 2010, 23:25

Nie kwestionuje jego pilkarskiej klasy, bo jego jedyny sezon w barwach United byl kapitalny . Problem w tym ze nie ma pewnosci czy wroci, a chyba przyznacie ze 20mln funtow za gracza dysponowanego 1 pelny sezon to przesada.

Awatar użytkownika
Rezus
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2878

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 17 lut 2010, 17:51

Wie ktoś ile było osób z Polski z fokersami z Wysp :?: Bo widziałem ich flagę.

smurano
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smurano » 17 lut 2010, 19:13

Mazura zbanowali czy czeka na zwycięstwo Milanu na OT? Żeby później napisać jak to MU nie potrafi grać w piłke a Ferguson to emeryt, który nie orentuje sie w realiach dzisiejszej piłki 8)

Co do meczu to szczerze mówiąc to nie był to nasz najlepszy występ w tym sezonie. Tylko momentami graliśmy dobrze, znacznie lepsza druga połowa. Na Milan to wystraczyło, umieliśmy ich wypunktować ale przed nami jeszcze rewanż.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 19 lut 2010, 19:13

Gratluje MIlanowi gry, to co robili w 1 polowie z nami i w 2 w koncowce to poezja, naprawde tak nedznej gry sie nie spodziewalem, zero skladnych akcji,zero skracania pola gry, Pato z Dinho duzo miejsca do gry..... dobrze ze Scholsowi sie odbila od piszczela a Roo to wykrzystal...

Scholes poza golem i dobra gra w 2 polowie- nedza. Masa idiotycznych strat, Carrick niewiele lepszy, kurde nawet dobrze ze go nie bedzie w rewanzu, licze ze w srodku zagra Fletcher ktory popisal sie asysta w stylu Xaviego z finalu lm. wygrala druzyna slabsza ktora grala przez wiekszosc meczu jak w amoku,wynik rewelacyjny ale z taka graniemusimy wcale awansowac

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 19 lut 2010, 21:06

MGiggs pisze:Carrick niewiele lepszy, kurde nawet dobrze ze go nie bedzie w rewanzu
Tylko kto jak nie Michael ma być partnerem Darrena w środku pola? Gibson? Scholes? Park? Carrick to moim zdaniem jedyna słuszna opcja, zwłaszcza, że owszem zdarzył mu się gorszy mecz z Milanem, ale ogólnie jest w obecnym sezonie moim zdaniem naszym mocnym punktem, w zdecydowanej większości spotkań.

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 20 lut 2010, 0:36

Carrick w ostatnich tygodniach jest naszym najlepszym pomocnikiem i bezsprzecznie kluczowym zawodnikiem, który decyduje o obliczu drużyny. Będzie nam go cholernie brakowało w rewanżu chociażby z tej przyczyny, że nie mamy w zespole drugiego takiego zawodnika.

A z MGiggsem tradycyjnie się nie zgadzam (najbardziej chyba w ocenie środkowych pomocników). Ma on niestety tendencję do przesadzania i to kolejny raz widać.

Dzisiaj kolejny niezwykle ważny mecz. Oby zwycięski.

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 20 lut 2010, 14:36

Tak sobie ogladam wasz mecz z Evertonem i mysle sobie, ze Evans-Brown to kombinacja smiertelna dla Manchesteru. Toz to nawet slabi w tym sezonie Canna i Legro nie popelniaja takich bledow jak wyzej wspomniani.
Rio-Vidic to wzrost jakosci o conajmiej 300%.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 20 lut 2010, 14:39

Brown grał ręka w polu karnym, Webb nie widział. Wcześniej też kilka razy wszyscy zgłaszali ręce, ale powtórek nie było, więc trudno ocenić.
Fajny mecz póki co. Donovan i Billy powinni strzelić po bramce. Rooney też już miał pustą bramkę, ale Neville zdążył.

Co jest z braćmi Neville ?
przed meczem Gary podał mu rękę, a Phil najpierw przywitał się z sędziami, potem z Garym, nawet nie spojrzał na Gary'ego, nie usmiechnął się, nic :lol:

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 20 lut 2010, 14:44

Oczywiście, że para Brown-Evans jest nawet nie do porównania do Rio-Vidic, ale wydaje mi się, że trochę przesadzasz. Nie widziałem dzisiaj tak wielu błędów w ich wykonaniu. Kilka owszem się zdarzyło, ale nie jakoś śmiertelnie poważnych. Te wybicia mógłby tylko Johny poprawić, bo za dużo strat przez to notujemy zamiast utrzymywać się przy piłce.

Dobry mecz z obu stron, wydaje się że przewagę ma Everton. Szkoda bardzo tej straconej bramki, ale na taką bombę Bin Ladena nie było rady. Co najwyżej można było szybciej zaatakować Rosjanina lub chociaż spróbować zablokować ten strzał. Bo Edwin nie miał już nic do powiedzenia. Szkoda też tej zmarnowanej sytuacji Rooney'a, gdzie już minął Howarda i źle zabrał się z piłką. Przy tej akcji warto pochwalić Berbatowa za śliczne podanie. Ogólnie rzecz biorąc jednak trochę więcej spodziewałem się po Roo. Gramy przecież z Evertonem, a on trochę przechodzi obok meczu. Ale myślę, że w drugiej połowie jeszcze pokaże w jakiej jest dyspozycji.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 20 lut 2010, 14:47

Cris7 pisze:Ogólnie rzecz biorąc jednak trochę więcej spodziewałem się po Roo. Gramy przecież z Evertonem, a on trochę przechodzi obok meczu. Ale myślę, że w drugiej połowie jeszcze pokaże w jakiej jest dyspozycji.
w końcu Everton jest na 9 miescu, a Roo głównie strzela tym z dolnej połówki. Choć liczę, ze coś strzeli, bo opaskę mu dałem :P

Evans się nie popisał, gdy w końcówce głową chciał wybić i zaskoczyć przy okazji Edwina. Brown gra w siatkówkę z kolei.
W pierwszym meczu wygraliście 3:0, choć tam mecz wyglądał podobnie. Dziś Everton znów marnuje świetne okazje i to się moze później zemścić.

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 20 lut 2010, 14:49

Brown i Evans to elektryczna para. Razem ze sobą grać zbytnio nie potrafią, a u boku czy to Rio czy Vidy, wyglądają co najmniej o klasę lepiej.

Everton nas zdominował w ostatnim kwadransie. Słabo druga linia, w szczególności Carrick. Trzeba się ogranąć, albo będzie bida. Świetny Berba, słaby Roo.

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 20 lut 2010, 14:49

fieldy pisze:Evans się nie popisał, gdy w końcówce głową chciał wybić i zaskoczyć przy okazji Edwina. Brown gra w siatkówkę z kolei.
W pierwszym meczu wygraliście 3:0, choć tam mecz wyglądał podobnie. Dziś Everton znów marnuje świetne okazje i to się moze później zemścić.
W tej sytuacji w polu karnym, to mam wrażenie że on nawet tej piłki nie widział, nie zrobił do niej żadnego ruchu, miał ręce naturalnie przy ciele. Chociaż przyznam, że zawsze mam duży problem z takimi sytuacjami.

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 20 lut 2010, 14:52

Przy bramce dla Evertonu Evans podal glowa do Ruskiego, po czym Brown dal sie latwo mu ograc. Pozniej Wes pieknie zagral do Donovana, ktory nie wiem jakim cudem tego nie strzelil. Dodatkowo Evans dwie swiece w polu karnym i obydwoje kilka wybic pod nogi rywali.
Strasznie niepewni sa, Rio z Vidicem tez popelniaja bledy, ale mimo to daja spokoj z tylu. Zreszta Evans gra bardzo przecietnie, zeby nie powiedziec slabo w tym sezonie, a wiele waszych spotkan dane mi bylo obejrzec, wiec nie jest to opinia po obejrzeniu 1 spotkania.

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 20 lut 2010, 14:55

red85 pisze:Brown i Evans to elektryczna para. Razem ze sobą grać zbytnio nie potrafią, a u boku czy to Rio czy Vidy, wyglądają co najmniej o klasę lepiej.

Everton nas zdominował w ostatnim kwadransie. Słabo druga linia, w szczególności Carrick. Trzeba się ogranąć, albo będzie bida. Świetny Berba, słaby Roo.
To jest wedlug Ciebie swietna gra? :P
Dla mnie caly czas zwalnia gre, chyba jedno swietne podanie, sporo strat.Strzelil bramke, ale nie mial prawa tego spudlowac, choc niewiele brakowalo aby nie trafil.
Dla mnie przecietny wystep, duzo lepszy Valencia.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 20 lut 2010, 15:25

zwalnial gre? :rotfl: wiesz co to jest gra w ataku pozycyjnym? jedyny gracz ktoremu szlo podac i cos z tego robil.

Carrick gra to samo co z Milanem niestety Roo nie ma dnia a Wes to nie Rio. przegrywamy i wcale mnie to nie dziwi, Valencia i berba jedynie grali w tym meczu a brown evans i carrick z taka gra moga sobie pokopac w rezerwach

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”