Post Wyświetl pojedynczy post autor: SexyBitch » 15 lut 2010, 23:25
SexyBitch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 17 lut 2010, 17:51
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: smurano » 17 lut 2010, 19:13
smurano
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 19 lut 2010, 19:13
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 19 lut 2010, 21:06
Tylko kto jak nie Michael ma być partnerem Darrena w środku pola? Gibson? Scholes? Park? Carrick to moim zdaniem jedyna słuszna opcja, zwłaszcza, że owszem zdarzył mu się gorszy mecz z Milanem, ale ogólnie jest w obecnym sezonie moim zdaniem naszym mocnym punktem, w zdecydowanej większości spotkań.MGiggs pisze:Carrick niewiele lepszy, kurde nawet dobrze ze go nie bedzie w rewanzu
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 20 lut 2010, 0:36
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 20 lut 2010, 14:36
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 20 lut 2010, 14:39
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 20 lut 2010, 14:44
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 20 lut 2010, 14:47
w końcu Everton jest na 9 miescu, a Roo głównie strzela tym z dolnej połówki. Choć liczę, ze coś strzeli, bo opaskę mu dałemCris7 pisze:Ogólnie rzecz biorąc jednak trochę więcej spodziewałem się po Roo. Gramy przecież z Evertonem, a on trochę przechodzi obok meczu. Ale myślę, że w drugiej połowie jeszcze pokaże w jakiej jest dyspozycji.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 20 lut 2010, 14:49
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 20 lut 2010, 14:49
W tej sytuacji w polu karnym, to mam wrażenie że on nawet tej piłki nie widział, nie zrobił do niej żadnego ruchu, miał ręce naturalnie przy ciele. Chociaż przyznam, że zawsze mam duży problem z takimi sytuacjami.fieldy pisze:Evans się nie popisał, gdy w końcówce głową chciał wybić i zaskoczyć przy okazji Edwina. Brown gra w siatkówkę z kolei.
W pierwszym meczu wygraliście 3:0, choć tam mecz wyglądał podobnie. Dziś Everton znów marnuje świetne okazje i to się moze później zemścić.
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 20 lut 2010, 14:52
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 20 lut 2010, 14:55
To jest wedlug Ciebie swietna gra?red85 pisze:Brown i Evans to elektryczna para. Razem ze sobą grać zbytnio nie potrafią, a u boku czy to Rio czy Vidy, wyglądają co najmniej o klasę lepiej.
Everton nas zdominował w ostatnim kwadransie. Słabo druga linia, w szczególności Carrick. Trzeba się ogranąć, albo będzie bida. Świetny Berba, słaby Roo.
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 20 lut 2010, 15:25
MGiggs
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio