Powiadomienia o wiadomościach na priv przychodzą z dużym opóźnieniem, dziś dostałęm emaila o wczorajszych wiadomościach
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 17 sie 2006, 20:20
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 20 sie 2006, 12:14
Wysyłanie prywatnych wiadomości zostało w tym momencie zablokowane.
Jeżeli uważasz, że niesłusznie skontaktuj się z administratorem lub moderatorem
Przepraszam, ale administrator zabronił Ci wysyłać prywatnych wiadomości
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 20 sie 2006, 12:28
assurbanipal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 20 sie 2006, 12:49
wytlumaczy mi to ktosPrzepraszam, ale administrator zabronił Ci wysyłać prywatnych wiadomości
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 20 sie 2006, 12:51
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 20 sie 2006, 13:10
i pojechac po kibicach Ruchu Chorzów co ?cloner pisze:nic tylko sie wkurzyc
przeinstaluj Operę - najprostrzy sposób czesto okazuje się najlepszymassurbanipal pisze:ja mam inny problem wewnetrzy. Dlaczego w mojej operze nie moge sie zalogowac? Loguje sie i znowu to samo Sad natomiast w IE loguje sie normalnie? Czy ktos mial kiedys taki problem?
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 20 sie 2006, 13:13
chyba sobie jaja robiszfieldy pisze:Może któryś admin widział twoje zachowanie wczorajsze
wcale po nich nie pojechalem, nazwalem ich po imieniufieldy pisze:i pojechac po kibicach Ruchu Chorzów co ?
no masz racje, wiem o tym, ale sie teraz mocno wkurzylem, blokada za frikopiwus pisze:Pewnie cloner wiadomo Ci, że od spraw techicznych jest administrator
chyba pozostaje mi uzbroic sie w cierpliwosc, bo Admini tutaj dzialaja tak szybko jak polskie sadownictwopiwus pisze:Jak coś się zwyrtło, to trzeba czekać po prostu
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 21 sie 2006, 13:33
t_JB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 sie 2006, 13:35
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 21 sie 2006, 13:38
t_JB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 21 sie 2006, 13:40
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 21 sie 2006, 14:00
1. Klikasz, zeby Ci sie pojawil post osoby igronowanej.t_JB pisze:Gdzie ona się znajduje ?
A mnie Twoja postawa roszczeniowa. Nie jestesmy Twoimi slugami, zeby na kazde wezwanie Jego Wysokosci clonera przybiegac i wykonywac Twoje polecenia. Wyluzuj, jestes jednym z kilkunastu tysiecy uzytkownikow tego serwisu, nie wszystko kreci sie wokol Ciebie. Im szybciej to zrozumiesz, tym latwiej Ci w zyciu bedzie. Serio mowie.cloner pisze:Zaczyna mnie ta sytuacja denerwowac.
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 21 sie 2006, 14:09
Już ok. Dzieki.Krzysztof Jarzyna pisze:1. Klikasz, zeby Ci sie pojawil post osoby igronowanej.t_JB pisze:Gdzie ona się znajduje ?
2. Kiedy Ci sie pojawi, to po raz kolejny klikasz naprzy tym poscie.
3. Przenosi Cie do okna, gdzie bedzie napisane - "Kliknij tutaj aby przejsc na strone z lista ignorowanych" (czy cos w tym stylu).
4. Przenosi Cie na owa strone i dalej juz sobie poradzisz. Jezeli nie - pisz.
t_JB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 21 sie 2006, 14:13
Moge Cie Krzysiu zapewnic, ze nie wysylalem zadnych privow, przeciez bylem na urlopieCo do blokady to sprawa jest w toku, ale obecnie najprawdopodobniejsza wersja to spam, ktory jest karalny
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 26 sie 2006, 10:07
bo chyba to nie kwalfikuje sie do spamowania
czeher
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio