Korona Kielce (zbiorczy) - Strona 42

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
Rangiz
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rangiz » 14 mar 2007, 19:34

A propo dopingu to ostatnio cos słabo nam to wychodzi :? Wiadomo, że nie jest źle ale zawsze mogloby być lepiej. Ciekawe czy cos pomogly te ostatnie treningi wokalne :roll: Ale mnie to najbardziej irytuje to że w naszym dopingu to slychac, ale dzieciece piski :?

Awatar użytkownika
persil
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: persil » 15 mar 2007, 0:02

To fakt, przydałoby się, żeby na młynie była jakaś selekcja, nie chce oczywiście dyskryminować nikogo, ale 50 % o ile nie więcej ludzi na młynie to dzieciaki z gimnazjum, którzy myślą, że jeśli są już na młynie to są niewiadomo kim. To nie o to w tym chodzi. To ma być doping, jeśli chcą, żeby nas szanowali jako ekipe kibiców i jeśli się biorą za organizowanie tego, to niech to wygląda na dobrym poziomie. Sorry jeśli kogoś uraziłem, ale taka jest prawda.

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 17 mar 2007, 11:19

Rangiz pisze:Hmm podobno mamy miec zgode z Arką Gdynia, bo z kszokami trzymaja tylko młodzi, a strsi tej zgody nie uznają Smile

:lol: :lol: :lol:

Jak ktoś nie śpiewa to powinien być "wypraszany" z młyna . Ale podobno ten gość śpiewał także nie wiem o co poszło .

Nie wiem co wy piszecie , że Lech był głośniejszy . Po drugiej stronie Lech był praktycznie nie słyszalny . Na palcach jednej ręki mogę policzyć ile razy ich słyszałem . Nasz stadion ma dobrą akustykę ale gdy jest pusty bez kibiców , np. trening dopingu czy mecz rezerw z Wisłoką .

persil pisze:To fakt, przydałoby się, żeby na młynie była jakaś selekcja, nie chce oczywiście dyskryminować nikogo, ale 50 % o ile nie więcej ludzi na młynie to dzieciaki z gimnazjum, którzy myślą, że jeśli są już na młynie to są niewiadomo kim. To nie o to w tym chodzi. To ma być doping, jeśli chcą, żeby nas szanowali jako ekipe kibiców i jeśli się biorą za organizowanie tego, to niech to wygląda na dobrym poziomie. Sorry jeśli kogoś uraziłem, ale taka jest prawda.

Jest selekcja od 16 lat , dziwne że tego nie wiesz o ile chodzisz na młyn i zapisywałeś sie przed tą rundą :lol:

Awatar użytkownika
Rangiz
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rangiz » 17 mar 2007, 14:02

Taaaa... tylko dlaczego widze jak na mlynie siedza takie skrzaty z podstawówki? Tylko ze jak oni kibicuja to jest smiechu warte :roll:

Masz jakies watpliwosci do tego ze mamy miec zgode z Arką??

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 17 mar 2007, 14:41

Rangiz pisze:Masz jakies watpliwosci do tego ze mamy miec zgode z Arką??
Nie wiem czy wiesz, ale Arka trzyma z KSZO. Czyli raczej nie można mówić o zgodzie między Koroną, a klubem z Gdyni.
A na temat wyżej podjęty nie mam zamiaru się wypowiadać. Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Rangiz
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rangiz » 17 mar 2007, 15:07

Marco_Van_Basten pisze: Nie wiem czy wiesz, ale Arka trzyma z KSZO. Czyli raczej nie można mówić o zgodzie między Koroną, a klubem z Gdyni.
A nie wiem czy wiesz ze ta zgoda z kszo to maja tylko mlodzi, ktorzy tak naprawe nie maja nic do powiedzenia w grupie kibicow z Gdyni. Starsi nie uznaja tej zgody dlatego chca jej z nami

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 18 mar 2007, 0:33

Rangiz pisze:A nie wiem czy wiesz ze ta zgoda z kszo to maja tylko mlodzi, ktorzy tak naprawe nie maja nic do powiedzenia w grupie kibicow z Gdyni. Starsi nie uznaja tej zgody dlatego chca jej z nami

Daj se siana bo głupoty piszesz . Zgoda z Arką to przeszłość . Nie wiem jak to jest na Arce ale ci starsi już raczej nie decydują o takich sprawach .

Lech - Korona 3:0

Słabiutki mecz Korony :( . Szkoda bo Robak miał 3 szanse po których powinny być gole . Dobrze że teraz jest przerwa bo musimy sie pozbierać przed meczem z Wisłą . Mam nadzieje że nic Golańskiemu nie będzie .

Awatar użytkownika
Rangiz
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rangiz » 18 mar 2007, 12:28

:hardkor2: ale mecz :(

Czemu mialem wrazenie ze Korona grala bez zaangazownia, mozna by rzec na stojąco?? Lech tak rozpracował Korone ze nic nam nie wychodzilo. Naprawde bylem pod wrazienie gry Lecha, przecienali wszystkie pilki oraz odcinali od podan. Miaem wrazienie ze jest ich co najmniej 14.

kyloloko
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kyloloko » 25 mar 2007, 9:45

Ja to mam nadzieje że Korona wygra lige i razem z Bot'em i Zgałebiem zdetronizują w końcu Wisłe i Legie za dużo szans zmarnowały te drużyny w pucharach europejskich... a Korona ma dobrą drużyna, dobrych kibiców i piękny stadion nic tylko podbijać europe. 8)

Awatar użytkownika
Fishbone
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 28
Kibicuję: GKS Katowice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 25 mar 2007, 10:54

kyloloko pisze:Ja to mam nadzieje że Korona wygra lige i razem z Bot'em i Zgałebiem zdetronizują w końcu Wisłe i Legie za dużo szans zmarnowały te drużyny w pucharach europejskich... a Korona ma dobrą drużyna, dobrych kibiców i piękny stadion nic tylko podbijać europe. 8)
Też się zgadzam, że Kolporter będzie walczyć o mistrza :roll:

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 25 mar 2007, 13:29

Fishbone pisze:eż się zgadzam, że Kolporter będzie walczyć o mistrza Rolling Eyes

Ja chciałem tylko zauważyć że osoba pisząca tamtego posta nie jest z Kielc tylko z Białegostoku . Więc nie wiem po co ten Kolporter .

kyloloko
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kyloloko » 25 mar 2007, 15:32

Kolega chciał podkreślić nazwe sponsora... ale chciałbym napisać że coraz więcej kibiców złocisto krwistych mówią nie Korona tylko właśnie Kolporter... to jest moim zdanim mały brak szacunku dla drużyny... fakt że nazwa Kolporter jest w nazwie drużyny ale mimo wszytko ładniej brzmi Korona. 8)

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 25 mar 2007, 16:19

kyloloko pisze:ale chciałbym napisać że coraz więcej kibiców złocisto krwistych mówią nie Korona tylko właśnie Kolporter...

Chyba Ci się coś pomylił . Jeżeli ktoś mówi Kolporter to znaczy że nie jest kibicem złocisto-krwistych . On jest kibicem firmy Kolporter ewentualnie kibicem nowego stadionu . Nie wiem skąd masz takie informacje że coraz więcej kibiców mówi Kolporter a nie Korona .

Nie spotkałem się z kimś kto by powiedział , ze np. jest kibicem Kolportera albo że chodzi na mecze Kolportera .

Ale cóż kibice z Białegostoku wiedzą lepiej :lol:

Awatar użytkownika
Fishbone
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 28
Kibicuję: GKS Katowice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 25 mar 2007, 19:56

kyloloko pisze:Kolega chciał podkreślić nazwe sponsora... ale chciałbym napisać że coraz więcej kibiców złocisto krwistych mówią nie Korona tylko właśnie Kolporter... to jest moim zdanim mały brak szacunku dla drużyny... fakt że nazwa Kolporter jest w nazwie drużyny ale mimo wszytko ładniej brzmi Korona. 8)
Dokładnie. Gość napisał BOT i denerwuje mnie taki brak szacunku, więc napisałem mu Kolporter, żeby widział jak to inni odbierają. Gdybym był adminem to bym sypał ostrzeżeniami za brak szacunku dla zespołu. Napisać BOT to gorzej niż GKS z małej litery.

Awatar użytkownika
Rangiz
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rangiz » 30 mar 2007, 21:51

Także nie pisz Kolporter do kogoś kto nie jest z Kielc, a napisal 'Bot'. Szanujmy sie wzajemnie i piszmy tak jak sie nalezy

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”