Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rangiz » 14 mar 2007, 19:34
Rangiz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: persil » 15 mar 2007, 0:02
persil

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 17 mar 2007, 11:19
Rangiz pisze:Hmm podobno mamy miec zgode z Arką Gdynia, bo z kszokami trzymaja tylko młodzi, a strsi tej zgody nie uznają Smile
persil pisze:To fakt, przydałoby się, żeby na młynie była jakaś selekcja, nie chce oczywiście dyskryminować nikogo, ale 50 % o ile nie więcej ludzi na młynie to dzieciaki z gimnazjum, którzy myślą, że jeśli są już na młynie to są niewiadomo kim. To nie o to w tym chodzi. To ma być doping, jeśli chcą, żeby nas szanowali jako ekipe kibiców i jeśli się biorą za organizowanie tego, to niech to wygląda na dobrym poziomie. Sorry jeśli kogoś uraziłem, ale taka jest prawda.
Scyzoryk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rangiz » 17 mar 2007, 14:02
Rangiz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 17 mar 2007, 14:41
Nie wiem czy wiesz, ale Arka trzyma z KSZO. Czyli raczej nie można mówić o zgodzie między Koroną, a klubem z Gdyni.Rangiz pisze:Masz jakies watpliwosci do tego ze mamy miec zgode z Arką??
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rangiz » 17 mar 2007, 15:07
A nie wiem czy wiesz ze ta zgoda z kszo to maja tylko mlodzi, ktorzy tak naprawe nie maja nic do powiedzenia w grupie kibicow z Gdyni. Starsi nie uznaja tej zgody dlatego chca jej z namiMarco_Van_Basten pisze: Nie wiem czy wiesz, ale Arka trzyma z KSZO. Czyli raczej nie można mówić o zgodzie między Koroną, a klubem z Gdyni.
Rangiz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 18 mar 2007, 0:33
Rangiz pisze:A nie wiem czy wiesz ze ta zgoda z kszo to maja tylko mlodzi, ktorzy tak naprawe nie maja nic do powiedzenia w grupie kibicow z Gdyni. Starsi nie uznaja tej zgody dlatego chca jej z nami
Scyzoryk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rangiz » 18 mar 2007, 12:28
Rangiz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kyloloko » 25 mar 2007, 9:45
kyloloko

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 25 mar 2007, 10:54
Też się zgadzam, że Kolporter będzie walczyć o mistrzakyloloko pisze:Ja to mam nadzieje że Korona wygra lige i razem z Bot'em i Zgałebiem zdetronizują w końcu Wisłe i Legie za dużo szans zmarnowały te drużyny w pucharach europejskich... a Korona ma dobrą drużyna, dobrych kibiców i piękny stadion nic tylko podbijać europe.
Fishbone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 25 mar 2007, 13:29
Fishbone pisze:eż się zgadzam, że Kolporter będzie walczyć o mistrza Rolling Eyes
Scyzoryk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kyloloko » 25 mar 2007, 15:32
kyloloko

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 25 mar 2007, 16:19
kyloloko pisze:ale chciałbym napisać że coraz więcej kibiców złocisto krwistych mówią nie Korona tylko właśnie Kolporter...
Scyzoryk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 25 mar 2007, 19:56
Dokładnie. Gość napisał BOT i denerwuje mnie taki brak szacunku, więc napisałem mu Kolporter, żeby widział jak to inni odbierają. Gdybym był adminem to bym sypał ostrzeżeniami za brak szacunku dla zespołu. Napisać BOT to gorzej niż GKS z małej litery.kyloloko pisze:Kolega chciał podkreślić nazwe sponsora... ale chciałbym napisać że coraz więcej kibiców złocisto krwistych mówią nie Korona tylko właśnie Kolporter... to jest moim zdanim mały brak szacunku dla drużyny... fakt że nazwa Kolporter jest w nazwie drużyny ale mimo wszytko ładniej brzmi Korona.
Fishbone
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rangiz » 30 mar 2007, 21:51
Rangiz
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio