Mecze przez Internet !!!! - Strona 42

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Educated Fool
Skład C
Skład C
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Educated Fool » 20 wrz 2005, 22:28

Moze to cos wyjasni...

The demise of EPL, Super Soccer and Cable Sports on free streaming networks
11 September 2005 | 21:07
As some of you may have noticed already, these channels have disappeared from networks like pplive, coolstreaming and ppstream. This is in preparation for the launch of a separate subscription network. However, you will still be able to watch some weekly European games on Shandong, Guangdong, Shanghai and ESPN.

Tylko po co podaja w programach ze dalej ten kanal jest?

Wiecie gdzie bedzie mecz Juve? Moze na Guangdong, tam ich lubia dawac, ma ktos program?

Edit:
Wybacz Ultras, ale 42 strony, komu by sie chcialo? Ludzie leca zwykle po linkach :P
Ostatnio zmieniony 20 wrz 2005, 22:31 przez Educated Fool, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
traf_fic
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: traf_fic » 20 wrz 2005, 22:30

Ultras-Sur pisze:Czy wy czytacie moje wypowiedzi czy je omijacie przecież już chyba z 15 razy pisałem że wiekszość stacjizostała wycofana z PPlive oprocz CCTV 5 i Guangong Sport więc myśle że nie ma sensu dodawać posty w których są linki do tych stacji :wink:
masz racje , moj blad ;) w kazdym razie takie linki znajduje na necie , poza tym podaje w posatch inne linki do meczow ktore napewno są wiec mysle ze cale posty nie sa na darmo pisane :P

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 20 wrz 2005, 22:37

Nie no trafic dobrze że podajesz linki nie jestem w tym sam :wink: Educated Fool
tam napisane jest że mecze można oglądać na espn a jak wiemy ta stacja nie jest dostepna więc to jest dziwne
a co do meczu Juve to wiem że będzie na Cable Soprt ale tej stacji już nie ma.Możesz sporbować na Guandong ale nic nie obiecuje.Warto również sprawdzić SOpcasta tam coś powinno być :wink:

PaBlo_wawa
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PaBlo_wawa » 20 wrz 2005, 22:43

wiadomo juz cos moze o real madryt - athletic bilbao :D???mam nadzieje ze uda mi sie obejrzec i wreszcie bedzie normalny sedzia co nie wypaczy wyniku meczu ;p.Pozdro

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 20 wrz 2005, 22:47

oj co do meczu Realu to raczej na pewno na żytwo nie obejrzymy.Wiem że na CCtV 5 będzie mecz transmitowany ale z ok 40 minutowym opoźnieniem
Jak linki będe miał to jak zwykle dodam :wink:

Awatar użytkownika
traf_fic
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: traf_fic » 20 wrz 2005, 22:47

Udinese - Juve bedzie na Livesports1

a co do meczu Realu z Bilbao to chcialem podac pozniej gdzie graja bo znajdzie sie paru ze nie bedzie im sie chcialo patrzec na poprzednia strone ;) mecz bedzie na CCTV5 i na super soccer ktorego nigdzie juz podobno nie ma :?

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 20 wrz 2005, 22:51

Szkoda że już nie ma Super Soccer na pplive'ie ale to nie od nas zależy.Chyba jeszcze jest na SOpcast'cie ale osobiście nie lubie tego programy, zbyt często zawodzi :cry:

CCtV 5 po jutrze będzie na żywo transmitować Mecz Lyon- Lens niestety ale myśle że mecz Realu jest ciekawszy ale to moje zdanie

PaBlo_wawa
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PaBlo_wawa » 20 wrz 2005, 22:56

moze guadong pokaze mecz realu na zywo!!!badzmy dobrej mysli :)!!jak nie cctv5 to moze espn lub cos innego sie znajdzie ;p

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 20 wrz 2005, 22:58

ESPN nigdy nie pokazywało i chyba nie będzie pokazywać ligi hiszpańskiej więc na ESPn nie ma co liczyć.Co do Guandong to mogłoby sprawić nam małą niespodzianke :wink:

Awatar użytkownika
traf_fic
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: traf_fic » 20 wrz 2005, 22:59

Na necie od jakiegos czasu jest kolejny program do ogladania meczow: nazywa sie TV Ants mozna go sciagnac z :

http://translate.google.com/translate?u ... uage_tools

dopiero testuje ten program ale juz wiem ze znajdujacy sie na nim program Hong Kong Wired przeprowadzi transmisje z meczu Barcelona - Valencia jak juz podawalem w wczesniejszym poscie!
Sa rozne kanaly ESPN , CCTV5 , RaiSport , Guangdong Sport i jeszcze wiele innych! podalem tylko te nam znane!

ale dziwny ten progs jest i musze go rozpracowac :) moze mi pomozesz Ultras :?: :wink:

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 20 wrz 2005, 23:01

Choć spotkałme się już z tym programem to go jeszcze nie używałem ale z tego co czytałem to również troche osoób ma z nim problemy.Oczywiście że pomoge postaram napisac jeśli będe wiedział jak uruchomić ten program :wink:

Awatar użytkownika
traf_fic
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: traf_fic » 20 wrz 2005, 23:07

Ultras-Sur pisze:Choć spotkałme się już z tym programem to go jeszcze nie używałem ale z tego co czytałem to również troche osoób ma z nim problemy.Oczywiście że pomoge postaram napisac jeśli będe wiedział jak uruchomić ten program :wink:
tzn uruchmoic to go umie :) mialem go juz jakis czas temu zainstalowanego ale cos nie umialem przez niego nic wlaczyc i go odinstalowalem a teraz sprobowalem na nowo bo tyle tych programow juz pokasowali ze nie ma co ogladac i trzeba ciagle szukac czegos nowego :) Hong Kong Wired dziala na bank bo juz mi sie zalaczyl ale cos inne stacje nie chca sie wlaczac :/ przez ten program mozna ogladac mecze z Livesports !
Chcialem zapodac sobie teraz przez niego Guangdong Sports i wyskoczylo mi ze musze jakies uaktualnienia sciagnac :? dziwne to ...

Ostatnio tez zainstalowalem sobie program QQlive bo byly tam programy Goal Tv 1 & 2 ktore i tak znikly :(

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 20 wrz 2005, 23:10

ja QQlive sprawdzałem ale za bardzo mi sie nie spodobał więc nie polecam go innym bo jest w całości po chińsku i wiele osób miało by problemy z jego uruchomieniem

a co do TV Ants już biore się za testowanie oby jak anjwięcej kanałow działało
:wink:

Awatar użytkownika
traf_fic
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: traf_fic » 20 wrz 2005, 23:17

Ultras-Sur pisze:ja QQlive sprawdzałem ale za bardzo mi sie nie spodobał więc nie polecam go innym bo jest w całości po chińsku i wiele osób miało by problemy z jego uruchomieniem

a co do TV Ants już biore się za testowanie oby jak anjwięcej kanałow działało
:wink:
QQlive jest badziewny :) zainstalowalem go ze wzgledu na goal tv ...

Na tv ants dziala mi jak narazie : Hong Kong Wired , RaiSports , wlaczylem takze stacje o nazwie ESPN (sygnal Amercican) i w rogu ekranu jest napisane FOX SPORTS / ESPANOL i leci na nim jakis mecz ale z nazw druzyn nie umie skojarzyc jaka to liga :)

edit :

dziala CCTV5/BTV 6 !

zreszta ten program (TV ants) powinien ucieszyc tych ktorzy maja niezbyt dobrego neta bo jak zauwazylem stacje tutaj chodza na mniejszych obrotach np ten CCTV5 ktory wyrzej podalem ma 153 kb jest oczywiscie gorsza jakos ...

kema2005
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kema2005 » 21 wrz 2005, 17:17

Mam pytanie.
Jakie łącze trzeba miec zeby mecze ogladac bez zaciec itp.
Ja mam 512 i nie wiem czy to wystarczy?
Napiszcie czy to wystarczy.
Chcialbym obejrzec dzisiaj Juve albo Milan.
Gdzie mozna znalezc te mecze?

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”