. To wszystko ich wina.Moze już dosyć głupoty na dziś?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 25 gru 2005, 21:28
. To wszystko ich wina.petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: AtletiFAN » 25 gru 2005, 21:29
moim zdaniem jak już to ten pan powinien dostać bana.ja pisze:pewnie tło skopiowane z jakiejś tapetki Chelsea i dlatego Ci piłkarze nie pasują do tego tła.
P.S. sorry za off topic, ale trzeba się bronić.Gomez pisze:czlowieku muialbym byc tak jebniety i dziecinny jak ty zeby tak wykonac. A znajac twoj talent to nawet majac 2 gotowe bardzo ladne elementy spartolil bys robote...frajerze
AtletiFAN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 25 gru 2005, 21:29
Nie trzeba.AtletiFAN pisze:P.S. sorry za off topic, ale trzeba się bronić.
Koniec posta. Z czego to się ludzie zwierzają.whelan pisze:Własnie rozwalilem swoj telefon
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 25 gru 2005, 23:44
a ty przeprosiłś za nazwanie fieldyego k**** ? to sieć cicho i ciesz się z przentów.atleti pisze:proszę o to, żeby autorzy tych tekstów przeprosili mnie za te przytoczone wyżej cytaty
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 25 gru 2005, 23:48
w temacie:Pawel_870 pisze:...
Ktos zna alfabet morsa[...]
Tomachos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: lucas1988 » 25 gru 2005, 23:50
lucas1988

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 26 gru 2005, 0:17
Rotnok pisze:Zaczepiste tło wazi, jak je zrobiłeś ziom? Uchyl rombka tajemnicy
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 26 gru 2005, 0:18
nie dosyć, że grafoman to w dodatku impertynentTomi pisze:Już jutro Liverpool zagra z nowym zespołem legendy The reds Liverpoolem
może ci takowy słownik nie wystarczyć. Otóż udało mi si poznać paru gimnazjalistów - i tkich słów ni słysząłem - to pewnie regionalna mowa - coś takiegoKrzysztof Jarzyna pisze:"Język gimnazjalny - język polski"...
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 26 gru 2005, 0:29
Taaaa , tera nadają ziooooomKrzysztof Jarzyna pisze:Rotnok pisze:Zaczepiste tło wazi, jak je zrobiłeś ziom? Uchyl rombka tajemnicy
Moze ktos ma jakis slownik "Język gimnazjalny - język polski"... Bardzo by mi sie przydal, bo czuje sie wyalienowany nierozumiejac co niektore osoby maja nam do przekazania... A na pewno jest to cos wartosciowego
ossy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 26 gru 2005, 16:25
Snipp_ pisze:No co Ty, nie tak trochę.Tomi pisze:wygladam troche jak upośledzony
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 26 gru 2005, 18:30
lucas1988 pisze:a ja się z wami nie zgodzę. Piłkarz jest z 80 rocznika więc będzie miał w przyszłym roku już 26 lat.Piotr_zombie pisze:on ma 24 latafieldy pisze:Zokora ma 22 lata
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 gru 2005, 22:58
piwus pisze:Założyłeś forum o Irakufieldy pisze:fajne emotya ja mam takie
![]()
![]()
![]()
![]()
?
3.Snipp_ pisze:Diamen23 pisze: Co myślicie?
Czy to napinka?
4.PrOtEcToR pisze:WoW je niewiedziałem nawet że wy też takie coś macie... i że to nawet jakąś nazwe maja mam też niekiedy takie uczucie, mówiłem już o tym mamie niekiedy, ale ona wogóle niesłuchała
A teraz mam dowód, jutro jej pokaże te wasze posty i udowodnie że ja nic sobje niewymyślam! Wiecie może było kiedyś inne wcielenie i sie przeżywa to drugi raz...
5.Snipp_ pisze:No co Ty, nie tak trochę.Tomi pisze:wygladam troche jak upośledzony
6.fetko pisze:Ty ciągle robisz smiecieAtletiFAN pisze:na początku też robiłem takie śmiecie.meecik_mks pisze:a co sadzisz o moich sigach
7.AtletiFAN pisze:Corinthians pisze:Wazi & Gomez: Myśle, że nie warto gadać z taką miernotą, która przez 5 miechów nie zrobiła ani jednego dobrego siga.wazi pisze:... Moim zdaniem wszystko pasi na tym sigu. A ty atleti, ani sigi ani wypowiadanie sie nie wychodzi C.. Katastrofa.proszę o to, żeby autorzy tych tekstów przeprosili mnie za te przytoczone wyżej cytaty. Jeśli nie dostanę przeprosin(na priv) to jesteście naprawdę ekscentrykami(do autorów tych cytatów).Gomez pisze:czlowieku muialbym byc tak jebniety i dziecinny jak ty zeby tak wykonac.
8.AtletiFAN pisze:skąd wiesz, że jestem plagiatem? pokaż mi to wtedy uwierzę.
9.cloner pisze:ano braklo Ci argumentow, tez bym zrezygnowal na Twoim miejscu z odpowiadania - bo szans nie masz
10.Javier pisze:Moze jest na forum jakis Lekarz czy Myśliciel w sprawach psychiki? Moze powie czym jest to spowaodowane ??
========================================genius pisze:W czasie świąt zwykły się spełniać najskytsze marzenia Wink Piwus: i TY możesz zostać świętym Mikołajem !Van Dall pisze:Może szanowny pan PIWUS wlepi mi odrazu bana i będzie spokój raz na zawsze... Rolling Eyes
Mentor

Berele Lewartow
petru
Lakier
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio