! - Strona 42

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
franek21
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Korki Nike Air Zoom 90 II

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franek21 » 18 kwie 2005, 14:37

Witam
Chciałbym sobie kupić korki Nike Air Zoom 90 II, ( bez total) i nie moge znaleść tego rozmiaru co mam. Może ktoś z was ma takie i rozmiar taki jak ja .
Mój rozmiar to 46-47, i jescze jedno muszą być nowe albo mało używane.
Cena nie może przekraczać 300zł.
Za odp z góry dziękuje i Pozdrawiam

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 18 kwie 2005, 15:50

Chodzi Ci o ogłoszenie, chcesz kupic od kogoś tak?
www.allegro.pl

Awatar użytkownika
franek21
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franek21 » 18 kwie 2005, 16:53

Witam
Nie chodzi mi o to , pytam czy ktoś z was ma tkie korki i chce sprzedać.
Bo na allegro są ale nie ma takiego rozmiaru.
PZDR

cuube
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Kontakt:

*****.PL

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cuube » 19 kwie 2005, 12:32

Witam!

Zapraszam wsyztskich na serwis, ktory jest otwarty od parunastu dni - dokladnie od miesiaca :D. Znajduje się on pod adresem www.*****l - jak sama nazwa wskazuje serwis Ajaxu Amsterdam! Zapraszam do wyrazania swoich opini na ten temat. Wszelkie uwagi mile widziane!

Pozdrawiam!

P.S. Witam wszystkich. :)

//Pawel

Awatar użytkownika
Alkoholiko
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alkoholiko » 19 kwie 2005, 12:53

Mauro Rosales jest prawym pomocnikiem, a nie napastnikiem!!
w skłądzie brak też trzech młodych zawodników którzy w zeszłym tygodniu podpisali profesjonalne kontrakty z Ajaxem, i są włączeni do pierwszego składu!!

popraw to a bedzie dobrze!

Awatar użytkownika
'Del Piero'
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Ciekawe artykuly, felietony itd.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 'Del Piero' » 19 kwie 2005, 15:27

Wiadomo o co chodzi 8)

Tak wiec:
:arrow: [url=http:***********************ic=9]Co tydzien atrykul o polsumowaniu Ligi Angielskiej[/url]

Awatar użytkownika
dwozny
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Kontakt:

www.******.**.pl - poszukujemy newsmanów!!!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dwozny » 19 kwie 2005, 21:45

Jesteś młody, kreatywny i chciałbyś współtworzyć serwis www.******.**.pl? Na takich ludzi właśnie czekamy. Jesteśmy otwarci na wszelkie propozycje. Nie mamy wielu wymagań, wystarczą dobre chęci, znajomość języka niemieckiego i sprawne posługiwanie się językiem polskim.
Chętnie przyjmniemy newsmanów którzy chcieliby wspomóc redakcję serwisu www.b*****.**.pl
Kibice Bayernu Monachium chcący spróbować swoich sił w tworzeniu serwisu, proszeni są o kontakt GG:********

Kaczormistrz
Administrator
Administrator

Wybryki uczniow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaczormistrz » 20 kwie 2005, 21:01

jakie u Was w klasie byly 'dymy' np. jedziecie na jakims nauczylcielu albo cos

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 20 kwie 2005, 21:05

Ja mam kolesia w klasie, który połamał już chyb a z cztery ławki rzucając się na nie czy też skacząc, a nauczyciele nic mu nie zrobili tylko kazali wynieść ławkę do stolarza bojąc się o swoją posadę :) wiadomo jakby dyrektor dowiedział się, że na jej lekcji dzieją się takie rzeczy to aż strach myśleć.

Pozatym mamy paru nauczycieli (studencików), których można jechać równo i oczywiście 3/4 mojej klasy to wykorzystuje.

Awatar użytkownika
jaget
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 20 kwie 2005, 21:20

Zawsze jest tak że jest jakiś nauczyciel z którym można pobeczeć....np.z jedną facetką młodą od Muzyki to nierobiliśmy lekcji tylko łaziliśmy po klasie albo sie ławkami i krzesłami okładaliśmy a ona coś w dzienniku robiła a raz powiedziała nam żebyśmy napisali szybko sprawdzian a ona przymknie oko na nas, wszyscy odrazu zgapianie

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 20 kwie 2005, 21:20

To i ja chyba zapodam kilka sytuacji.

Pierwsza to raczej nie nie 'dymy' czy nawet wybryki ale niezła polewa była z tego w klasie. To było w 3 klasie gimnazjum. Był u mnie w klasie taki jeden nieźle zadżumiony człenio. Często nie orientował co się do niego mówi i wogóle trochę taki dziwny. No i raz nauczyciel od historii mówi do niego aby gumki (do ścierania) pożyczył. Ten jak zwykle nie kontaktuje. Nauczyciel pyta drugi raz ale ten dalej nic. No to gumke pożyczyła koleżanka i wszystko byłoby wporzo gdyby nie to, że po jakichś 2 minutach ten człeń sięgnął po gumkę i nie patrząc za bardzo rzucił w stronę biurka i trafił nauczyciela w czoło :lol: :lol: :lol: Niezły polew był z tego.
Ten sam człeń (niezły kolo był z niego :lol: ) pewnego razu nieźle zaszalał na WF-ie. Gramy sobie meczyk na dworze w gałe. Ten człeń (imię - Łukasz) stał na obronie i nawet nieźle wychodziło mu wybijanie piłek hehe. No ale gramy gramy aż tu nagle ostatnia akcja meczu się szykuje. Był remis. Przeciwnik wyprowadza kontrę a na obronie tylko Łukasz. Biegnie dwóch przeciwników no i wszyscy krzyczą żeby wybił piłkę. Aż tu nagle konsternacja. Łukasz czeka czeka czeka aż tu nagle gdy przeciwnicy są tuż przed nim ... spogląda na zegarek i krzyczy koniec meczu :lol: :lol: :lol: Skończyło się utratą bramki :lol:
Pewnie coś jeszcze zapodam tylko może później.

Jeśli chodzi o 'dymy' to były nawet niezłe rok temu (1 klasa liceum). Mieliśmy dwie lekcje polskiego pod rząd. Sorka wpuściła nas do sali i poszła po dziennik a koleś rozpylił na końcu sali trochę gazu pieprzowego (takiego na psy stosowanego często). Sorka wraca i rozpoczyna się lekcja. Po chwili kilka osób w ostatnich ławkach zaczyna intensywnie kaszleć i pchać się do okna. Sorka prosi o spokój. Nie mija nawet minuta jak kaszlą już pierwsze rzędy w tym ja w mojej drugiej ławce. Sorka już naprawdę zdenerwowana prosi o spokój po czym ... sama zaczyna kaszleć bez opamiętania. Konsternacja w klasie. Wszyscy kaszlą. Sorka wybiega z sali i wraca z dyrektorką. Dyra wchodzi i już chce coś mówić aż tu nagle zaczyna kaszleć. Wszyscy zostali wyproszeni na korytarz i druga godzina odbyła się właśnie tam. Klasa została zawieszona w prawach ucznia do końca semestru :?

Może jeszcze coś napiszę później jak sobie przypomnę. Narazie przetrawcie to :wink:

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

BenedictXVI.com

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 21 kwie 2005, 20:01

Mieszkaniec Florydy Rogers Cadenhead jest właścicielem strony internetowej BenedictXVI.com, którą wykupił jeszcze przed wyborem nowego papieża.
tutaj znajdziecie wiecej:
http://info.onet.pl/1085084,69,1,0,120,686,item.html
ale skubaniec, ze tak to powiem. Gratuluje mu pomyslu...co wy na to?

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Re: BenedictXVI.com

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 21 kwie 2005, 20:06

snake pisze:Mieszkaniec Florydy Rogers Cadenhead jest właścicielem strony internetowej BenedictXVI.com, którą wykupił jeszcze przed wyborem nowego papieża.
tutaj znajdziecie wiecej:
http://info.onet.pl/1085084,69,1,0,120,686,item.html
ale skubaniec, ze tak to powiem. Gratuluje mu pomyslu...co wy na to?
no jesli beda chcieli od niego odkpic prawa do tej strony to niezly biznes zrobi facet
ps.to ja sobie wykupie stronke karol1.com mzoe za 50 lat sie zwroci :D 8)

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 21 kwie 2005, 21:19

Ja mu gratuluje, że mieszka na Florydzie.... :cry:

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 21 kwie 2005, 23:12

Widzę, że tu wszytcy są dumni z bycia Polakami :roll:.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”