Hiszpania - Transfery (zbiorczy) - Strona 42

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
hubertd
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hubertd » 02 cze 2005, 22:50

fieldy pisze: kto ci powiedział, że Robinho przejdzie do Realu (ja myślę, że transfer do Arsenalu jest całkiem REALny :wink: :wink: )
podobno ma tam przejsc, osobiscie nie chce zeby tam szedl (czytaj kilka postow wyzej), w sumie mnie to rybka gdzie pojdzie byle nie do realu,
pzdr

Awatar użytkownika
_Jacol_
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Jacol_ » 02 cze 2005, 23:45

fieldy pisze:
hubertd pisze:pozostane przy swoim, ci starsi pilkarze powinni zostac zastapieni przez mlodych, robinho powiniem godnie zastapic zidana, real ma jakby nie bylo stary sklad w przeciwienstwie np do barcy
kto ci powiedział, że Robinho przejdzie do Realu (ja myślę, że transfer do Arsenalu jest całkiem REALny :wink: :wink: )
Sam Robinho ktory powiedzial ze chce grac w Hiszpanii a nie na wyspach :) Poniewaz w MAdrycie jest Luxe, Ronaldo i Carlos, wszystkich odobrze zna, nie wspominajac ze w Hiszpanii nie bedzie mial problemow z jezykiem z przystosowaniem do klimatu itd.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 cze 2005, 23:48

powiedział też, że marzy o grze razem z Henrym - więc myślę, że trzeba czekać na rozwój wydarzeń :wink:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 02 cze 2005, 23:53

hubertd pisze:
Figo11 pisze: Figo zastępca Becksa czy Figo,
nie bardzo rozumiem :shock:
Sorry pomylilem się

Joaquin zastępcą Becksa czy Figo, tak mialo być :wink:

Robinho powiedział że chce dołączyc do swoich rodaków tj. Ronaldo, Roberto Carlos no i Luxemburgo...wydaje mi się ze najwieskze szanase ma jednak Real a nie Arsenal na pozyskanie mlodzieńca...

Kobyl07
Skład C
Skład C

Real...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kobyl07 » 04 cze 2005, 11:18

FORZA JUVE!!! Ś.P+...Real Madryt... 8) 8) 8) 8) 8)

Awatar użytkownika
unojedrzej
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: unojedrzej » 04 cze 2005, 11:56

Przeczytałem właśnie wiadomość o zainteresowaniu sie osobą Ballacka władz Realu i powiem że bardzo z tego powodu jestem niezadowolony. Dla mnie Michael jest dobrym piłkarzem , ale znam wielu młodszych i lepszych piłkarzy grających na tej pozycji . W ogole nie rozumiem tej "posranej" polityki Pereza . Mając najlepszego bramkarza na świecie , chcą wydać majątek na starszego i podobnej klasy golkipera , to dla mnie smieszne , oby jednak tak sie nie stalo że włoch zajmie miejsce symbolu realu i niech wiadomośi te okaża sie tylko plotkami

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 04 cze 2005, 19:05

Ten pawdopodobny nowy nabytek Realu Pablo Garcia zdobyl w tym sezonie 20 zółtych kartek :? oraz 2 czerwone. Absolutny lider w La Liga. Walter Samuel natomiast zdobył 16 zołtych i 2 czerwone...Czy potrzeba nam takiego rzeźnika :?:

cotleto
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cotleto » 04 cze 2005, 19:59

mój wymażony skład realu wygląda tak
4-4-2
BR:Casias
OP: Daniel OŚ: Ramos OŚ: Heitinga OL: Del Hono
PP: Joqin PDŚ: Gravesen OPŚ: Diego PL: Reyes
NŚ: Ronaldo(mam nadzieje że będzie miał hisz. obywatelstwo) NŚ: Robinho
4-3-3
OP: Daniel OŚ: Ramos OŚ: Heitinga OL: Del Hono
PP: Joqin OPŚ: Diego PL: Reyes
NŚ: Ronaldo(mam nadzieje że będzie miał hisz. obywatelstwo) NŚ: Robinho NŚ Adriano( mam nadzieje że będzie miał włoskie obywatelstwo)
3-4-3
OŚ: Ramos OŚ: Heitinga OŚ Kompany
PP: Joqin PDŚ: Gravesen OPŚ: Diego PL: Reyes
NŚ: Ronaldo(mam nadzieje że będzie miał hisz. obywatelstwo) NŚ: Robinho NŚ Adriano( mam nadzieje że będzie miał włoskie obywatelstwo)
3-5-2
OŚ: Ramos OŚ: Heitinga OŚ Kompany
PP: Joqin PDŚ: Gravesen OPŚ: Diego OPŚ: Rosicki PL: Reyes
NŚ: Ronaldo(mam nadzieje że będzie miał hisz. obywatelstwo) NŚ: Robinho

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 04 cze 2005, 20:07

Figo11 pisze:Ten pawdopodobny nowy nabytek Realu Pablo Garcia zdobyl w tym sezonie 20 zółtych kartek :? oraz 2 czerwone. Absolutny lider w La Liga. Walter Samuel natomiast zdobył 16 zołtych i 2 czerwone...Czy potrzeba nam takiego rzeźnika :?:

Zależy jakiego rodzaju to były kartki - jeśli za bezmyślne, brutalne i nic nie dające faule to niezbyt dobrze, ale mogły też wynikać z ambicji, próby ostrzejszego odbioru, albo za faule taktyczne (takich dużo nazbierał też w tym sezonie Deco). Garcia jest przedstawiany jako uparty walczak i zawodnik często odbierający piłki (na taką rolę był przymierzany do Barcy w razie niepozyskania Van Bommela). Wydaje się więc, że jest to solidny defensywny pomocnik. Ale to "czas i boisko pokaże wszystko" :D

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 05 cze 2005, 11:36

widzialem gdzies na necie liste zyczen to był m.in Puyol i Szewa:> razem z Gerrardem:> i ktos z Chelsea:> syba by im kasy niestyklo na 2 z nich:>

cotleto
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cotleto » 05 cze 2005, 11:43

a gdzie ty człowieku taką liste widziałeś

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 05 cze 2005, 13:40

sorka, nie na necie tylko w psie:> Przegląd Sportowy lub jakis dodatek do niego:>

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 05 cze 2005, 14:56

Mazi pisze:sorka, nie na necie tylko w psie:> Przegląd Sportowy lub jakis dodatek do niego:>
Mazi pisze:widzialem gdzies na necie liste zyczen to był m.in Puyol i Szewa:> razem z Gerrardem:> i ktos z Chelsea:> syba by im kasy niestyklo na 2 z nich:>
Może to było coś w stylu Bravo Sport :lol:
To jest źródło na polskie realia porównywalne z Marcą :lol:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 05 cze 2005, 23:03

Robson da Souza lączony z Realem zdobyl dziś gola w reprezentacji Brazyli. Stzrelil bramke na 4:1 w 83' przeciwko Paragwajowi. Oby zawital ten chlopak na Bernabeu :)

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 06 cze 2005, 9:18

Figo11 pisze:Robson da Souza lączony z Realem zdobyl dziś gola w reprezentacji Brazyli. Stzrelil bramke na 4:1 w 83' przeciwko Paragwajowi. Oby zawital ten chlopak na Bernabeu :)
Kolejny młodzik po Robinho na celowniku Realu Madryt. Smieszy mnie tylko jedno. jak Real zaczyna się sam interesować jakąś młodą gwiazdą, to od razu w kolejce po tego zawodnika zaczynają stać-Barca, Chelsea, Juventus....idt. :lol: :lol: :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”