Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 42

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
29%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
43%
Zatrudnienie Mourinho
2
14%
Awatar użytkownika
HB
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HB » 18 sty 2006, 20:41

Tomachos pisze:Flustrat
hmmm... dziwne slowo. co to takiego? lub moze kto to taki?

Awatar użytkownika
Tomachos
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 18 sty 2006, 20:45

KJ pisze: Milo mi, Bartek.

Nie ma takiej mozliwosci. Niewazne jakbys sie stral. Wiec w to jestem gotow uwierzyc

Slyszysz? To chyba smiech na sali. Tak mi sie wydaje.

To chyba masz problemy z definicja slowa "napinka". Ale mniejsza z tym.

Zaczne pisac wiersze?
Poczucie humoru Obrazek warte, ale mniejsza z tym :lol:

czy wszystko musisz traktować jako zaczepke i zniewage swojego ukochanego klubu :roll:
Frustracja straszna :? tez mam chyba zły dzień bo nie rozumiem dlaczego nie można normalnej dyskusji nawiązać, tylko odrazu niektórzy wyskakują z chamskimi odzywkami :roll: nie musisz nikomu udowadniać ze jesteś "gwiazdą"

Hala Madrid !!!

EDIT:
KJ pisze:Zdziwilbym sie niemilosiernie, gdyby kibic Barcelony nie uzyl srednio jeden raz w poscie tego slowa. Naprawde
To sie dziw :shock: bo ja nie kibicuje Barcelonie :lol:

:*
Ostatnio zmieniony 18 sty 2006, 21:03 przez Tomachos, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 18 sty 2006, 20:57

Tomachos pisze:czy wszystko musisz traktować jako zaczepke
Tomachos pisze:nie rozumiem dlaczego nie można normalnej dyskusji nawiązać
A teraz bedziesz gral pokrzywdzonego przez sfrustrowanego Jarzyne, a Ty tylko chciales nawiazac zwykla dyskusje na temat... no wlasnie, na jaki? Chyba sam za bardzo nie wiesz. Tomachos, naprawde Cie szanuje bo czasem potrafisz dosc oryginalnie z czegos przyszydzic, ale prosze Cie nie wmawiaj mi, ze czarne jest biale, bo jeszcze kolory rozrozniam.
Tomachos pisze:nie musisz nikomu udowadniać ze jesteś "gwiazdą"
Wy tu macie jakies zboczenie na punkcie gwiazdorstwa. Jezeli ktos odpowiada na zarzuty (bo to co napisales bylo wymierzone w Real i nawet nie staraj sie wmawiac, ze chodzilo Ci o "dyskusje" ) to od razu musi byc gwiazda? Powiedz mi, w jakim stylu pisac, zeby nie byc posadzanym o gwiazdorstwo? Jak odroznic forumowa gwiazde od forumowej nie-gwiazdy?
Frustracja
Zdziwilbym sie niemilosiernie, gdyby kibic Barcelony nie uzyl srednio jeden raz w poscie tego slowa. Naprawde :lol:
Tomachos pisze:Poczucie humoru Obrazekwarte, ale mniejsza z tym
No. Za to Ty teraz blysnales poczuciem humoru na najwyzszym poziomie :lol: Tylko do Ciebie rownac. Powaznie :P

cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 332

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 18 sty 2006, 23:45

Betis 0 : 1 Real

Cassano strzelił bramę w 170s po wejściu na boisko :) Dobrze drużynie zrobi taki debiut, może Baptista coś w związku z tym ze swoja formą zrobi...

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 19 sty 2006, 10:04

Wygrana z Betisem który wraca do formy a jego terenie, w nieco okrojonym skladzie ale do tego juz przywykliśmy...mecz nawet ciekawy, dobra gra Gutiego, Ramosa który zaczyna już grać prawie na miare oczekiwań, kolejny raz Baptista pokazał swoja niemoc strzelecka, co mecz dochodzi do 2-3 dogodnych sytuacji strzeleckich jednak nic nei wchodzi...Cicinho tez pokazał sie z dobrej strony, szkoda ze urazu doznał Diego Lopez który uchronił nas od utraty gola na początku mecz...Fantantonio gol po wejściu napewno mu pomorze w dalszej aklimatyzacji, gol do pustaka ale jednak znalazl się tam gdzie powinien.

Takim sam wynik jak z Bilbao, dobry prognostyk przed rewanzem na Santiago Bernabeu :wink: czyzny znowu 4 :wink:

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 19 sty 2006, 10:13

Jednak widać, że Cassano jeszcze nie jest w optymalnej, fizycznej formie. Widać było, że ma wyraźną nadwagę, niczym Ronaldo :lol: . Jeśli zrzuci kilkogramy, poprawi kondycję, moze być naprawde dużym wzmocnieniem dla "Królewskich". Gol z 4 metrów do pustej bramki, ale cóż....zawsze to gol ;)
Teraz mecz z Cadizem, obstawiam łatwe, bezproblemowe zwycięstwo z dużą ilością goli...tak powiedzmy...5:0 :D

Premo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 19 sty 2006, 11:30

Dobry mecz. Dobry debiut Cassano, co prawda strzelił gola do pustej bramki, ale zaliczył kilka świetnych zagrań. Po strzeleniu tego gola Fantantonio podbiegł do Zidana, ciekawe. Aktywny, jak zawsze Robinho. Cicinho zagrał na prawym skrzydle i również radził sobie dobrze (wreszcie Becks na ławie). Cieszy to, że bardzo pewnie spisała się nasza obrona. Co prawda Real zagrał gorzej niż w poprzednich dwóch meczach, ale może dlatego, że Zizou siedział na ławie chociaż z drugiej strony dobrze, że Caro dał mu odpocząć.

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 19 sty 2006, 12:46

Kolejna kontuzja :/ . Diego Lopez naderwał włókna mięśniowe w prawej nodze i nie będzie mógł grać przez sześć tygodni. Można powiedzieć, jednak że we wczorajszym meczu Casillas godnie do zastąpił :lol:
Ciekawe kto teraz dostanie posade drugiego portero....może Casilla, wtedy obsada bramki będzie fajnie wyglądać. Pierwszy Casillas, drugi Casilla...ciekawe.
Hala Madrid! :P

Awatar użytkownika
Youth Mesiash
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Youth Mesiash » 19 sty 2006, 14:27

Bonso pisze:Kolejna kontuzja . Diego Lopez
No to akurat dla trenera i fanów Realu żaden proble..Przecież macie Casillasa :P gorzej ja by u nas pierwszy bramkarz miał kontuzję [odpukać]....A Casilla ile ma lat :?:

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 19 sty 2006, 14:50

ZameR pisze:
gorzej ja by u nas pierwszy bramkarz miał kontuzję [odpukać].
A dlaczego? sadzisz ze Jorquera jest slaby i nie dalby sobie rady w la liga?

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 19 sty 2006, 17:48

Mecz Raelu z Betisem nie ogladalem ale zato sluchalem w radiu. Z tego co slyszalem to Real zagral tak sobie. Betis mial wiecej szans na gola, ale to Cassano strzelil gola. Napewno jest zadowolony bo to jego debiut. :) Rewanz na Santiago Bernabeu bedzie latwiejszy, mam nadzieje. Jak tak dalej pojdzie to moze uda sie w koncu wygrac jakis puchar. Chcialbym zeby Real zagral z Barca w finale Pucharu Krola. To by byl mecz, napewno bardziej ciekawszy niz w lidze. :twisted:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 19 sty 2006, 17:50

Bonso pisze:Ciekawe kto teraz dostanie posade drugiego portero....może Casilla, wtedy obsada bramki będzie fajnie wyglądać. Pierwszy Casillas, drugi Casilla...ciekawe.

No co Ty Casilla nie przebił się do pierwszej ejdenastki w RMC a co dopiero zastępować Casillasa...zapewne zastąpi go Codina...

Awatar użytkownika
Youth Mesiash
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Youth Mesiash » 19 sty 2006, 17:51

Bienias pisze:A dlaczego? sadzisz ze Jorquera jest slaby i nie dalby sobie rady w la liga

Ja tego nie pisałem :P Ale według mnie Valdes jes o klase lepszy od Jorqery ale zastępca Valdesa z pewnnością dałby se rde w Primera Division ale gorzej by było w LM. Przynajmniej na początku. Fakt że grał z Panathinaikosem w LM ale to nie był mecz o wielką stawkę [chociaż spisywał się good]. Fakt że zarząd chce ściągnąć Kamenie'ego tż pewnie coś znaczy :twisted:

Awatar użytkownika
Jones
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jones » 19 sty 2006, 18:55

Z tym Kamenim to zwykłe ploty są. Nie potrzeba nam wcale nowego bramkarza, mamy świetnego, młodego Valdesa, który już nie raz nam dupe uratował :evil: A co do Jorquery to sądze, że bez problemu by zastąpił Victora gdyby ten (odpukac) doznał jakiejs kontuzji. Jorquera już swoje lata ma (25 bodajrze?) i jest bardzo dobrym bramkarzem, co już udowodnił kilka razy ;)
Co do meczu z Saragossą to ciekaw jestem jaki skład wystawi Rijkard. Bo łatwo nie będzie z pewnością, a nie wiem czy rezerwy pokonały by swobodnie Saragosse. Będzie ciężko, ale powinniśmy ich przejść, i kto wie może wtedy derby będą ? ;) A co do zastępcy dla Eto'o to z pewnością będzie nim Larsson. Ma już on swoje lata, ale obecnie prezentuje najlepszą formę z ewentualnych kandydatów na miejsce Eto'o więc powinien grać.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 19 sty 2006, 23:22

Serwis realmadrid.com podał listę 10 najładniejszych goli Realu Madryt w historii o to one:

10.Real Madryt-Barcelona. League (94-95). Zamorano.
9. Real Madryt-Feyenoord. European Supercup (2002). Roberto Carlos.
8. Real Madryt-Cologne. UEFA Cup (85-86). Santillana.
7. Real Madryt-Logroñés. League (87-88). Hugo Sánchez.
6. Real Madryt-Man United. Champions League Quarterfinal (01-02). Ronaldo.
5. Real Madryt-Partizan. European Cup Final (1966) Amancio.
4. Real Madryt-Atlético Madrid. League (96-97). Raúl.
3. Real Madryt-Cádiz. King's Cup (1984). Butragueño.
2. Real Madryt- Eintracht Frankfort. European Cup Final (1959) Di Stéfano.
1. Real Madryt-Bayer Leverkusen. Champion's League Final (2002). Zidane.

Troche pięknych goli zostalo pominiętych, brak spektakularnego gola Luisa Figo z meczu z Man Utd...lub Clarence Seedorfa tej bomby z blisko 35 -40m...

Kilku goli raczej nie ujrzymy chociazby gola Di Stefano lub Amancio bo to odległe czasy, reszta jest rozpowszechniona w necie...

Jones pisze:Betis może napsuć sporo krwi Blancos, i wcale bym się nie zdziwił jakby wyeliminowali Real.

Czas i boisko pokaze wszytsko, moim zdaniem tylko glupi moze w to wierzyc (nadzieja matka glupich) poniewaz Betis na starcie jest juz przegrany, Real ma zaliczke 1 gola, jak wiemy gol wyjazdowly liczy sie podwojnie...za pelcami ma tysiace kibiców no i Santiago Bernabeu...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”