hmmm... dziwne slowo. co to takiego? lub moze kto to taki?Tomachos pisze:Flustrat
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HB » 18 sty 2006, 20:41
hmmm... dziwne slowo. co to takiego? lub moze kto to taki?Tomachos pisze:Flustrat
HB

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 18 sty 2006, 20:45
Poczucie humoruKJ pisze: Milo mi, Bartek.
Nie ma takiej mozliwosci. Niewazne jakbys sie stral. Wiec w to jestem gotow uwierzyc
Slyszysz? To chyba smiech na sali. Tak mi sie wydaje.
To chyba masz problemy z definicja slowa "napinka". Ale mniejsza z tym.
Zaczne pisac wiersze?
To sie dziwKJ pisze:Zdziwilbym sie niemilosiernie, gdyby kibic Barcelony nie uzyl srednio jeden raz w poscie tego slowa. Naprawde
Tomachos

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 18 sty 2006, 20:57
Tomachos pisze:czy wszystko musisz traktować jako zaczepke
A teraz bedziesz gral pokrzywdzonego przez sfrustrowanego Jarzyne, a Ty tylko chciales nawiazac zwykla dyskusje na temat... no wlasnie, na jaki? Chyba sam za bardzo nie wiesz. Tomachos, naprawde Cie szanuje bo czasem potrafisz dosc oryginalnie z czegos przyszydzic, ale prosze Cie nie wmawiaj mi, ze czarne jest biale, bo jeszcze kolory rozrozniam.Tomachos pisze:nie rozumiem dlaczego nie można normalnej dyskusji nawiązać
Wy tu macie jakies zboczenie na punkcie gwiazdorstwa. Jezeli ktos odpowiada na zarzuty (bo to co napisales bylo wymierzone w Real i nawet nie staraj sie wmawiac, ze chodzilo Ci o "dyskusje" ) to od razu musi byc gwiazda? Powiedz mi, w jakim stylu pisac, zeby nie byc posadzanym o gwiazdorstwo? Jak odroznic forumowa gwiazde od forumowej nie-gwiazdy?Tomachos pisze:nie musisz nikomu udowadniać ze jesteś "gwiazdą"
Zdziwilbym sie niemilosiernie, gdyby kibic Barcelony nie uzyl srednio jeden raz w poscie tego slowa. NaprawdeFrustracja
No. Za to Ty teraz blysnales poczuciem humoru na najwyzszym poziomieTomachos pisze:Poczucie humoruwarte, ale mniejsza z tym
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 18 sty 2006, 23:45
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 19 sty 2006, 10:04
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 19 sty 2006, 10:13
Bonso

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 19 sty 2006, 11:30
Premo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 19 sty 2006, 12:46
Bonso

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Youth Mesiash » 19 sty 2006, 14:27
No to akurat dla trenera i fanów Realu żaden proble..Przecież macie CasillasaBonso pisze:Kolejna kontuzja . Diego Lopez
Youth Mesiash
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 19 sty 2006, 14:50
A dlaczego? sadzisz ze Jorquera jest slaby i nie dalby sobie rady w la liga?ZameR pisze:
gorzej ja by u nas pierwszy bramkarz miał kontuzję [odpukać].
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 19 sty 2006, 17:48
snake
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 19 sty 2006, 17:50
Bonso pisze:Ciekawe kto teraz dostanie posade drugiego portero....może Casilla, wtedy obsada bramki będzie fajnie wyglądać. Pierwszy Casillas, drugi Casilla...ciekawe.
Toudinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Youth Mesiash » 19 sty 2006, 17:51
Bienias pisze:A dlaczego? sadzisz ze Jorquera jest slaby i nie dalby sobie rady w la liga
Youth Mesiash

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jones » 19 sty 2006, 18:55
Jones
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 19 sty 2006, 23:22
Jones pisze:Betis może napsuć sporo krwi Blancos, i wcale bym się nie zdziwił jakby wyeliminowali Real.
Toudinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio