Ale Arsenal ma w tym sezonie najwięcej goli w całej Premier League (zarówno z gry, jak i wliczając SFG), więc chyba coś tam ofensywnie gra, co nie?
No trudno, przegraliśmy mecz, byliśmy gorsi, gratulacje do rywala i lecimy dalej.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 22 mar 2026, 20:58
Ale Arsenal ma w tym sezonie najwięcej goli w całej Premier League (zarówno z gry, jak i wliczając SFG), więc chyba coś tam ofensywnie gra, co nie?
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 22 mar 2026, 21:11
Nie mówię o samym Arsenalu, bo nie oglądam na tyle często, żeby oceniać, ale ilość bramek nie musi oznaczać ofensywnej gry.
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 22 mar 2026, 21:15
Arsenal strzelił w tym sezonie 61 goli z gry ("z gry" czyli bez SFG, najwięcej w całej lidze), raptem 4 z tych goli padło z kontry. Co ciekawe najwięcej goli z kontry - aż 9 - strzelił w tym sezonie... Manchester City.
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 22 mar 2026, 21:18
Coś Ci się chyba pomerdało, bo nigdy o tym nie wspominałem.sickstick pisze: ↑22 mar 2026, 21:15Arsenal strzelił w tym sezonie 61 goli z gry ("z gry" czyli bez SFG, najwięcej w całej lidze), raptem 4 z tych goli padło z kontry. Co ciekawe najwięcej goli z kontry - aż 9 - strzelił w tym sezonie... Manchester City.
A jak już Chris znowu wspominasz o tych SFG Arsernalu, to powiedz mi co robił Mainoo w waszym ostatnim meczu podczas rożnych? Czy nie czasem... wyblokowywał bramkarza, czyli dokładnie to co tak ci przeszkadza w SFG Arsenalu?![]()
Mr.Chris
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 22 mar 2026, 21:30
Bez szydery uwielbiam ten portal90minut.pl pisze:Arsenal FC, którego zawodnikiem jest Patrick Stachow, przegrał 0-2 (0-0) z Manchester City FC w meczu finałowym angielskiego Pucharu Ligi. 17-letni obrońca znalazł się poza kadrą swojego zespołu na to spotkanie.
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 22 mar 2026, 21:45
A to przepraszam. Oczywiście możemy się licytować co jest bardziej pedalskie - czy egzekwowanie rożnych poprzez nabieganie graczy z długiego słupka, czy cieszynka Cunhi polegająca na wypięciu tyłeczka i powabnym machaniu nim, ale myślę że takie licytowanie jest bez sensu
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Precel » 22 mar 2026, 22:12
Precel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 23 mar 2026, 1:47
Aż musiałem sprawdzić, kto to co to.
No kurła.A left-sided centre half with a love for defending the box, Patrick is also a big threat from set pieces. He joined us in March 2023 and has made appearances for both Poland and England Under-16s in his time.
Magnum
Mr.Chris
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio