Liverpool (zbiorczy) - Strona 42

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 05 maja 2005, 16:11

Ja tez wieze w wygrana Liverpoolu w finale LM. Mam takze nadzieje ze w koncu docenia Dudka poniewaz znowu slychac ploty ze Rafa Benitez jest niezadowolony z naszego rodaka i kazal zarzadowi sciagnac na jego miejsce jakiegos lepszego bramkarza.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 05 maja 2005, 16:22

bobi pisze:Ja tez wieze w wygrana Liverpoolu w finale LM. Mam takze nadzieje ze w koncu docenia Dudka poniewaz znowu slychac ploty ze Rafa Benitez jest niezadowolony z naszego rodaka i kazal zarzadowi sciagnac na jego miejsce jakiegos lepszego bramkarza.
Nie dziwie sie mu :roll: :wink: To co Dudzio zrobil w ostatnich minutach meczu z Chelsea czyli jak przepsucil pilke i trafila do Gudjohnsena to chyba Benitezowi zabralo kilka lat zycia. Koles prawie zawalu dostal :P Nie dziwie mu sie wiec. Pewnie chce jeszcze troszke pozyc :D:D:D

POZDRO

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 05 maja 2005, 17:32

Jurek jest dobrym bramkarzem. Wielu popelnia bledy, niestety Dudek tez.
Ale trzeba przyznac ze w tym meczu pokazal sie z dobrej strony pomimo bledu w ostatniej minucie spotkania.

Awatar użytkownika
Liverpool
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Liverpool » 05 maja 2005, 19:47

to nie był aż taki duży błą. Pzecież Dudek krzyczał do Hyypi że wybija piłkę, ale fin go nie usłyszał bo było za głośno... :wink:

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 05 maja 2005, 19:53

Heh, dziwni jesteście... Dida wczoraj puścił trzy bramki, i przy conajmniej jeden miał stuprocentową szansę na obronę. I jakoś jego się media ani kibice nie czepiają... :roll: Poza tym ile razy Dudek popełniał mniejsze błędy, a wszyscy go i tak karcili z tego powodu.

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 05 maja 2005, 20:04

Dudek to dobry bramkarz, ale w przyszlym sezonie nie bedzie juz gral w liverpoorze. Chcialbym zeby go kupila jakas dobra hiszpanska druzyna, albo wymiana na bramkarza Villarealu, tez by byla dobra.

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 05 maja 2005, 20:18

snake pisze:Dudek to dobry bramkarz, ale w przyszlym sezonie nie bedzie juz gral w liverpoorze. Chcialbym zeby go kupila jakas dobra hiszpanska druzyna, albo wymiana na bramkarza Villarealu, tez by byla dobra.
Skąd ta pewność? Dudek mówi, że to wszystko spekulacje, Benitez oficjalnie nic nie potwierdził, sztab milczy... Nic nie jest pewne oprócz tego, że Reina się przenosi. Polak ma oferty z Feyenoordu, ale nie sądzę, by chciał odejść do Holandii, niższej (poziomowo) ligi itd... Może zostanie w Premiership, ale do gorszej ekipy się przeniesie - Tottenham czy coś w tym stylu. ;)

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 05 maja 2005, 20:22

ja nie jeste pewien co do tego co sie stanie z dudkiem, ale chcialbym zeby liverpool i villareal zamienili sie bramkarzami. Bylo by ciekawie.

Mona_
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 05 maja 2005, 20:35

Hmm wymiana bramkarzami moze bylaby ciekawa, ale nie mam cos zaufania do kolejnego Hiszpana w LFC, kto bedzie bronil kiedy on bedzie sie aklimatyzowal :?:

FA zdecydowala juz - jesli Liverpool wygra LM, ale nie zajmnie 4 miejsca, to za rok bye bye europejskie puchary :( Trzbea koniecznie wygrac potyczke z Arsenalem i potem Aston Villa, moze sie uda... :roll:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 05 maja 2005, 20:49

Niestety wydaje mi się, że nie po to Benitez (Hiszpan) ściąga bramkarza Reine (Hiszpana) aby ten grzał ławę :?
A Liverpool będzie musiał się nieźle starać o przyszłoroczną LM. Będzie ciężko ale nie jest to zadanie niewykonalne. Gra The Reds w lidze nie napawa optymizmem ale może się chłopaki pozbierają na koniec. W końcu jest o co walczyć. Determinacji nie powinno zabraknąć.

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 05 maja 2005, 20:52

No niestety, ale ja liczę, że to tylko plotka albo podgrzanie atmosfery na finiszu rozgrywek. ;) Ciągle zmieniają zdanie - raz otwierają, a raz zamykają furtkę Liverpoolowi do Ligi Mistrzów. Poza tym po raz pierwszy obrońca tytułu nie weźmie udziału w kolejnej edycji (jeżeli Liverpool wygra oczywiście, na co liczę). Poza tym to będzie ranienie LFC, gdyż powinni mieć zapewniony udział w turnieju. Bowiem 'obrońca tytułu ma zapewniony udział w kolejnych rozgrywkach'. I powinni ugiąć przepisy, żeby się do tego zastosować! :)

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 05 maja 2005, 21:11

Mam nadzieję, że Liverpool powalczy 25 maja z Milanem i wygra Champions Leaque. Za to, że "Rossoneri" weszło fuksiarsko należy im się za przeproszeniem "wielki kopniak w ****". W meczu z PSV nic nie grali tylko stali i się bronili.

Co do sprowadzenia Reiny - to mówię stanowczo NIE ! Po co kolejny czwarty, dobry bramkarz Liverpoolowi. Mają Dudka, Kirklanda i Carsona po co im więcej...Jak chcą to niech zrobią wymianę np: Reinę za Dudka czy Kirklanda, bo za Carsona to raczej wątpie przecież nie dawno go sprowadzili.

Szkoda, że Liverpool nie będzie mógł zagrać w następnym sezonie w Lidze Mistrzów, jeśli nie zajmie czwartego miejsca w Premiership. Chciałbym, żeby to Chelsea nie grała...ale niestety niebiscy muszą grać, bo zajęli pierwsze miejsce ;/ buuu...

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 06 maja 2005, 13:42

Herdek, co za słownictwo... :P Uważam jednak podobnie - Milan w tym sezonie grał dobrze, ale nie aż tak, by awansować do finału! To już bardziej Chelsea czy PSV sobie na to zasłużyło. Pamiętajmy też, iż podczas meczu Milan - Inter doszło do ogromnego skandalu (bójki kibiców, Dida dostał racą i takie tam) a UEFA nawet nie raczyło zamknąć San Siro. Nic! Skandaliczne zachowanie fanów nie zostało w żaden sposób ukarane. Za takie zachowanie powinno się ich wykluczyć z rozgrywek. :)

Awatar użytkownika
maciejdas26
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciejdas26 » 06 maja 2005, 13:50

już w ten weekend Liverpool gra z Arsenalem.Bardzo fajny mecz się zapowiada .Ciekawe jak zagra Liverpool po tym sukcesie w Lidze Mistrzów.Myślę ze jeśli Liverpool chce grać w następnej LM to powinno wygrać z Arsenalem.Myślę ze tak będzie.Liverpool to bardzo dobra drużyna aby jej nie było w następnej Lidze Mistrzów.Pozdrawiam Kibiców

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 06 maja 2005, 14:02

Ja im zycze tego aby byli w nastepnym sezonie w LM. Maja dobrych zawodnikow i powinni w nastepnej edycji Ligi Mistrzow wystepowac. Mam nadzieje ze wygraja z Milanem ktory w tym sezonie gra nie najlepsza pilke. Zamiast Milanu w finale powinny byc takie druzyny jak np. BARCA czy PSV ktore swoja walka i piekna gra zachwycaly kibicow.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”