FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 411

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2415
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 02 lip 2007, 12:59

boskigonzo pisze:nie wiem kto - my ? Rodzina zastepcza? Zlot milosnikow sexu analnego ? Nie wiem kto to wy
Kibice Realu :> Ale spoko. Wiem, że kiedy myślisz o sobie to utożsamiasz się z Caritasem :P
boskigonzo pisze:o jejku jejku , "cos mu sie zrobi na PNA" - z kontekstu rzeczywiscie mozna odczytac ze chodzi o E2 tymbardziej ze caly post o Henryku . Przyznaj sie...myslales ze Henry gra dla Nigerii... wcale bym sie nie zdziwil gdybys tak pomyslal...
Nooo myślałem, że gra dla Kongo ['] Przecież jest czarny :lol: Rzeczy oczywistych można się domyślić, a jeśli miewasz z tym problemy to coraz bardziej zaczynam się upewniać, że
Już masz erekcję, czy jeszcze nie ten wiek?
to jednak nie żart :o Dobrze specjalnie dla tak mało kumatych jak Ty napiszę Ci teraz "na czas PNA" - o masz i nie płacz :P
boskigonzo pisze:synek... nie wywoluj wilka z lasu bo jeszcze ci oko wybije...
:boje się: przecież ja mam las niedaleko. Przez Ciebie nie zasnę dziś w nocy :? :płacze:

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 02 lip 2007, 13:11

RealFan pisze:Kibice Realu Łypiący
duzo sie nie pomylilem... :lol: :lol:
RealFan pisze:Wiem, że kiedy myślisz o sobie to utożsamiasz się z Caritasem Razz
tak :) jestem tutaj aby pomagac takim jak ty wlasnie wejsc na normalna, myslaca sciezke zycia :D
RealFan pisze:Rzeczy oczywistych można się domyślić
taaaak...to bylo strasznie oczywiste :lol:
RealFan pisze:Dobrze specjalnie dla tak mało kumatych
jesli ja jestem malo kumaty, to dla ciebie powinna byc specjalna ranga. Np. Special Little User albo Dont bother me lub I'm retard, please dont answer my questions :lol: :lol: :lol:
RealFan pisze:boje się przecież ja mam las niedaleko
to tlumaczy twoje zachowanie... :lol: :lol: :lol: :lol:
RealFan pisze:Przez Ciebie nie zasnę dziś w nocy Confused Crying
ale nie wolaj mamy ok ?

wystarczy // fieldy

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 02 lip 2007, 13:26

boskigonzo pisze:duzo sie nie pomylilem...
Dużo się pomyliłeś.
boskigonzo pisze:tak jestem tutaj aby pomagac takim jak ty wlasnie wejsc na normalna, myslaca sciezke zycia
Nie. To nie typomagasz. To tobie pomagają. Myślałeś, że po co się tam utożsamiasz :P
boskigonzo pisze:taaaak...to bylo strasznie oczywiste
Było.
boskigonzo pisze:jesli ja jestem malo kumaty, to dla ciebie powinna byc specjalna ranga. Np. Special Little User albo Dont bother me lub I'm retard, please dont answer my questions
O jaaaaa. Cóż za zaszczyt :P Ale mi się podoba obecna :P
boskigonzo pisze:to tlumaczy twoje zachowanie...
boskigonzo pisze:ale nie wolaj mamy ok ?
Myślałeś, że to było na poważnie :lol: :lol: :lol: :lol: To potwierdza moją teorię, że jeszcze nie masz erekcji :D
boskigonzo pisze:wystarczy // fieldy
Dobrze fielduś już koniec :ot: Ale nie mogłem się powstrzymać :P

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 02 lip 2007, 13:28

W tamtym tygodniu Blaugrana kupowała, a w tym tygodniu będzie sprzedawała niepotrzebnych piłkarzy :wink:

Maxi Lopezem interesuje się AEK. La Liga to jak na razie za wysokie progi dla tego napastnika, więc najlepiej dla niego i dla Barcelony jak odejdzie.
Nie wiadomą jest sprawa z Giulym. Giuly ostatnio powiedział, że mógłby grać nawet dla Romy. Klub ze stolicy Włoch też podobno jest zainteresowany usługami francuza.
Osasuna złożyła ofertę za Santiego. Podobno Barcelony ma zgodzić się na ten transfer i Ezquerro wyląduje w Pampelunie. Bilbao też jest zainteresowane usługami Santiego, ale przez przyszłe wybory nie ma konkretów w tej sprawie. Jak nie przejdzie do Bilbao to się ....... :? :roll:
Nie wiadomo co z Mottą. Brazylijczyk chce rozwiązać kontrakt z klubem za porozumieniem stron. Jego marzeniem podobno jest gra w Premiership :wink:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 lip 2007, 14:12

RealFan pisze:Nie rozumiem czemu ma służyć przytoczenie tu Ruuda
Może temu, aby pokazać, że skoro Ruud może być zdrowy i grać regularnie to Henry też :]
RealFan pisze:O jejku jejku. Ale masz polewkę, jakbyś nie potrafił się domyślić, że chodzi o czas, w którym mi.in. Eto'o wyjedzie na PNA.
W takim razie powinieneś napisać 'podczas PNA' zamiast 'na PNA' i już by było nieco lepiej. A tak to Twoje pretensje o rzekomy brak zrozumienia czy 'domyślności' są co najmniej dziwne.

Motta do Premiership nadaje się idealnie. Byleby tylko ktoś go porządnie zespawał coby się nie łamał co drugi mecz/trening i będzie naprawdę pożyteczny dla zespołu.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 02 lip 2007, 14:17

Mentor pisze:Może temu, aby pokazać, że skoro Ruud może być zdrowy i grać regularnie to Henry też
Jeden i drugi może, jak i nie musi. Ruud miał to "szczęście", że w poprzednim sezonie uraz złapał dopiero w ostatnim meczu, ale z jego powodu ominie go okres przygotowawczy. Henry nie jest najlepszym okazem zdrowi pod Słońcem. Przytrafiają mu się drobne urazy, a nawet poważniejszy miał miejsce. Zobaczymy jak będzie.

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 02 lip 2007, 14:28

Mentor pisze:Motta do Premiership nadaje się idealnie. Byleby tylko ktoś go porządnie zespawał coby się nie łamał co drugi mecz/trening i będzie naprawdę pożyteczny dla zespołu.
Jest jedno rozwiązanie. Mógłby trenować z juniorami. Dzieci będą miały okazję pograć z gwiazdą, nie połamią go, a i słyszałem, że on lubi dzieci...

Właściwie to nie miałem okazji pogratulować zakupu Henry'ego. No to gratuluję, pożytek na pewno będzie, tym bardziej, że został pozyskany za jakieś drobne. Abidal także powininen się sprawdzić, cenię tego gracza. Proponuję zakupić jeszcze Chivu i odpieprzyć się od Milito.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 lip 2007, 14:29

RealFan pisze:Henry nie jest najlepszym okazem zdrowi pod Słońcem. Przytrafiają mu się drobne urazy, a nawet poważniejszy miał miejsce.
A mimo to regularnie co sezon występuje bardzo dużo :]

Oczywiście można sobie hipotetyczne zakładać, że Henry urwie sobie nogę kilka razy i transfer okaże się klapą tylko czy jest sens pisać takie rzeczy? IMO nie. Równie dobrze mogę napisać, że Ikerowi spadnie na stopę butelka wody kolońskiej, rozbije się i utnie mu palca no i nie zagra już Iker. Wszystko jest możliwe przecież :roll:

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 02 lip 2007, 14:34

Mentor pisze:Równie dobrze mogę napisać, że Ikerowi spadnie na stopę butelka wody kolońskiej, rozbije się i utnie mu palca no i nie zagra już Iker. Wszystko jest możliwe przecież
Prawie jak Santiago C. :lol:

Zobaczymy jak bęzie z Henry'm. Kibice Arsenalu często nażekali na kontuzje swoich graczy. W Hiszpanii gra się mniej ostro i może z tego powodu i tych drobnych urazów będzie mniej. Ja tam mu urwania nogi nie życzę :P Takich rzeczy to nikomu :P

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 02 lip 2007, 17:43

Kto pełnil role takie jak przedstawiłes w poprzednich sezonach. Dwoch o charakterystyce Eto'o i jeden inny(Eidur) :wink:

To do rkoemana

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 02 lip 2007, 19:07

czekam az ty odpowiesz w koncu na zadane pytania

bo ja juz jasno wszystko opisalem. jezeli tego nie rozumiesz i nie umiesz odpowiedziec oznacza, ze kolejny juz raz, srednio wiesz co piszesz

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 02 lip 2007, 21:11

Zalety transferu Henryka:

Obrazek

:P

Awatar użytkownika
kon2r
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 03 lip 2007, 14:48

no siemanko :]
wracam po dluzszej przerwie :wink:
dzieki relacjom baska mniej wiecej orientuje sie co dzialo sie w Katalonii
dziekuje bask :wink:
cieszy mnie ze na CN zawitalo az 3 czarnych bedzie ktos w koncu od brudnej roboty bo jak wiadomo sa oni w tym lepsi od bialych :]
no i martwi mnie ze Barcelone opuscil Gio do ktorego nie bede ukrywal czulem symaptie
wiecej postaram napisac sie pozniej nie jestem jeszcze w formie

tak wiem troche denny ten post ale zawsze tak mam po dluzszej przerwie :P

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 03 lip 2007, 18:28

rkoeman pisze:co bylo inaczej? wytlumacz mi prosze jak to wygladalo wg ciebie

Chyba o to pytanie ci chodziło, bo wiecej nie znalazłem. Ogolnie odpowiadajac pytaniem na podobne pytanie, to naprawde, trzeba miec sporo lat...

Jednak jesli juz nie che ci sie odpwoaidac na moje pytanie, to ja napisze, czy wczesniej była taka sama filozofia jaka ty przedstawiłes, czyli dwoch napastników podobnych do Eto'o(stylem) i jeden grajacy inaczej, nei wiem siłowo, wysoki czy jeszcze innaczej, w kazdym razie inaczej.
Ja nie wiem.
W zakończonym sezonie było moze tak jak piszesz, bo był , Ezquerro,Saviola i Eidur i Eto'o. Niby jest, choć ja juz pisałem, ze Saviola nie był brany pod uwagę, mial tylko trenowac...
05/06 jest Ezquerro, Maxi i Larsson, czyli nawet się zgadza, dwoch trybuniarzy i Szwed.
W 04/05 był Larsson i Eto'o. Co dalej, aaa bo zapomniałem w połowie sezonu, podkreslmy w polowie sezonu został sprowadzony Maxi.

Czyli nawet moge sie suprawiedliwić, bo ta filozofia jakiegoś rekordowego czasu bytu nie posiada... Ja bym nawet jej nie widział, nie dostrzegł. Saviola nie był brany pod uwage, a Frank dawał do zrozumienia, że nie ma go w planach i nie pasuje do jego koncepcji, podobnie Txiki. Oczywiscie, nikt jasno nie wykluczył, że być moze dostanie jakas szanse, tylko były one oceniane na poziom "znikomy". Dla mnie klarownym jest to, ze Argentyńczyk sowja gre zawdziecza neiszczesciu Eto'o i tylko dlatego powachał murawe w koszulce Barcy podczas jakiegokolwiek spotkania. A co do poprzednich seoznow jeden mowi sam za sibie w drugi tylko liczba sie zgadza, bo trudno uznawać, że Maxi czy Santi to mialy byc jakies alternatywy, a raczej mieli sie chyba tylko zamieniac miejscami na trybunach od dnai podpisania kontraktu.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 lip 2007, 20:59

Wygląda na to, że część kibiców przeżyje niezłe rozczarowanie. Chivu już praktycznie w Realu. To będzie dla Laporty taki policzek od Calderona. Ja tam płakać za bardzo nie będę bo wystarczy mi Milito, ale ... nigdzie nie jest powiedziane, że tego Milito kupimy. Jeżeli zarząd nie chciał wyłożyć odpowiednich pieniędzy dla Rumuna to nie wiadomo czy wyłożą na Gabriela, który tańszy nie będzie. Można tylko przypuszczać, że nie będzie wymagał tak wysokiego kontraktu no i on podobno chce grać w Barcelonie a to się u nas liczy. Martwi mnie tylko informacja o rzekomych innych opcjach niż Chivu i Milito. Ja widzę jeszcze tylko Andrade i na tym koniec. Jeżeli zarząd wymyśli jakiegoś Heinze to ['] Już lepiej nie kupować nikogo.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”