Widze Zaza, ze trzymasz reke na pulscie na forum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 24 lut 2007, 19:50
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 24 lut 2007, 19:52
A wracając jeszcze do zazy to czy Krzysio J moze jakoś na niego wpłynąc aby nie zasypywał mojego priva groźbami i indektywami?
z tego co wiem od innych nie tylko mnie groził No i widać dlaczego zaza ma samochód jeździ po ludziach i rekwiruje nagrozy za zakłady
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 24 lut 2007, 20:12
tylko, że Higuain nie grał na szpicy poza meczem pucharowym z Betisem i dzisiaj ma pierwszy raz okazję. W odróżnieniu od RvN potrafi nie tylko ustwić sie w polu karnym, ale również popisać się zwodem i przytrzymać piłkę.Higuain z przodu nie zagra...napastnik który jeszcze gola w nowej drużynie nie strzelił Question
nie chwalę się tylko pokazuję przykład ciekawego zjawiska na forum. Pierwszy raz spotkałem się z takimi privami i dlatego przedstawiam.wiesz co smieszny jestes jak ci ktos pisze na priv to nie poto zebys wystawial to na pokaz i to jeszcze na temacie "Real Madryt" jak ci tak bardzo zalezy to poskarz sie od modow ale nie w ten sposob ze sie chwalisz co otrzymujesz na priv.
assurbanipal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 24 lut 2007, 20:24
Higuain bardziej mi pasuje jako zawodnik grający za czyimiś plecami. Może nawet byłby niezłym materiałem na skrzydłowego, ale niewarto eksperymentować. Brakuje mi trochę jego dwójkowych akcji z Ruudem, może przy innym napastniku będzie lepiej? W końcu Holender nie jest wirtuozem. Capello nie wystawi jednak na szpicy młokosa, który nie zdobył jeszcze gola. W końcu jakby co stałoby się to głównym argumentem prasy za jego zwolnieniemassurbanipal pisze:tylko, że Higuain nie grał na szpicy poza meczem pucharowym z Betisem i dzisiaj ma pierwszy raz okazję. W odróżnieniu od RvN potrafi nie tylko ustwić sie w polu karnym, ale również popisać się zwodem i przytrzymać piłkę.
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 24 lut 2007, 20:28
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 24 lut 2007, 20:46
Bo niestety RvN jest "drewniany" i ciezko z nim grać kombinacyjnie już predzej z Raulem bedzie to lepiej wyglądać. Co do wspólpracy to przypominam o golu RvN w meczu z SaragossaBrakuje mi trochę jego dwójkowych akcji z Ruudem, może przy innym napastniku będzie lepiej?
assurbanipal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 24 lut 2007, 21:00
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 24 lut 2007, 21:16
RvN za kartki pauzuje. Ja bym chetnie widzial na szpicy Raula i Robinho. Moze zobaczymy co potrafia jeszcze tak naprawde ci zawodnicy na swoich nominalnych pozycjachZaza pisze:
Bez Ruuda ? a wiadomo dla czego ? ma jakis uraz czy to decyzją trenera ? To chyba Raul wróci na szpice.
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 24 lut 2007, 21:20
OT pisze:Co do dyskusji, musze powiedziec, ze chetnie zobaczylbym takie statystyki ze zrodłem. Powaznym źródłem. Ktos wspominal chyba o najlepszej trojce z zeszłego sezonuto bodajze Inter, Roma, Chievo... Moze to było o gigantach, ale lepiej dac pierwsza trojke:D Najchetniej zobaczyłbym zestawienie całej SerieA do La Liga(bramki i asysty, oczywiscie zakaldajac, ze w niektorych meczach np. taki Ramos grał na boku defensywy)
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 24 lut 2007, 21:41
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 24 lut 2007, 21:56
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 24 lut 2007, 22:21
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 24 lut 2007, 22:50
Zaza pisze:Terraz "Marca" nie napisze "Barca i sedziowie"
Symulowanie faulu a nurkowanie to wg. mnie troche inne zdarzenie, bo tu jednak jakis kontakt jest, a nurek to zazwyczaj pusty przelot.Zaza pisze:Jarzinho masz cos o czym ostatnio pisałeś - łabędzie tylko nie w polu Guti i Perea jak gracz Atletico trafił go w twarz to ja jestem biskup
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 24 lut 2007, 22:53
mistyk pisze:Strata w kazdym razie niewielka
mistyk pisze: Zobaczymy jak bedzie to wygladalo za pol godziny
wianuch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 24 lut 2007, 22:55
Zaza
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio