Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 411

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
29%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
43%
Zatrudnienie Mourinho
2
14%
Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 24 lut 2007, 19:50

Brak Ruuda w ataku wyjdzie dzisiaj Realowi na dobre. To chyba pierwszy mecz bez RvN w tym sezonie, to moze Galacticos zaczna ladnie dla oka grac :p

Widze Zaza, ze trzymasz reke na pulscie na forum :p

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 724

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 24 lut 2007, 19:52

A wracając jeszcze do zazy to czy Krzysio J moze jakoś na niego wpłynąc aby nie zasypywał mojego priva groźbami i indektywami?
z tego co wiem od innych nie tylko mnie groził No i widać dlaczego zaza ma samochód jeździ po ludziach i rekwiruje nagrozy za zakłady

wiesz co smieszny jestes jak ci ktos pisze na priv to nie poto zebys wystawial to na pokaz i to jeszcze na temacie "Real Madryt" jak ci tak bardzo zalezy to poskarz sie od modow ale nie w ten sposob ze sie chwalisz co otrzymujesz na priv....a z tym zakladem to Zaza ma racej bo jak sie nie wie to sie nie pisze bo Milan pierwszy wprowadzil taktyke taka ktora glownie bazowala na bocznych obroncach w ataku a we wloszech boczni obrocny o wiele bardziej asystuja i strzelaja niz w hiszpani(Oddo Grosso[bardziej w tamtym sezonie] i wielu innych) ale to nie temat by o tym dyskutowac

co do meczy to osobiscie kibicuje Atletico ale uwazam ze jak juz nie ma Ruuda to moglby Robinho dostac szanse na swojej nominalnej pozycji czyli w ataku razem z Raulem lub Higuainem...mysle ze kibice nie byli by zadowoleni z porazki wiec Capello musi postawic na silny atak bo Atletico graja dobrze u siebie i ciezko bedzie Realowi Atletico dawno nie wygralo z Realem ani dawno nie byli przed nimi w lidze wiec beda podwojnie zmotywowani bo beda chcieli przerwac passe i maja szanse ich wyprzedzic

Awatar użytkownika
assurbanipal
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 24 lut 2007, 20:12

Higuain z przodu nie zagra...napastnik który jeszcze gola w nowej drużynie nie strzelił Question
tylko, że Higuain nie grał na szpicy poza meczem pucharowym z Betisem i dzisiaj ma pierwszy raz okazję. W odróżnieniu od RvN potrafi nie tylko ustwić sie w polu karnym, ale również popisać się zwodem i przytrzymać piłkę.

wiesz co smieszny jestes jak ci ktos pisze na priv to nie poto zebys wystawial to na pokaz i to jeszcze na temacie "Real Madryt" jak ci tak bardzo zalezy to poskarz sie od modow ale nie w ten sposob ze sie chwalisz co otrzymujesz na priv.
nie chwalę się tylko pokazuję przykład ciekawego zjawiska na forum. Pierwszy raz spotkałem się z takimi privami i dlatego przedstawiam.
Co do gry obrońców to się Mete najpierw czyta się cały wątek. Może wtedy byś wiedział, że sprawa dotyczyła Samuela i Cannavaro a nie bocznych obrońców i gry Milanu. Gdybym chciał podyskutować o Milanie to bym to zrobił w temacie do tego odpowiednim.

A co do statystyk i ich jakoby ważnej roli to proponuję porównać np. posiadanie piłki w meczach Barca LFC czy Barca z VFC ...... dla mnie statystyki są mało ważne ....piłka dlatego jest tak popularna, bo są bardzo proste zasady i wygrywa ten co strzeli więcej goli ....natomiast statystyki zostawiam dla fanów NBA, NHL i ...............zazy :D

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2416
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 24 lut 2007, 20:24

assurbanipal pisze:tylko, że Higuain nie grał na szpicy poza meczem pucharowym z Betisem i dzisiaj ma pierwszy raz okazję. W odróżnieniu od RvN potrafi nie tylko ustwić sie w polu karnym, ale również popisać się zwodem i przytrzymać piłkę.
Higuain bardziej mi pasuje jako zawodnik grający za czyimiś plecami. Może nawet byłby niezłym materiałem na skrzydłowego, ale niewarto eksperymentować. Brakuje mi trochę jego dwójkowych akcji z Ruudem, może przy innym napastniku będzie lepiej? W końcu Holender nie jest wirtuozem. Capello nie wystawi jednak na szpicy młokosa, który nie zdobył jeszcze gola. W końcu jakby co stałoby się to głównym argumentem prasy za jego zwolnieniem :roll: Zaczęłoby się, że się gubi, nie myśli itd. Dlatego Gonzalo sam na szpicy raczej nie zagra...jeśli już to jako drugi napastnik :wink:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 24 lut 2007, 20:28

Krzysio Jarzyna może wpłynąc na coś innego, na to że nie będziesz pisał bredni na forum, tym bardzie "w jego temacie" - bo gdy nie masz pojecia co piszesz to wstrzymaj sie. Szybko temat zmieniłeś, typowa zagrywka kogoś kto nie wie co pisze ['] ale wykaż sie przedstawm mi dokonania tych mega ofensywnie usposobionych bocznych obrońców przed których każdy stoper w La Liga ma tylko same kłopoty bo nikt im nie pomaga w destrukcji :? biedaki są skazani na siebie ... No patrz to dziwne ze każdy tak gra a tylko Real na tym cierpi :?

Co ma statystka posiadania piłki z dokonaniami w ofensywie które "wpadły" ... To tylko chyba Ty możesz porównać obie statystyki - a on mi mówiły że Liverpool ma 2 Barca 1 - i podobnie boczni obroncy.

Mete wyluzuj, nie ma sensu i tak nie wie co pisze, lepiej skup sie na dzisiejszych derbach :)

Bez Ruuda ? a wiadomo dla czego ? ma jakis uraz czy to decyzją trenera ? To chyba Raul wróci na szpice.

Awatar użytkownika
assurbanipal
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 24 lut 2007, 20:46

Brakuje mi trochę jego dwójkowych akcji z Ruudem, może przy innym napastniku będzie lepiej?
Bo niestety RvN jest "drewniany" i ciezko z nim grać kombinacyjnie już predzej z Raulem bedzie to lepiej wyglądać. Co do wspólpracy to przypominam o golu RvN w meczu z Saragossa :D

Co do zazy i jego klona mete..... frustru frustru ...pokazałeś swoją meskość to idź poszukaj innego frajera, który się z tobą "pobiczuje" na statystyczne niuanse :D

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 24 lut 2007, 21:00

Co do meczu Real wygra, musi po postawiłem :P Zeby to był tylko mecz jak na derby przystało :P A nie takie "czekanie" i minimalne próby 3 zawodników.

2 WP // K.J.
Część zbędna wykasowana / piwus

Piuws skasuj wszyskie zbedne wypowiedzi, czemu tylko jedną ? w innym razie skończ waść pan wstydu oszczedz [']
Ostatnio zmieniony 24 lut 2007, 21:16 przez Zaza, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 24 lut 2007, 21:16

Zaza pisze:
Bez Ruuda ? a wiadomo dla czego ? ma jakis uraz czy to decyzją trenera ? To chyba Raul wróci na szpice.
RvN za kartki pauzuje. Ja bym chetnie widzial na szpicy Raula i Robinho. Moze zobaczymy co potrafia jeszcze tak naprawde ci zawodnicy na swoich nominalnych pozycjach :)

edit: czyzbym sie pomylil? Z tego co sie dowiedzialem, to Ruud nie pauzuje za kartki, tylko ma kontuzje. Byc moze moj blad, ale bylem pewny, ze nie zagra za kartki. Strata w kazdym razie niewielka. Na szpicy zagraja Raúl i Higuaín. Zobaczymy jak bedzie to wygladalo za pol godziny.
Ostatnio zmieniony 24 lut 2007, 21:21 przez mistyk, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 24 lut 2007, 21:20

Osobiscie nie cieszy mnie brak Ruuda, bo to moze wyjsc na dobre Realowi... Jednak chetnie zobaczylbym na szpicy Raula, nie zadnego Higuaina, czy Robinho a własnie Hiszpana.
Z Ruudem za duzo nie mozna pograc, bo do wirtuzow nie nalezy, a tak napad moze byc bardziej "zywy". Wreszcie moze kolejny banita wroci :P
Casano, ciekawe jaka by była reakcja jakby zagrał cos w stylu Davida, pewnie Capello by stwierdzil, ze to czesc jego planu i jest dobrym psychologiem. :P
OT pisze:Co do dyskusji, musze powiedziec, ze chetnie zobaczylbym takie statystyki ze zrodłem. Powaznym źródłem. Ktos wspominal chyba o najlepszej trojce z zeszłego sezonu :arrow: to bodajze Inter, Roma, Chievo... Moze to było o gigantach, ale lepiej dac pierwsza trojke:D Najchetniej zobaczyłbym zestawienie całej SerieA do La Liga(bramki i asysty, oczywiscie zakaldajac, ze w niektorych meczach np. taki Ramos grał na boku defensywy) :twisted:

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2416
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 24 lut 2007, 21:41

No i skład Realu już znamy:

Casillas - Torres, Cannavaro, Helguera, Salgado :roll: - Emerson :roll: Gago, Reyes, Guti - Higuain, Raul

Czyli Diarra wbrew wszystkiemu chyba nie jest gotowy na pełne spotkanie bo inaczej pewnie to on, a nie Emerson znalazłby się w składzie. Reszta zgodnie z oczekiwaniami, choć osobiście wolałbym bardziej oensywnego Marcelo zamiast Salgado. Capello wierzy w doświadczenie Hiszpana, oby się nie przeliczył.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 24 lut 2007, 21:56

A czemu nie podałeś zestawienia Atletico ?

Co do składu to bądzmy szczerzy, występu Marcelo czy Robinho bardzie chcieliście Wy fani niz Fabio. Także to było do przewidzenia. Wraca Puma czyli zakończą sie na pewien okres prasowe senscja że odmówił gry itd. Salgado to pupil Fabio wiec gdy on jest gotów może liczyc na gre :) Oby wygrali, nawet takim składem. Zreszta zawsze może cos zmienić w czasie meczu. Np. Antek :P Jest wśród rezerwowych ?

Jarzinho ale po co całe zestawianie ? chce Ci sie tyle szukac ? jak interesuje Ci czołówka, to można cos działać. Tym bardzie że nawet nie które strony oficjalne podaja takie szczegóły :wink:

EDIT - Panowie jest źle powinno być 2:0, ba tylko sedzia przeszedł z pomoca :roll: Było 2:0 ale sie zmieniło :P Bo nie dośc ze nie było spalonego bo nikt nie dotchną piłki... i Emerson Kuna trzymał faulem :roll: Kuźwa nie tak to sie miało zaczać, Atletico kąsa :roll: Gdyby było 2:0 to masakra.

Jarzinho masz cos o czym ostatnio pisałeś - łabędzie tylko nie w polu :P Guti i Perea jak gracz Atletico trafił go w twarz to ja jestem biskup :P

Terraz "Marca" nie napisze "Barca i sedziowie" :wink:
Ostatnio zmieniony 24 lut 2007, 22:23 przez Zaza, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 24 lut 2007, 22:21

no i Real przegrywa 1:0, mimo, ze powinno byc 2:0, ale sedzia nie uznal prawidlowo zdobytej bramki. Real jak narazie nie istnieje, Atlectico znacznie przewaza i mysle, ze zdobedzie dzisiaj 3 pkt :D

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 24 lut 2007, 22:50

Zaza pisze:Terraz "Marca" nie napisze "Barca i sedziowie"

Spokojnie znalezli nowy temat :arrow: Ronaldinho, do tego powroca za kilka tygodni.

Ogolnie sedzia widac gwizdze pod Madryt :P Ta sytuacja z nieuznana bramka to bedzie jedno z najcenniejszych trofeow w tym wieku Realu.
Nalezy doliczyc faul na Gutim :P takze czysty zatrzymanie akcji przez Luccina, chyba dostał zółtko i tak dobrze, ze sedzia nie pokazał czerwonej kartki. Minute pozniej Gago zatrzymal Gallettiego i brak reakcji. On raczje w pilke nie trafil. No coz.

:shock: Co do smaego spotkania, wow, nie spodziewałem sie. Skrzydła Atletico pracuja jak za czasow Petrov-Rodriguez. Torres przełamał Real, wiec teraz bedzie im pakował seryjnie :P Bardzo żywe i ciekawe spotkanie. Wynik jeszcze lepszy. 8)
Zaza pisze:Jarzinho masz cos o czym ostatnio pisałeś - łabędzie tylko nie w polu Guti i Perea jak gracz Atletico trafił go w twarz to ja jestem biskup
Symulowanie faulu a nurkowanie to wg. mnie troche inne zdarzenie, bo tu jednak jakis kontakt jest, a nurek to zazwyczaj pusty przelot.

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 38

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 24 lut 2007, 22:53

mistyk pisze:Strata w kazdym razie niewielka

Żeś sie koleś ośmieszył. Twoim zdaniem lepszy jest Higuain który żadnego gola jeszcze nie strzelił?? RvN nie gra bo nie wyleczył kontuzji na czas i odpoczywa :? Chyba nie chodzi tu o kartki.
mistyk pisze: Zobaczymy jak bedzie to wygladalo za pol godziny

Atak marzeń Raul-Higuain coś się nie spełnia. Jak narazie wygląda to tak, że Real wtapia 1:0 po bramce Torresa. Czyżby nadszedł czas Cassano :?: :idea:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 24 lut 2007, 22:55

Nie jest dobrze panowie, choć Real sie obudził i przed ostatnie 10 minut miał okazje to w grze nadal nie wiele wynika. Najlepszą sytuacje miał chyba Canna - ale nie miał z czego uderzyć na 11 metrze i Leo Franco broni - nie dośc ze bład sedziego to i Galletti był blisko strzału na 2:0, przełożył Gago na lewa noge i po długim ale Iker = klasa sparował do boku. Gra szarpana, Atletico teraz liczy na kontry ale początek meczu [30 minut] to ich gra. Dawno tak nie grali :roll: Mam nadzieje że koncówka tej pierwszej połowy był znak że Real sie budzi, i teraz zacznie w drugiej połowie kąsać. Słabo Raul, w sumie oba skrzydła kuleją. Najwieksze zagrożenie Real stworzył po rożnym. A to mało, wiec do roboty :evil:

Wchodzi Antek :twisted: A wiec juz jest reakcja - za Reyesa :roll: No dawaj Antek pokaż coś :P

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”