NO/Okla - Houston 106:94Yukasz pisze:Niewątpliwie Houston i Phoenix są faworytami. Tylko patrzę że Rakiety w tym sezonie na dwa mecze dwa razy przegrało z NO (w drugim meczu nie grał Yao)czeher pisze:Oklahoma - Houston 2
Sacramento - Phoenix 2NO mimo kontuzji przez cały sezon potrafi wygrywać u siebie mecze z najsilniejszymi drużynami NBA. Ostatnio Houston jak przegrywa to z reguły z najmocniejszymi drużynami a NO taką nie jest. Może być wałek ale raczej nie powinien. Co do meczu Kings - Suns to obie drużyny w ostatnich meczach spotkały się... ze sobą a w takich meczach potrafią padać dziwne wyniki (np dwie zdecydowane wygrane gości
) Mimo to zdecydowanym faworytem są goscie. Jak u gospodarzy nie zagra Brad Miller to PHX powinno wygrać mimo że ostatnio nie imponują swoją grą jak na początku czy w połowie sezonu. Pewniejsze wg mnie jest Phoenix
![]()
Sacramento - Phoenix 107:100
Mówiłem że PHX pewniejsze, tylko (-7)
Yukasz pisze: Inne ciekawe wg mnie mecze:
Atlanta Hawks - Dallas Maver. 3.44 13.43 1.31 2 - brak u Hawks przede wszystkim Joe Johnsona.97:104
Seattle - San Antonio 2.62 12.36 1.51 2 - tu absencja także gwiazdy po stronie gospodarzy - nie zagra Ray Allen.79:120
![]()
W Milenium 1,35 na Dallas i 1,45 na San Antonioczeher pisze:w sts to dosc niskie kursy 1,20 na Dallas i 1,35 na San Antonio