Lisek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 19 sty 2008, 14:33
Jak mi dasz sposób na podanie Ci tabeli końcowej sezonu, który jest w savie sprzed paru tygodni, sezon dotyczy bodajże roku 2009/10, a ja skończyłem w 2012 roku, to nie ma problemu.lisek_chz pisze:Ok, mistrzu zarzuć screeny.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piotr » 19 sty 2008, 14:50
Piotr

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 19 sty 2008, 14:55
Taa, tyle że pochwalić wynikami można się, jak się rozegra parę sezonów tą samą taktyką gdzie indziej i też się coś osiągnie. W Milanie wygrywać to nie był kłopot dla mnie, ale jak przychodziłem do GKS i wstawiałem to samo ustawienie, to się trochę martwiłem o wyniki, a tu zonk - wygrywałem wszędzie ku mojemu gigantycznemu zaskoczeniu. Teraz w Empoli również ponadprzeciętnie gra moja ekipa - 3 pozycja po 25 kolejkach.Piotr pisze:Dla poczatkujacych jednak, ManU czy Milan sa wrecz wskazane bo tak to przyjdzie dol i plucie na gre i monitor Mad
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 19 sty 2008, 14:56
Jak mi dasz sposób na podanie Ci tabeli końcowej sezonu, który jest w savie sprzed paru tygodni, sezon dotyczy bodajże roku 2009/10, a ja skończyłem w 2012 roku, to nie ma problemu.
bellus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 19 sty 2008, 15:28
THEMANIEK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 19 sty 2008, 15:33
Loczek taktyke chcesz w pliku czy tylko opis ?
Taktyk mam kilka, do akżdego klubu układam nową + treningi.
Loczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 19 sty 2008, 17:03
Te trenningi maja wogle jakies znaczenieTaktyk mam kilka, do akżdego klubu u kładam nową + treningi.

myhalek_acm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 19 sty 2008, 17:21
IMHO gigantyczne. Tylko trzeba trochę nad nimi posiedzieć i pomyśleć, albo ściągnąć gotowy i dobry program treningowy z sieci.myhalek_acm pisze: Te trenningi maja wogle jakies znaczenie Rolling Eyes
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 19 sty 2008, 17:25
Gram w fma od 2005 a nigdy nad tym nie siedzialem i nie myslalem i jakos nie bylo roznicyIMHO gigantyczne. Tylko trzeba trochę nad nimi posiedzieć i pomyśleć, albo ściągnąć gotowy i dobry program treningowy z sieci.
No i mieć dobrych trenerów - później już tylko wystarczy czekać i obserwować rozwój. W FM 06 i 07 bez kłopotu sam układałem świetne programy treningowe, teraz jednak widzę, że system musiał się zmienić - wyniki moich programów treningów są koszmarne, w najlepszym razie nie dają nic, więc przerzuciłem się na ściągniety program i efekty są naprawdę dobre.
myhalek_acm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 19 sty 2008, 18:48
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 19 sty 2008, 18:51
Akurat padł rapidshare.com Podaj mail na gg, to Ci wyślę program cały.myhalek_acm pisze:
Jak bys byl tak dobry to zapodal bys tego programa badz link to bede wdzieczny Razz
No to Cię rozumiem. Tyle że do dobrego treningu i tak trzeba dobrej bazy treningowej. Gdy prowadziłem Milan, to ściągałem głównie juniorów - po trzech czy czterech sezonach już miałem gotową ekipę zdolnych młodzików, którzy w wieku 20 lat zdobywali mistrzostwo, a ściągałem ich zaraz na początku gry. Tyle że równie dobrze można ściągać ukształtowanych piłkarzymyhalek_acm pisze:Ale to pewnie dlatego ze gralem lepszymi zespolami i mialem takich pilkarzy ze nie bylo ich juz w co rozwijac.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 19 sty 2008, 18:59
To wrzuć na zshare, mediafire, czy tam jakiś inny serwer. Też chętnie skorzystam z tych treningów.Wilmore pisze:Akurat padł rapidshare.com Podaj mail na gg, to Ci wyślę program cały.
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fler » 19 sty 2008, 19:11
Fler
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 19 sty 2008, 19:51
trzymaj:Loczek pisze:Damien wrzuć taktykę i więcej zdjęć, ciekawe

Diamen23
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio