FMy - Strona 413

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 19 sty 2008, 14:25

Ok, mistrzu zarzuć screeny.

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 19 sty 2008, 14:33

lisek_chz pisze:Ok, mistrzu zarzuć screeny.
Jak mi dasz sposób na podanie Ci tabeli końcowej sezonu, który jest w savie sprzed paru tygodni, sezon dotyczy bodajże roku 2009/10, a ja skończyłem w 2012 roku, to nie ma problemu.
Nawet save Ci mogę wysłać ;)
Wygrywać wszystko prowadząc ManU, Milan czy inną Barcelonę to nie kłopot, ja się teraz męczę z Empoli, loczek ma innych słabeuszy, tego spróbuj, to pogadamy ;)

Awatar użytkownika
Piotr
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piotr » 19 sty 2008, 14:50

Dla poczatkujacych jednak, ManU czy Milan sa wrecz wskazane bo tak to przyjdzie dol i plucie na gre i monitor :x

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 19 sty 2008, 14:55

Piotr pisze:Dla poczatkujacych jednak, ManU czy Milan sa wrecz wskazane bo tak to przyjdzie dol i plucie na gre i monitor Mad
Taa, tyle że pochwalić wynikami można się, jak się rozegra parę sezonów tą samą taktyką gdzie indziej i też się coś osiągnie. W Milanie wygrywać to nie był kłopot dla mnie, ale jak przychodziłem do GKS i wstawiałem to samo ustawienie, to się trochę martwiłem o wyniki, a tu zonk - wygrywałem wszędzie ku mojemu gigantycznemu zaskoczeniu. Teraz w Empoli również ponadprzeciętnie gra moja ekipa - 3 pozycja po 25 kolejkach.

Chwalmy się wynikami w słabych ekipach, w mocnych tylko totalne antytalenty nic nie osiągną. ;)

Awatar użytkownika
bellus
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 19 sty 2008, 14:56

Jak mi dasz sposób na podanie Ci tabeli końcowej sezonu, który jest w savie sprzed paru tygodni, sezon dotyczy bodajże roku 2009/10, a ja skończyłem w 2012 roku, to nie ma problemu.

Jak jest zakładka z ligą gdzie widzisz tabelę, to nie ma po prawej stronie napisanego sezonu? To jest rozwijalne i tam można wybrać sezon jaki się chce.

Na tym screenie co dał Diament jest to widoczne: Rok - klikasz w to i tam rozwijasz.

THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 41

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 19 sty 2008, 15:28

Loczek taktyke chcesz w pliku czy tylko opis ?
Taktyk mam kilka, do akżdego klubu układam nową + treningi.

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 19 sty 2008, 15:33

Loczek taktyke chcesz w pliku czy tylko opis ?
Taktyk mam kilka, do akżdego klubu układam nową + treningi.

Myślałem raczej nad zdjęciami i opisem :)

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 19 sty 2008, 17:03

Taktyk mam kilka, do akżdego klubu u kładam nową + treningi.
Te trenningi maja wogle jakies znaczenie :roll:

Teraz gram Bolonia i zaczelem nawet dobrze bo awansowalem do 1 rundy Pucharu Wloch gdzie gram z Interem :oops: i odnotowalem dwa zwyciestwa w Serie B. Obecnie to mam jakas plage zawieszen kontuzji czy wyjazdow na Repre wiec jestem zmuszony grac taka taktyka i sie sprawdza nawet niezle.A zadnych indywidualnych polecen nie daje

Obrazek

Macie moze pomysl co do polecen ? dla pilkarzy i druzyny

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 19 sty 2008, 17:21

myhalek_acm pisze: Te trenningi maja wogle jakies znaczenie Rolling Eyes
IMHO gigantyczne. Tylko trzeba trochę nad nimi posiedzieć i pomyśleć, albo ściągnąć gotowy i dobry program treningowy z sieci.
No i mieć dobrych trenerów - później już tylko wystarczy czekać i obserwować rozwój. W FM 06 i 07 bez kłopotu sam układałem świetne programy treningowe, teraz jednak widzę, że system musiał się zmienić - wyniki moich programów treningów są koszmarne, w najlepszym razie nie dają nic, więc przerzuciłem się na ściągniety program i efekty są naprawdę dobre.

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 19 sty 2008, 17:25

IMHO gigantyczne. Tylko trzeba trochę nad nimi posiedzieć i pomyśleć, albo ściągnąć gotowy i dobry program treningowy z sieci.
No i mieć dobrych trenerów - później już tylko wystarczy czekać i obserwować rozwój. W FM 06 i 07 bez kłopotu sam układałem świetne programy treningowe, teraz jednak widzę, że system musiał się zmienić - wyniki moich programów treningów są koszmarne, w najlepszym razie nie dają nic, więc przerzuciłem się na ściągniety program i efekty są naprawdę dobre.
Gram w fma od 2005 a nigdy nad tym nie siedzialem i nie myslalem i jakos nie bylo roznicy :wink: Ale to pewnie dlatego ze gralem lepszymi zespolami i mialem takich pilkarzy ze nie bylo ich juz w co rozwijac.

Jak bys byl tak dobry to zapodal bys tego programa badz link to bede wdzieczny :P

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 19 sty 2008, 18:48

[']

W ostatnim dniu okienka transferowego MU złożyło mi propozycję wymiany. W ich stronę powędrował Lloris, a w moją Anderson. Jednak transfer został zawieszony, gdyż Anderson nie dostał pozwolenia na pracę w Anglii. :shock: Czyli zostałem wydymany. Ani kasy, ani bramkarza, ani Andersona. Mam jednego golkipera- Akinfeeva, który na dodatek nie może grać w LM, bo w fazie grupowej grał jeszcze w CSKA, więc został mi Wojtek Szczęsny. :lol:

Kupiłem Rooneya z MU za 70 mln. Nie to żebym go chciał, ale chłopak sadził dużo bram dla MU. To taka zagrywka z mojej strony. :lol:

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 19 sty 2008, 18:51

myhalek_acm pisze:
Jak bys byl tak dobry to zapodal bys tego programa badz link to bede wdzieczny Razz
Akurat padł rapidshare.com Podaj mail na gg, to Ci wyślę program cały.

myhalek_acm pisze:Ale to pewnie dlatego ze gralem lepszymi zespolami i mialem takich pilkarzy ze nie bylo ich juz w co rozwijac.
No to Cię rozumiem. Tyle że do dobrego treningu i tak trzeba dobrej bazy treningowej. Gdy prowadziłem Milan, to ściągałem głównie juniorów - po trzech czy czterech sezonach już miałem gotową ekipę zdolnych młodzików, którzy w wieku 20 lat zdobywali mistrzostwo, a ściągałem ich zaraz na początku gry. Tyle że równie dobrze można ściągać ukształtowanych piłkarzy ;) Ja jakoś zawsze wolałem ich szkolić.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 19 sty 2008, 18:59

Mam tego Patcha już ok kilku tygodni i jeszcze nie zainstalowałem. Teraz próbuje, tylko nie wiem dokładnie gdzie go mam zainstalować.
Wilmore pisze:Akurat padł rapidshare.com Podaj mail na gg, to Ci wyślę program cały.
To wrzuć na zshare, mediafire, czy tam jakiś inny serwer. Też chętnie skorzystam z tych treningów. :wink:

Awatar użytkownika
Fler
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fler » 19 sty 2008, 19:11

I ja chetnie skorzystam z treningów :)

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 19 sty 2008, 19:51

Loczek pisze:Damien wrzuć taktykę i więcej zdjęć, ciekawe :wink:
trzymaj:
Obrazek
Sprzedałem Valencię za prawie 20 mln euro do Fiorentiny i mam małą dziurę w pomocy , ale jak wszyscy są zdrowi (czyli prawie nigdy :lol: ) to tak to wygląda. Trochę denerwujące jest znikanie Ochoy na zgrupowania reprezentacji , bo zmiennik jest dosyć słaby.

A oto młody piłkarz w Anglii poprzedniego sezonu , nie wiem jakim cudem dostał pozwolenie na pracę:
Obrazek

pozdro

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”