Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 414

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
29%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
43%
Zatrudnienie Mourinho
2
14%
Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 25 lut 2007, 18:26

czepiasz się.

Sorry, ale to ty mi wmawiasz klamstwa :?
RealFan pisze:Który faul
Bramka Reyesa.

Dalczego Torres. Ma chechy przywodcze, przynajmniej wieksze niz Raul obecnie, potrafi "gasic" konflikty pewnie takze bedzie potrafil mobilizowac partnerow. Młody, moze zbyt mlody, ale Real buduje mloda paczke. Rooney chyba byl sporo czasu kapitanem(pod nieobecnosc Neuvilla) :?:
Byc moze mamy inne wyobrazenia dotyczace kapitana, ja kapitanem, ktory potrafi mobilizowac, wprowadzac spokoj na boisku we własnej druzynie, a czy gra 10 lat czy rok to jest inna kwestia.

Oczywiscie zgadzam sie z KJ. ale niz z tekstami karnych z kapelusza dla Barcy, a braku podobnych zachowan ze strony sedziego w kwestii innych druzyn.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2415
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 25 lut 2007, 18:38

Jarzinho pisze:Sorry, ale to ty mi wmawiasz klamstwa
Nie mówię, że kłamiesz. Choć określenie, że sędziowie pomagają Realowi możnaby tak nazwać. Uznam, że jesteś przewrażliwiony i wyolbrzymiasz pewne sprawy :wink:
Jarzinho pisze:Bramka Reyesa.
Bez przesady. Nikt nie może mieć pretensji o to, że wolny został podyktowany. Nawet ze strony Mallorci nie było specjalnych komentarzy w tej sprawie.
Jarzinho pisze:Ma chechy przywodcze, przynajmniej wieksze niz Raul obecnie
Czyli cechy przywódcze można zatracić? Torres zagrał ledwie kilka spotkań, dopiero wszedł do drużyny z rezerw i już miałby być kapitanem :roll: Ta rola jest z resztą bardziej prestiżowa niż faktycznie nadzwyczaj istotna.
Jarzinho pisze:ale niz z tekstami karnych z kapelusza dla Barcy, a braku podobnych zachowan ze strony sedziego w kwestii innych druzyn.
Ktoś tam może i o takich pisał. Nie chce mi się szukać. Ja tylko zaznaczyłem, że jednak w ten sposób Realowi na pewno nie pomagają, tak samo jak z wolnymi czy spalonymi. Jak już jest pomyłka to na pewno nie jakaś celowa.

Krzysiu zresztą wszystko napisał jakie jest sędziowanie w Hiszpanii. Nikogo nie faworyzują, ale trudno powiedzieć, aby byli nieomylni :?

Dobra kończmy tą rozmowę bo prowadzi do nikąd.

Awatar użytkownika
assurbanipal
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 26 lut 2007, 15:19

Panowie przecież i tak go nie przekonacie ...... przecież oni potrafią zawsze znaleźć jakieś usprawiedliwienie.
Pamietacie zeszłoroczny mecz z Athletic i plucie Eto'o? Okazało się, że Eto'o miał nadmiar płynu i splunął. Niestety wiatr był tak silny, że krople upadły na twarz Baska :D
Nie bede już nawet wspominał teorii o: przypadkowym strzale z golenia Zizu w winale CL z Bayerem, o Franco zastraszającym Europe, która podkładała sie Królewskim i inne brednie .......

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 26 lut 2007, 15:40

Ja tylko oczekiwałem na tego karnego z kapelusza, bo jeden karny(niby) zrobił większe zło niz nie pokazanie kilkudziesieciu ewidentnych dla kazdego kartek.... Świetne rozumowanie.
assurbanipal pisze:Panowie przecież i tak go nie przekonacie

Oczywscie, ze mozna, tylko trzeba przedstawic argument, a nie wmawiajac mi klmastwa :?
RealFan pisze:Nie mówię, że kłamiesz
:arrow:
RealFan pisze: Bo wcześniej podałeś też przykłady z dwóch meczy i co zabawne też tyczą się one wyłącznie karte
assurbanipal pisze:Pamietacie zeszłoroczny mecz z Athletic i plucie Eto'o? Okazało się, że Eto'o miał nadmiar płynu i splunął. Niestety wiatr był tak silny, że krople upadły na twarz Baska
Nie bede już nawet wspominał teorii o: przypadkowym strzale z golenia Zizu w winale CL z Bayerem, o Franco zastraszającym Europe, która podkładała sie Królewskim i inne brednie .......
Jestes żałosny, spodziewałem sie wiecej, naprawde.
Podsumował cie juz Zaza :arrow:
Zaza pisze:Szybko temat zmieniłeś, typowa zagrywka kogoś kto nie wie co pisze
Zaza pisze:Ach czyli wymiekłeś assurbanipal ? Fajnie to wygląda gdy odpisuje na mój post a pomijasz najważniejsze
Zaza pisze:I na tym skończymy rozmowe bo nie odniosłeś sie do najważnieszego tematu, jak cos piszesz to przyznajmie sprawdz co piszesz, bo nie najlepiej to o tobie świadczy że walisz tezy o których nie masz pojecie
Załosne, ale trzeba przyznac tonacy brzytwy sie chwyta jak pan Orłowski.

Awatar użytkownika
assurbanipal
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 26 lut 2007, 17:06

Od kiedy to zaza jest autorytetem? :lol:
Co do Orłowskiego, to jak mnie pamięć nie mili spłodził bardzo fajny art. dotyczący "Z kim obiad je Laporta" "Jak sędziowie pomagają blaugranie" w PN. No i oczywiście polskie blaugraniątka przypuściły na niego taki szturm, włącznie z domaganiem się od redaktora naczelnego zwolnienia z pracy za tendencyjność :D
Oczywscie, ze mozna, tylko trzeba przedstawic argument, a nie wmawiajac mi klmastwa
tylko, że ty nasze argumenty traktujesz jako kłamstwa, a twoję argumenty są czystym wymysłem twojej wybujałej fantazji ....ot co......

PS. Nie zapomnij przytoczyć w dyskusji kilku opinii na mój temat takich wybitnych autorytetów jak ZAZA :lol:

Wracając do tematu to ponownie robi nam się szpital w druzynie :(
Trójka zawodników Realu Madryt odczuwa poważne urazy po wczorajszych derbach na stadionie Vicente Calderon. Gutiego boli klatka piersiowa, Raul ma nadwyrężone lewe ścięgno podkolanowe, a najmłodszy zawodnik z tej trójki – Torres – doznał głębokiego stłuczenia prawego mięśnia czworogłowego. Czy urazy są poważne przekonamy się w ciągu najbliższych dni.
za realmadrid.pl

Szczególnie nieciekawie wygląda sytuacja w obronie :(

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 26 lut 2007, 17:33

Nie bede ciagnał bezsensu tematu, bo twoje argumenty, ktore nie istnieja sa produktem twojej wybujałej fantazjii.
assurbanipal pisze:tylko, że ty nasze argumenty traktujesz jako kłamstwa, a twoję argumenty są czystym wymysłem twojej wybujałej fantazji ....ot co......
Prosze bardzo podaj przykladygdzie argument uznałem za kłamstwo, bo oczywiscie trudno nie nazwac argumentu klamstwe skoro on nie istnieje.
Od kiedy to zaza jest autorytetem?
Jak widac on załpał Cie pierwszy na twojej niewiedzy, chciałes sie pokazac teraz twoja osoba świeci pełnym blaskiem. Autorytet, nie. Jednak śmiesznie wygladaja twoje proby konczone totalna porazka z szybka zmiana tematu.
assurbanipal pisze:Co do Orłowskiego
Jak widac kazde słowa wymiawiane przez tego pana znajduje w niedługiej przyszłosci zaprzeczenie. Wczoraj Barcelona negował kazda jego opinie, kazda, wystarczylo ogladac spotkanie. Na koniec jak to w zwyczaju prawdziwy frustrat, stwierdzil, ze nie trudno wygrac z Athletic(niektorzy mieli spore problemy), bo przeciez grali tam zawodnicy po chorobie czy ponizej swoich umiejetnosci. Prawdziwy argument frustrata, zwanego przysłowiem tonacy brzytwy sie chwyta. To nic mowil, ze Barca nic nie wygra, zobaczymy. Widac przynajmniej, ze jest oddany Realowi :P

Dobra koncze bezsensowna dyskusje z uzytkownikiem, ktory chciał, ale nie mogł. 8)

Awatar użytkownika
assurbanipal
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 26 lut 2007, 18:32

Faktycznie przytoczyłes tak piorunujące argumenty, że ho ho
Jak widac on załpał Cie pierwszy na twojej niewiedzy
widzisz problem z czytaniem .... zaza chciał za wszelką cene to mi udowaodnić ....co stwierdziłem na samym poczatku, że Samuela i cannavaro nie mozna za wszystko winic, a to że nie potrafił pewnych rzeczy sobie zinterpretować od razu tylko robił megakosmiczne wykłady taktyczne .... a na końcu wychodzi mu to samo ..... za to nie mogę wziaść odpowiedzialności :D

Co do polemiki z toba w sprawie sedziow to faktycznie szkoda czasu. Skoro dla Ciebie tym samym sa ubiegloroczne karne z kapelusza i (jakoby) zaniechanie ze strony sedziego pokazania zoltej kartki ..... to tak jakby porownywac wykroczenie drogowe z brutalnym morderstwem....ale widac po tobie sa tacy ludzie co potrafia do upadlego bronic tak "twardego argumentu" ...... po prostu dyskusja z toba zawsze prowadzi do tego samego .......
No ale zaraz znowu bedziesz bredzil i wymyslal, ze przedstawiasz konkretne argumenty a my wylacznie "wymysly" takich plytkich i dennych redaktorkow jak Orlowski ....gdzie mu tam do ciebie :) .....nieodkrytej perły polskiej publicystyki pilkarskiej.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 26 lut 2007, 18:48

assurbanipal
Czy ty podałes choc jeden argument badz przykład, nie. Wiec o czym ty piszesz skoro nie przedstawiles choc jednego konkretnego przykladu.
Co z tego, ze napisze, ze Real strzelil 7 bramek w tym sezonie ze spalonych. Wg. mnie strzelil, ale porozmawiajmy o kontuzjach w Realu. :P

Wychodz na to, ze nie ogladasz spotkan komentowanych przez pana Orłowskiego, bo inaczej mozna uznac, ze masz problemy ze słuchem, bo wczoraj kazde opinia wygłoszona przez tego pana nie miala realizacji na boisku. Wygladało to tak jakby mowil ze gra Eidur, a grał Eto'o. To jest twoj aoturytet, brawo. Człowiek, ktory mowi, ze Barca podpisala kontrakt z Dida, a z drugiej strony dostaje oficjalne stanowisko Txikiego, ktory temu zaprzecza jednak dalej stoi przy swoim. :oops: :roll:
assurbanipal pisze:Faktycznie przytoczyłes tak piorunujące argumenty, że ho ho
Dzieki, bo ty nie przytoczyles zadnego.
assurbanipal pisze:Co do polemiki z toba w sprawie sedziow to faktycznie szkoda czasu. Skoro dla Ciebie tym samym sa ubiegloroczne karne z kapelusza i (jakoby) zaniechanie ze strony sedziego pokazania zoltej kartki ..... to tak jakby porownywac wykroczenie drogowe z brutalnym morderstwem
Podaj przyklady, juz wkraczas w coraz wieksza przeszłosc, czyl itrzeba wypisac błedy sedziwo na korzysc Realu z 12 ostatnich miesiecy, nie wiem czy starczy mi zycia, aby je wszystkie wymienic. Tak karny, ktorego nadal nie przytoczyłes to nic w porownaniu z kilkoma kartkami w jednym spotkaniu+nieuznany gol itp. Jednak karny to karny,a z drugiej strony nieuznany gol czy osłabienie Realu w postaci wykluczenia 3 czy 4 zawodnikow. Fakt masz racje.
Moze cos bardziej konkretnego(czy twoja wiedza"fantazja" nie moze tego zdziałac) :wink:

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 27 lut 2007, 14:13

Agent Robinho- pan Wagner Ribeiro ujawnil dzisiaj, ze jego klient mial zima dwie oferty transferowe - z Milanu i Arsenalu. Obie oferty zostaly jednak odrzucone przez Krolewskich. Szefowie Realu powiedzieli mi jasno, że nie chcą sprzedawać Robinho. W tym momencie sytuacja zawodnika jest skomplikowana. Musimy spotkać się z dyrektorem sportowym Realu Predragiem Mijatovicem i wyjaśnić przyszłość Robinho w tym klubie - stwierdził Wagner Ribeiro.
Miejmy nadzieje, ze zarzad Realu postawi sprawe jasno i bedzie stal na stanowisku, ze Brazylijczyk jest waznym elementem w projekcie nowego Realu. Fakt, ostatnio gra malo, a jak juz gra to prezentuje sie fatalnie, ale IMO jeszcze za wczesnie, by go skreslac. Po za tym, cos mi mowi, ze wczesniej z Madrytu odejdzie Capello, niz Robinho :wink:
Jedno jest pewne - mozemy sie spodziewac jeszcze wielu publikacji w prasie na temat Brazylijczyka i jego ewentualnego odejscia :roll:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 lut 2007, 14:18

makis pisze:Miejmy nadzieje, ze zarzad Realu postawi sprawe jasno i bedzie stal na stanowisku, ze Brazylijczyk jest waznym elementem w projekcie nowego Realu.
Tylko, że z niewolnika nie ma pracwonika. Jak sam Robinho nie będzie chciał grać, to w końcu się go Real będzie musiał pozbyć.
Robinho w Arsenalu ? Miał kiedyś szanse przyjsć, ale wybrał Real - podobnie jak Baptista :p Na Emirates pomału robi się taka kolonia Brazyklijczyków. Niedługo będa po Francuzach najliczniejszą grupą w Arsenalu.
Gilberto, Denilson, Baptista i być może Robinho .... może przełamiemy troche stereotypy o niemocy Brazylijczyków na wyspach :)

Inna sprawa, ze Robinho w takiej formie, jaką obecnie prezentuje nie ma co szukac na wyspach, no chyba, ze ławe chce grzać.

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 27 lut 2007, 14:29

fieldy pisze: Tylko, że z niewolnika nie ma pracwonika. Jak sam Robinho nie będzie chciał grać, to w końcu się go Real będzie musiał pozbyć.
Fakt, tylko pytanie, czy Brazylijczyk naprawde nosi sie z zamiarem opuszczenia Madrytu, czy te jego wypowiedzi sa tylko proba wywarcia presji na klubie i Capello. W zeszlym sezonie gral niemal w kazdym spotkaniu i nie przywykl do grzania lawy.
fieldy pisze: Robinho w Arsenalu ? Miał kiedyś szanse przyjsć, ale wybrał Real - podobnie jak Baptista :p Na Emirates pomału robi się taka kolonia Brazyklijczyków. Niedługo będa po Francuzach najliczniejszą grupą w Arsenalu.
Gilberto, Denilson, Baptista i być może Robinho .... może przełamiemy troche stereotypy o niemocy Brazylijczyków na wyspach :)
IMO nie jest to odpowiednia liga dla niego. Zeby grac w Anglii musialby miec mase Julio :wink: Serie A wydaje sie bardziej odpowiednia dla niego. Poza tym, z Milanu moze isc silne lobby w postaci Ronaldo, Kaki i Cafu :wink:

EDIT
fieldy to Cie na pewno zainteresuje
Dzisiejsza Marca donosi, ze Calderon ponowil starania o Fabregasa :lol: Po meczu z Bayernem w LM mial sie ponoc spotkac z agentem pilkarza i dowiadywac sie, jakie sa szanse kupna pilkarza Arsenalu. Calderon jest podobno w stanie wlaczyc jakiegos pilkarza w wymiane (Robinho :?: ), a jesli to sie nie uda, to moze wylozyc 35-40 mln euro. Czyzby czekala nas reemisja serialu z lata 2006 :?: :lol: :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
assurbanipal
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 27 lut 2007, 18:26

jarzinho pisze:Wychodz na to, ze nie ogladasz spotkan komentowanych przez pana Orłowskiego
nie ogladam, bo nie mam cyfry, ale ogladam wszystkie spotkania Krolewskich i inne mecze PD .....jak? ..... sa na to sposoby :lol:

OK twierdzisz, że sedziowie w tym sezonie nam sprzyjają w takim razie co powiesz na dwa ewidentne karne w meczu pucharowym z Betisem, ktore sedzia nie podyktował? Co powiesz na ewidentny karny w meczu z Levante, ktorego też sędzia nie widział? Nic nie powiesz, bo ta twoja ukochana cyferka pokazuje tylko 2 mecze w kolejce, a te spotkania akurat nie pokazywała .....
Podaj przyklady, juz wkraczas w coraz wieksza przeszłosc, czyl itrzeba wypisac błedy sedziwo na korzysc Realu z 12 ostatnich miesiecy, nie wiem czy starczy mi zycia, aby je wszystkie wymienic.
a ty dalej doczepiłeś się ostatniego spotkania z Atletico. Przecież nikt tutaj nie zaprzecz, że sedzia popełnił ewidentny błąd. A co do tych błedów to wymień je wszystkie tylko nie wliczaj wymyślonych przez ciebie sytuacji z kartkami, wyłącznie rzuty karne i nieuznane bramki . Nastepnie policz ile karnych sedzia podyktował blaugranie, a ile nam oraz ile przeciwko blaugranie, a ile przeciwko nam.

Co do Królewskich to ok. 3,5 tysiąca naszych fanów uda się do Bawarii.
Natomiast AS ponownie podaje informacje:
Cristiano Ronaldo podjął już definitywną decyzję w sprawie swojej przyszłości. Hiszpański dziennik "AS" dowiedział się, że Portugalczyk chce opuścić Manchester wraz z końcem czerwca i, za pomocą swojego agenta, Jorge Mendesa, przekazał informację Realowi, iż ekipa z Madrytu jest jego jedynym celem.

Cristiano, pomimo zainteresowania Interu i Barcelony, odrzucił ich propozycje i ma zamiar spełnić swoje marzenie gry na Estadio Santiago Bernabéu. Kiepskie stosunki z sir Alexem Fergusonem, niezbyt zadowalające zarobki (otrzymuje 3,9 milionów euro za sezon, 2,8 mniej niż Rio Ferdinand czy Wayne Rooney), chęć gry w Primera División, gdzie występował jego idol Luis Figo i dobre relacje z Realem, z którym co roku jest łączony, to dobre powody, które skłoniły Ronaldo do podjęcia decyzji jeszcze cztery miesiące przed końcem sezonu.

Piłkarz, po paru rozmowach z Mendesem na temat swojej przyszłości, zdaje sobie sprawę, że sytuacja staje się na tyle niezręczna, że będzie zmuszony opuścić Anglię. Wie również, że wszyscy galaktyczni przychodzący do Realu (Figo, Zidane, Ronaldo, Beckham) nie unikali wyrzeczeń, by sięgnąć celu.

Galaktyczna oferta
Wiadomość tę natychmiastowo otrzymali Predrag Mijatović, Franco Baldini i José Angel Sánchez, którzy z kolei oświadczyli, że przystąpią do totalnej ofensywy, a presja, jaką sam Cristiano wywiera na swoim klubie, zostanie wzięta pod uwagę podczas dalszych negocjacji.

Ramón Calderón rozważa nd zakupem portugalskiego cracka i jest gotów wyłożyć za niego... ponad 50 milionów euro, by ostatecznie przekonać Manchester. Jeśli się uda, Cristiano stanie się trzecim najdroższym piłkarzem w historii klubu po Zidanie (75 milionów euro) i Figo (60 milionów euro). United natomiast żąda za Portugalczyka kwoty, jaka nie przewija się na rynku transferowym (100 milionów euro). Wtedy zaś operacja byłaby nieopłacalna.

Chęć Królewskich do sprowadzenia Cristiano Ronaldo nie jest nowością. CR7 w roli nowego galaktycznego widział Florentino Pérez, nim jeszcze zrezygnował z panowania w madryckim klubie.

Uwaga: wiadomość tę należy traktować nieco z przymrużeniem oka, albowiem napisał ją Tomás Roncero, redaktor naczelny dziennika "AS", ale przede wszystkim największy plotkarz i równocześnie najbardziej zaślepiony madridista na świecie ;).
za realmadrid.pl
Ostatnio zmieniony 27 lut 2007, 18:35 przez assurbanipal, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 27 lut 2007, 18:32

mysle ze sedziowie przeszkadzaja realowi i pomgaj wylacznie barcelonie

chocby zostawiajac na boisku emersona ktory koniecznie chcial zlamac noge messiemu. wystarczylo ze zaczal symulowac ciezka kontuzje by mu sie upieklo...

po prostu sedziowanie w hiszpanii jest zenujaco slabe wiec zadna decyzja sedziow mnie juz nie dziwi. czy to na korzysc czy niekorzysc barcelony/realu

sedziowie nie daja rady sedziowac szybkich spotkan w ktorych gra dosc duza ilosc swietnie wszykolonych pilkarzy

jedyne co mnie naprawde denerwuje to komisja nakladajaca kary za kartki - nie widze zadnej logiki w jej decyzjach. do reszty sie przyzwyczailem

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 27 lut 2007, 18:46

assurbanipal pisze:Nastepnie policz ile karnych sedzia podyktował blaugranie, a ile nam oraz ile przeciwko blaugranie, a ile przeciwko nam.

To ty zaczałes teamat o karnych podyktowanych Blaugranie z kapelusza, to raczej to w twoim interesie jest to, aby je podac. Ja ci moge powiedziec, ze wszystkie były prawidłowe. 8) Ty mi tego nie zarzucisz, bo pewnie nie pamietasz, ktory był podyktowany z kapelusza.
assurbanipal pisze:OK twierdzisz, że sedziowie w tym sezonie nam sprzyjają w takim razie co powiesz na dwa ewidentne karne w meczu pucharowym z Betisem

Nie powiem ci nic, bo spotkan w CdR nie ogladam, a juz napewno nie Realu.
a ty dalej doczepiłeś się ostatniego spotkania z Atletico.
Nie tylko i własnie tym zarzucileś mi kłamstwo. Podałem przynajmniej błedy z 3 innych spotkan.
assurbanipal pisze:Nic nie powiesz, bo ta twoja ukochana cyferka pokazuje tylko 2 mecze w kolejce, a te spotkania akurat nie pokazywała .....
Niestety moja cyferka, nie pokazuje wszystkich spotkan, własnie dlatego ogladam to przez SS2 na D+ :lol:
fieldy pisze:Inna sprawa, ze Robinho w takiej formie, jaką obecnie prezentuje nie ma co szukac na wyspach, no chyba, ze ławe chce grzać.
Tylko w kogo miejsce, bo trudno znalezc pozycje, ktora jest słabo obstawiona. Być moze odejdzie Ljungberg, ale i tak jest jeszcze Hleb, Theo, Rosicky...
Bardziej ciekawi mnie czy Wenger wykupi Bestie, bo o zamianie raczej trudno cokolwiek mowic, Reyes po dobrym poczatku teraz gra słabiutko. Powrot do Londynu :lol: Sam sobie nagrzebał, w Realu gra słabo, w Arsenalu i Atletico raczej trudno bedzie mu znalezc sporo zwolennikow. :?

Awatar użytkownika
assurbanipal
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 27 lut 2007, 18:54

A widzisz obracasz kota ogonem, najpierw bredziłeś i lamentowałeś jak to nam sedziowie sprzyjają, a teraz odbijasz piłeczkę. Jedyne błedy przez ciebie podane to ostatni mecz z Atletico i seria kartek. Natomiast wspominałęś, że było ich tyle, że życia miałoby zabraknąć :D

Zreszta wyjaśnijmy najpierw moje stanowisko. Zgadzam sie całkowicie z rkoemanem, że błędy sędziów wynikają z ogromnej presji na nich wywieranej i ich słabego poziomu sędziowania. Nie należy doszukiwać się teorii spiskowych. Natomiast skoro ty na podstawie tych kilku naciągniętych przykładów sformułowałeś tak daleko idące wnioski to ja wspomniałem o pomyłkach sędziów w ubiegłych 2 sezonach, które np. przedstawił Orłowskich w PN.

Bardziej ciekawi mnie czy Wenger wykupi Bestie, bo o zamianie raczej trudno cokolwiek mowic, Reyes po dobrym poczatku teraz gra słabiutko. Powrot do Londynu Laughing Sam sobie nagrzebał, w Realu gra słabo
oby nie Bestia musi do nas wrócić !!!!!!!!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”