Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 06 maja 2008, 13:44
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 06 maja 2008, 13:51
Sagnol jest obecnie w tak beznadziejnej formie, że byle amator zagra lepiej niz on. Dowód - nikt juz w Bayernie nie twierdzi, że jest to zawodnik podstawowej "11", obecnie jest nim na prawej obronie Lell.Łukasz_ pisze:Milan podobno wyraża zainteresowanie Sagnolem, zresztą z wzajemnością. Ile w tym prawdy ciężko powiedzieć. Obrońca w wieku 31 lat, mi wiek nie przeszkadza tylko że Bundesligi nie oglądam i nie mam pojęcia w jakiej jest formie. Pamiętam jego mecze sprzed roku, dwóch ale przez ten czas dużo mogło się zmienić.
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 06 maja 2008, 13:55
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 06 maja 2008, 14:00
Ja na miejscu Bayernu te 5 baniek bym przyjął z pocałowaniem ręki, a to raczej o czymś świadczyŁukasz_ pisze:mówi się że transfer ma kosztować coś koło 5mln
Na prawej gra chyba u Was OddoŁukasz_ pisze: Milan jeżeli go kupi to raczej nie do pierwszego składu.
Nie wiem dokładnie ile teraz zarabia, ale w Bayernie zarobkami przebiją go w tej chwili tylko Toni i Kahn. Co chyba tez dużo mówiŁukasz_ pisze:Sam Sagnol pewnie zarobki też by chciał przyzwoite.
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 06 maja 2008, 14:03
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 06 maja 2008, 14:06
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 06 maja 2008, 14:14
Rozumiem, że masz dobry nastrój po maturzeŁukasz_ pisze:Gdybym był na miejscu Bayernu to nawet Riberyiego bym za 5mln sprzedał i się ładnie w życiu ustawił
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 06 maja 2008, 14:20
Nooo, patrząc na dyspozycję Oddo i Sagnola w ostatnich tygodniach, to Sagnol mógłby być ciekawą konkurencją dla Włocha, bo Massimo gra katastrofalnie.Michał M pisze: Na prawej gra chyba u Was Oddo Question Jak tak, to Sagnol go raczej nie przebije, nie w obecnej dyspozycji.
To Ci się dziwię. Ronaldinho odejdzie pewnie razem z Rijkaardem, jako symbol przemijającej epoki.piotrcies pisze:Kto wie, czy jak odejdzie Rijkaard, nowy trener nie będzie budować wokół niego zespołu (ja bym tak zrobił).
Jeśli utrzymany zostanie status quo w kwestii kontraktów Favalliego i Cafu, to będziemy potrzebować nie jednego, a dwóch bocznych. Zambrottę i...Łukasz_ pisze:Zresztą zależy jak się Mercato potoczy bo jak przyjdzie Zambrotta to jest na tyle wszechstronny że i na prawej stronie sobie poradzi zresztą nawet w Barcelonie tak chyba gra.
Jankulovski to nasz jedyny sensowny boczny obrońca, Kaladze to już OŚ, i albo wróci Grimi (TAK!), albo przyjdzie Zambrotta, który powinien właśnie na OL u nas grać.Łukasz_ pisze:Na lewej stronie jest Jankulovski i Kaladze też może grać jak przyjdzie środkowy obrońca.
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 06 maja 2008, 14:21
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 06 maja 2008, 14:22
Bardzo długo był testowany jako OL, jako taki był też do Londynu sprowadzany, i jako taki się totalnie nie sprawdził. Chyba dopiero w zeszłym sezonie został przeniesiony na środek pomocy, ale tu już pewności nie mam.Łukasz_ pisze:Flamini na obronie w Arsenalu chyba jeszcze nie grywał ?
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 06 maja 2008, 14:29
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: amolinn » 06 maja 2008, 20:23
Flamini nie był sprowadzany na lewą obronę. Od początku miał grać jako defensywny pomocnik. To że grał jako OL wynikało tylko plagi kontuzji w naszym zespole i wielkiej uniwersalności Flamsa. I spisywał się całkiem nieźle. Ale sam Francuz kilkakrotnie mówił że nie lubi grać na boku obrony i chce grać jako DM.Wilmore pisze: Bardzo długo był testowany jako OL, jako taki był też do Londynu sprowadzany, i jako taki się totalnie nie sprawdził. Chyba dopiero w zeszłym sezonie został przeniesiony na środek pomocy, ale tu już pewności nie mam. Wink
amolinn

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 08 maja 2008, 11:43
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 08 maja 2008, 11:58
Jak donoszą dzisiejsze media, Bayern Monachium gotowy jest zaoferować Rino Gattuso mega-kontrakt i przekonać go do zmian barw klubowych.
Niemcy skłonni są zapłacić za defensywnego pomocnika Milanu 15 lub 20 milionów euro,lub zaoferować w zamianWillyego Sagnol i kilka milionów euro.
Monachijczycy skłonni są zaoferować Rinno 5-letni kontrakt, opiewający prawie na milion euro za sezon.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 08 maja 2008, 12:04
venomik
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio