Ponoć tak powiedział Cannavaro. No jasne, tylko wierzyć. Może dzieci się chciały arabskiego nauczyć"It's not an economic choice, but a family one," he was quoted as saying by Tuttosport.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 04 lip 2010, 19:34
Ponoć tak powiedział Cannavaro. No jasne, tylko wierzyć. Może dzieci się chciały arabskiego nauczyć"It's not an economic choice, but a family one," he was quoted as saying by Tuttosport.
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 05 lip 2010, 12:39
Nie jest już piłkarzem Juventusu więc weź z tym wyjdźRezus pisze:Ponoć tak powiedział Cannavaro. No jasne, tylko wierzyć. Może dzieci się chciały arabskiego nauczyć
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 05 lip 2010, 13:04
STORARI! Jest lepszy po prostu. Zresztą ostatnio grał, wiec nie musi się przecierać, a przypomnieć trzeba, że grał świetnie.Alex czy Storari? Ja osobiście postawiłbym na Austriaka, który jak grał to grał zawsze dobrze ale w sumie to poziomem są bardzo zbliżeni do siebie.
ja tam liczę, że zaraz ruszą negocjacje w sprawie Kolarova. Jest z Serie A, więc nie zajmuje tego jednego jedynego nieszczęsnego miejsca non-UE. Inter i Real jakoś nie działają, więc nie widzę przeszkód.No i nadal brak konkretów jeśli chodzi o lewą obronę.
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 05 lip 2010, 13:13
To Cię poniosło trochę(L)oczkerson pisze:
Jak wszystko się ułoży dobrze i Gigi wróci do swojej optymalnej formie to możemy liczyć na to, że będziemy mieli do dyspozycji najlepszego pierwszego, drugiego i trzeciego bramkarza na świecie![]()
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 05 lip 2010, 13:16
Ta decyzja to oczywisty skandal patrząc się na to zdrowym rozsądkiem. Pytanie tylko jak to wygląda od strony prawnej. Ja dalej liczę, że jakoś kluby to odkręcą.Wg mnie ta decyzja federacji jest spokojnie do zaskarżenia. Takiego czegoś nie można wprowadzać już podczas okienka transferowego.
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 05 lip 2010, 13:20
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 05 lip 2010, 13:21
Ja wiem, że nie mówiłeś o 3 najlepszych bramkarzach tylko o pozycjach nr 1, 2 i 3. Ale i tak lepiej brzmi "mało kto ma" niż "mamy najlepszych". Zwłaszcza po ostatnim sezonie(L)oczkerson pisze:Nie mówię, że mamy 3 najlepszych. Mówię, że mało kto ma takiej klasy pierwszego bramkarza jak Buffon, mało kto ma takiego zmiennika jak Storari, mało kto ma takiego 3 gk jak Manninger. Więc przy dobrych wiatrach, oraz szczypcie ideologii można takie hasło wyprodukować![]()
Ale my mamy zawodników na wymianę, których chce Lotito. A City chyba kupiło Boatenga a do tego jeszcze chyba mają Bridge'a. Ilu tych lewych obrońców oni chcą mieć?Sammyy pisze:Ostatnio sporo czytałem, że Kolarov jest po słowie z City, które daje za niego 18 mln. (nie pamiętam tylko czy euro czy funtów) i zostało niewiele do porozumienia. Zresztą spora cześć kibiców City już ustawia go w swoich teoriach składu na lewej obronie, czy to na polskich czy zagranicznych portalach.
Nie żebym się czepiał, ale jeśli to prawda to imo raz że Lotito będzie go wolał sprzedać do Anglii, dwa że raczej nie dacie za zawodnika tyle co City mając kilka pozycji do obsadzenia.
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 05 lip 2010, 13:23
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 05 lip 2010, 13:37
Tyle, że Boateng na lewej obronie właściwie tylko w reprezentacji jest ustawiany. W City się mówi, że to ma być prawy obrońca + alternatywa na środek dla Lescotta i Kompanyego. Jakiś czas temu na którymś angielskim portalu była rozpiska jak mniej więcej ma to wyglądać.maciek_88 pisze:Ale my mamy zawodników na wymianę, których chce Lotito. A City chyba kupiło Boatenga a do tego jeszcze chyba mają Bridge'a. Ilu tych lewych obrońców oni chcą mieć?
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 05 lip 2010, 13:43
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 05 lip 2010, 14:41
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 05 lip 2010, 18:09
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 05 lip 2010, 18:34
Wg mnie ta opcja jest jak najbardziej możliwa, ale jedynie w wypadku kontuzji bądź zawieszeń.(L)oczkerson pisze: Ba jeśli lewy obrońca by miał hasać głównie na wysokości pomocy, gdy JUVE by atakował, to najlepszą asekuracją by była właśnie taka jak Chiellini-Mexes-Bonucci.
W jak dużym stopniu wydaje się wam taka teoria niedorzeczna?
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 05 lip 2010, 18:40
Dla mnie też, ale nie umiem się do tego przekonać. Zresztą im normalniej, tym lepiej. Kombinowanie na chwilę obecną to nie jest najlepszy pomysł chyba.Wg mnie ta opcja jest jak najbardziej możliwa
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 05 lip 2010, 18:52
Ale tu nie ma co kombinować - Bonucci jest kupowany na środek obrony. Z tym, że fakt, że jest wszechstronny działa jak najbardziej na jego korzyść. Tak sobie właśnie kiedyś myślałem, że mamy zbyt wielu graczy, którzy nadają się praktycznie tylko na 1 pozycję porównując ich np z zawodnikami Interu, gdzie Zanetti i Chivu mogą razem pokryć praktycznie wszystkie pozycje w obronie i pomocy (oczywiście nie mam tu na myśli liczebności, tylko predyspozycję do gry). A u nas:(L)oczkerson pisze:Dla mnie też, ale nie umiem się do tego przekonać. Zresztą im normalniej, tym lepiej. Kombinowanie na chwilę obecną to nie jest najlepszy pomysł chyba.Wg mnie ta opcja jest jak najbardziej możliwa
maciek_88
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio