rkoeman pisze:
mam nadzieje ze omina nas
kontuzje. ten jeden, jedyny raz. bez kontuzji kolan. by swiat
zobaczyl jak mozna grac w pilke
swiete slowa rkoeman.
BTW. http://www.sport.pl/pilka/1,65029,4294331.html
Brawa dla Steca
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 06 lip 2007, 10:16
rkoeman pisze:
mam nadzieje ze omina nas
kontuzje. ten jeden, jedyny raz. bez kontuzji kolan. by swiat
zobaczyl jak mozna grac w pilke
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 06 lip 2007, 11:55
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 06 lip 2007, 15:08
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 06 lip 2007, 15:27
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 07 lip 2007, 9:23
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 07 lip 2007, 9:59
Mentor pisze: Jestem tylko zdenerwowany tym, że miało się wszystko skończyć w miarę szybko a tu mamy bez przerwy jakieś kombinowanie.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 07 lip 2007, 11:02
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 lip 2007, 12:45
No co do tego, że transfery idą bardzo ładnie nie ma wątpliwości. Okres przygotowawczy na pewno rozpoczniemy już ze skompletowaną kadrą.Jarzinho pisze:Kiedys trzeba było czekać całe okienko transferowe na transfery, teraz i tak szybko jest to załatwiane. wszystko bedzie pewne juz podczas pierwszego dnia przygotowań... przynajmniej ja tak to widzę, wiec nei jest źle.
Pomocnikiem? Jakim i po comistyk pisze:Przez ten czas zarzad bedzie mial okazje, zeby zastanowic sie jeszcze nad jakims pomocnikiem.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 07 lip 2007, 13:04
Mysle, ze przydalby sie jeszcze w zespole nowy pomocnik z dobrym odbiorem pilki. Wie, ze mamy tam do dyspozycji 3 swietnych graczy i jeden dodatkowy nie jest konieczny, ale bylby mile widziany przeze mnie.Mentor pisze: Pomocnikiem? Jakim i po co
Nie sądzę. Środkowy obrońca będzie ostatnim wzmocnieniem.
mistyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 07 lip 2007, 13:05
Marc Crosas i jazdaMentor pisze:Pomocnikiem?

Bask
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 lip 2007, 13:14
Mysle, ze przydalby sie jeszcze w zespole nowy pomocnik z dobrym odbiorem pilki. Wie, ze mamy tam do dyspozycji 3 swietnych graczy i jeden dodatkowy nie jest konieczny, ale bylby mile widziany przeze mnie.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 07 lip 2007, 13:55
Moze troche zle sie wyrazilem. Nie chodzilo mi o DM`a, tylko kogos na pozycje xavi/iniesta/deco. I nie chodzi mi o jakas gwiazde, po prostu dobry zmiennik, ktory nie bedzie mial problemu z grzaniem lawki. Za niewielkie pieniadze. Chyba, ze wezmiemy kogos z rezerw bo mlodzi potencjal maja. I moze to by bylo najlepsze rozwiazanie. Jak juz mowilem, jesli na Milito zakonczymy nasze transfery, a pewnie tak sie statnie to bede bardzo zadowolony z tego okienka. Bedzie pomocnik czy nie bedzie - to nie gra wiekszej roli bo z nasza kadra na pewno sobie poradzimy.Mentor pisze:Mysle, ze przydalby sie jeszcze w zespole nowy pomocnik z dobrym odbiorem pilki. Wie, ze mamy tam do dyspozycji 3 swietnych graczy i jeden dodatkowy nie jest konieczny, ale bylby mile widziany przeze mnie.
Mamy trzech pomocników do obioru piłki. Na boisku w grać będzie tylko jeden. Po co nam czwarty? Przecież on nawet nie powąchałby ławki rezerwowych o murawie nie wspominając
Przeze mnie mile widziany byłby Patrick Kluivert, ale wiem, że nie jest nam potrzebny więc nie apeluję o jego ściągnięcie.
Sport![]()
mistyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 07 lip 2007, 13:58
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 lip 2007, 14:03
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 07 lip 2007, 19:14

Jarzinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio