Przy okazji pisałem jakiś czas temu, że ściągnąłem parę płyt z Emula. Były zapisane jako obraz płyty, niestety najnowszym, jaki znalazłem, Daemonem nie mogłem go otworzyć. Jaka może być przyczyna?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 07 paź 2006, 21:02
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 07 paź 2006, 21:05
kama_reda pisze:Problem mam następujący: Brakuje mi jakiegoś kodeka, tylko nie wiem jakiego. Film działa na innym komputerze bez problemu, u mnie natomiast jest sam dźwięk, bez obrazu. Jest ktoś dobry w te klocki i wie jak pomóc tudzież jaki kodek ściągnąć?
mlody_ pisze:Ten problem już był wiele razy omawianySero pisze:Mam następujący problem.
Ściągam sobie bramki w formacie spakowanym (.zip) i po rozpakowaniu nie wyświetla mi się obraz, jest tylko dźwięk. Pisze, że brakuje kodeka (x264 fourCC) jednak po zainstalowaniu go nic się nie zmienia i dalej nie ma obrazuwie ktoś jak to naprawić ?
z góry dzięki. Zainstaluj sobie te kodeki :
http://www.free-codecs.com/FFDShow_download.htm
A potem przy instalacji zaznacz to :
http://img80.imageshack.us/my.php?image=kodek9bm.png
Mam nadzieje, ze bedzie juz po klopocie
Pozdro
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 08 paź 2006, 11:02
ponawiam prośbe... mógby mi ktoś pomóc gdzie to odznaczyć aby za każdymr azem mi nie wyskakiwalo tokrako pisze:Ja mam pytanie nastepnujacej maści Wink
mianowicie: chciałem podłączyć IrDE do komputera by połączyć sie z moim telefonem komórkowym, ale jako iż "coś " nie zadziałało, bo psize ze nie moze znaleźć sterowników to juz iinny problem.
Chodzi mi oto , że teraz po załączeniu każdorazowo windowsa pokazuje mi sie ze znaleziono nowy sprzet , ale nic nie jest podłączone.. i wyskakuje tabelka instalacji ... Rolling Eyes wiecie moze jak sie tego pozbyć by nie włączało sie to ?
krako

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 18 paź 2006, 13:49
spyrczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 18 paź 2006, 13:52
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 18 paź 2006, 13:54
Ahaaafieldy pisze:niektóre tematy nie wyskakują na stronie głownej forum z bardzo prostego powodu, są to tematy raczej mało zwiazane z tematem przewodnim seriwsu [z piłką nożną]
nie toczy się tam wielkich dyskusji na tematy czysto piłkarskie, dlatego nie muszą one bić userów po oczach na dzień dobry.
Zwłaszcza nowych userów.
spyrczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 21 paź 2006, 1:12
To zajefajnieTomachos pisze:Jest![]()
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 21 paź 2006, 1:16
JestJest jakiś program który potrafi usunąć śpiew z mp3 pozostawiając samą muzykę
Tomachos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Don Juan » 21 paź 2006, 13:53
A więc żeby nie narazić się, że pisze zbędny post. Skorzystam z tricku Yukasza i podziękuje tu - Zaza, dzięki za wyjaśnienie.Zrobił to dzieki funkcji edytował posta - ikonka zmień Wink Po prawej stronie obok "cytuj" i ingoruj" a "usuwaniem" i alarmem dla modów. Wink
Don Juan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 21 paź 2006, 14:00
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dratinho » 21 paź 2006, 16:22
Dratinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: LaRage » 21 paź 2006, 16:29
LaRage

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 21 paź 2006, 23:17
Berele Lewartow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 21 paź 2006, 23:21
'Piotrek' pisze:nie wiem czym mam otworzyć takie rozszerzenie- .sfv
RóżA