Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 22 sie 2005, 10:13
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 22 sie 2005, 10:16
Nie, o tą techniawkę co opisałem na tamtej stronie.BartiX_FCI pisze:Chodzi Ci o piosenke Lerek & Nowator - Moja Panienka ?
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 22 sie 2005, 11:56
BartekTS
Post Wyświetl pojedynczy post autor: WestCoast » 22 sie 2005, 12:11
WestCoast

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MacGyyer_1990 » 22 sie 2005, 21:46
MacGyyer_1990
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 22 sie 2005, 21:54
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 22 sie 2005, 21:57
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 22 sie 2005, 22:23
Ta piosenka jest na http://www.mp3000.net/?val=show&link=51bartek12 pisze:mam prosbe ma ktos THE RASMUS No FEAR!!??bede wdzieczny
Void
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gohan-san » 22 sie 2005, 22:45
Gohan-san

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maly_1236 » 22 sie 2005, 23:13
To jest wlasnie ta piosenka Andrzeja rojka - Prosta Rzecz, mozesz ja sciagnac z BearShare, a jak go nie masz to podawalem kilka stron temu linka do tej piosenki, tylko chyba juz wygasl.[b]Gohan-san[/b] pisze:Czy nie wiecie skąd ściągnąc hymn Idea Ekatraklasy (czy to nie jest przypadkiem piosenka "Prosta Rzecz" ?
maly_1236
Post Wyświetl pojedynczy post autor: jedras » 22 sie 2005, 23:16
jedras
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 22 sie 2005, 23:29
A ja ostatnimi czasy szukam piosenki Green Day... nie wiem, jak się nazywa, więc zdaję się na Was. Otóż teledysk jest taki, że chłopak idzie do wojska (czy na wojnę? ja się nie orientuję w tych sprawach, nie widzę różnicy), dziewczyna za nim płacze... mniej więcej taka akcja jest. Jak ktoś ma, to będę wielce zobowiązana.
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 22 sie 2005, 23:39
Wejdź na www.musicclub.pl Tam w dziale download jest cala plyta Humanity, a Explode jest pojedynczoNiklos pisze:mlody_10 i mawik dzienki
Oto lista mp3 których potrzebuje jeśli ktoś ma to prośbym aby wrzucil na darmowego serwa
Atb - Humanity
Jordan & Baker - Xplode Again
Void
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 23 sie 2005, 8:49
A ja ostatnimi czasy szukam piosenki Green Day... nie wiem, jak się nazywa, więc zdaję się na Was. Otóż teledysk jest taki, że chłopak idzie do wojska (czy na wojnę? ja się nie orientuję w tych sprawach, nie widzę różnicy), dziewczyna za nim płacze... mniej więcej taka akcja jest. Wink Jak ktoś ma, to będę wielce zobowiązana.
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 23 sie 2005, 8:51
Anka pisze:A ja ostatnimi czasy szukam piosenki Green Day... nie wiem, jak się nazywa, więc zdaję się na Was. Otóż teledysk jest taki, że chłopak idzie do wojska (czy na wojnę? ja się nie orientuję w tych sprawach, nie widzę różnicy), dziewczyna za nim płacze... mniej więcej taka akcja jest. Jak ktoś ma, to będę wielce zobowiązana.
Wysłany: Pon 22.08.2005 23:29
Uchi_
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio