2.Gomez
3.Tomi
4.unojedrzej
5.fetko
6.Zico
7.meecik
8.Diamen23
9.Jagiellonczyk
10.Rotnok

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 22 sty 2006, 20:31
limansky
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fetko » 22 sty 2006, 21:03
Zrób to w 24 godziny to masz u mnie skrzynkę piwaNAFT -Katering pisze: 9) Fetko - wiem ze ejstes w tym dobry ale oceniałem to co zrobiłes obecnie, jest to bardzo słaby sig którego mozna wykonac z góra 5 minut
fetko

Post Wyświetl pojedynczy post autor: unojedrzej » 22 sty 2006, 21:07
fetko pisze:Zrób to w 24 godziny to masz u mnie skrzynkę piwa
unojedrzej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 22 sty 2006, 21:26
Moze ja moge zagłosowac jako osoba postronna? Bo widzę ze wiele głosów tutaj ejst oddanych również po tym co ktos ogólnie keidyś w sigach osiągnął a nie po tym jak zrobił ostatniego siga, np. Fetko, jego sig jest beznadziejny, moje typy:
1) Wazi -zdecydowanie moim zdaniem najlepszy sig
2) Goomez -całkiem fajny pomysł i wykonanie pomimo tego iż nie wycinał postaci
3) Tomi - proste ale ładne
4) Rotnok -to samo co wyzej
5) Meecik -ostatnio złapałeś styl czarno-biały ogólnie nie przepadam za takimi sigami. Wiem ze umiejetnosci Ci anarzie brakuje do Tych najlepszych ale nadrabiasz pomysłowością. W tym wypadku wykonanie rowniez dobre u mnie 5 miejsce.
6) Diamend -próbowałes zrobic coś innego, wyszło nieźle, ale tylko nieźle
7) Unojedrzej -słabe... ale pozostałe 3 jeszcze słabsze. Na reszte sie nie rozpisuje, sa beznadziejne
8)Zico -cos tam próbowałes, wyszło słabo
9) Fetko - wiem ze ejstes w tym dobry ale oceniałem to co zrobiłes obecnie, jest to bardzo słaby sig którego mozna wykonac z góra 5 minut
10) Jagielonczyk -animacja to nie wszystko
fetko pisze:NAFT -Katering napisał:
9) Fetko - wiem ze ejstes w tym dobry ale oceniałem to co zrobiłes obecnie, jest to bardzo słaby sig którego mozna wykonac z góra 5 minut
Zrób to w 24 godziny to masz u mnie skrzynkę piwa
unojedrzej pisze:fetko napisał:
Mnie także kolega rozbawił tą wypowiedzią ..Ja Ci nawet dam 48 godzin , zrobisz masz zgrzewkę
meecik_mks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 22 sty 2006, 22:11
Gomez
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 22 sty 2006, 22:12
wazi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 22 sty 2006, 22:41
Kaka_ACM

Post Wyświetl pojedynczy post autor: unojedrzej » 22 sty 2006, 22:54
unojedrzej
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 23 sty 2006, 17:12
Gomez nie denerwój sie każdy ma inny gust i nie każdemu podoba sie to samo mi twój sig z Kahnem włogule do gustu nie przypadł i sta najniższa ocenaGomez pisze:jezeli mialbym komentowac oceny Liliego i Zamera to WP by sie posypaly
_Romanista_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 23 sty 2006, 17:33
ja sie wcale nie denerwuje<LILI> Romanista pisze:Gomez nie denerwój sie każdy ma inny gust i nie każdemu podoba sie to samo mi twój sig z Kahnem włogule do gustu nie przypadł i sta najniższa ocenaGomez pisze:jezeli mialbym komentowac oceny Liliego i Zamera to WP by sie posypaly
Gomez

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NAFT -Katering » 23 sty 2006, 17:38
Już nie rób z siebie takiego cfanaiczka, to była konstruktywna krytyka. Sig jest naprawdę bardzo mierny by nie powiedzieć gorzej. Już napisałem ze doceniam to jakie robisz sigi ale w tym wypadku oceniałem to co zrobiłeś obecnie, a obecny sig na który można glosować to coś fatalnego. Aha swoja droga jak bym mógł odebrać zgrzewkę piwa jeśli bym się podjął zadania? 5 minut bym chyba znalazł...fetko pisze: Zrób to w 24 godziny to masz u mnie skrzynkę piwa
NAFT -Katering
Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 23 sty 2006, 17:41
NAFT -Katering pisze:fetko napisał:
Już nie rób z siebie takiego cfanaiczka, to była konstruktywna krytyka. Sig jest naprawdę bardzo mierny by nie powiedzieć gorzej. Już napisałem ze doceniam to jakie robisz sigi ale w tym wypadku oceniałem to co zrobiłeś obecnie, a obecny sig na który można glosować to coś fatalnego. Aha swoja droga jak bym mógł odebrać zgrzewkę piwa jeśli bym się podjął zadania? 5 minut bym chyba znalazł...
_Romanista_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 23 sty 2006, 17:45
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fetko » 23 sty 2006, 18:39
Nie zgrywaj cfaniaka, to była konstruktywna krytyka. Zrób lepszego siga odemnie, to pogadamy, piwo przesle ci e-mailem.NAFT -Katering pisze:Już nie rób z siebie takiego cfanaiczka, to była konstruktywna krytyka. Sig jest naprawdę bardzo mierny by nie powiedzieć gorzej. Już napisałem ze doceniam to jakie robisz sigi ale w tym wypadku oceniałem to co zrobiłeś obecnie, a obecny sig na który można glosować to coś fatalnego. Aha swoja droga jak bym mógł odebrać zgrzewkę piwa jeśli bym się podjął zadania? 5 minut bym chyba znalazł...fetko pisze: Zrób to w 24 godziny to masz u mnie skrzynkę piwa
fetko
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio