Hola hola... nie porównuj Camoranesiego do Figo. To są dwa różne światy piłkarskie. Wiem o co ci chodziło, ale mogłeś to powiedzieć inaczejZaza pisze:Figo jak Camoranessi
Ja bym się z Tobą nie zgodził. Cambiasso i Vieira na MŚ nie grali tych typowych DM. W Argentynie był nim Mascherano, a we Francji Makelele. Obaj angażowali się w grę ofensywną i wydaje mi się, że Argentyńczyk bardziej. Więc niby dwóch DM, ale nie takich typowych jak Emerson czy Makelele. Obaj potrafią coś stworzyć niekonwencjonalnego, może w mniejszym stopniu jak typowi rozgrywający, ale dlatego jest ich dwóch.Zaza pisze:To są piłkarze od destrukcji i naprawde nie może powiedzieć ze w ataku pozycyjnym będą tworzyć gre.
W poprzednim sezonie już zagrał chyba dwa ogony (jeden na 100%). Młody Szwed. Z nazwiska kojarzy się z Ibrahimovicem... i jest w tym trochę racji. Z pochodzenia Macedończyk, czyli była Jugosławia jak Zlatan. Nie wiem jak jego drybling, ale skuteczność ma na dośćwysokim poziomie jak na swój wiek (co potwierdzają sparingi)Diamen23 pisze:w sparingach wymiata jakiś Slavkovski , ma ktoś o nim informacje