Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 24 sie 2010, 13:49
Pawel875
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 24 sie 2010, 13:58
Wszystko wskazuje póki co, że u Tigany na szpicy (grają 4-2-3-1) będzie grał Gouffran, który ma jedynie szybkość i nic więcej.Pawel875 pisze:Cavenaghiego
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 29 sie 2010, 21:57
Pawel875
Post Wyświetl pojedynczy post autor: shimmy » 23 wrz 2010, 22:47
shimmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 23 wrz 2010, 22:50
W zeszłym sezonie Grenoble pierwsze zwycięstwo odniosło w 15 kolejce a mimo to ugrało 23 oczka. Myślę, że zdobędą więcej jak 10.shimmy pisze:Mam kuriozalne pytanie jak myślicie z jakim dorobkiem punktowym zakończy sezon Arles-Avignon ? Ja obstawiam, że poniżej 10 pkt.
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 23 wrz 2010, 22:53
Pawel875
Post Wyświetl pojedynczy post autor: shimmy » 24 wrz 2010, 21:09
shimmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: VADER » 27 wrz 2010, 12:08
VADER
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 27 paź 2010, 23:31
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 07 gru 2010, 17:40
Daaaamian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 07 gru 2010, 18:00
Dobry,twardy prawy obronca. Jeden z lepszych w Ligue 1. Sporo mowilo sie o nim latem w kontekscie przejscia do Atleti,ale ostatecznie sprawa sie rypla. Jezeli chcecie go brac to tylko za niewielkie pieniadze,bo nie zapominajmy,ze Francuz dobija do trzydziestki,a aklimatyzacja w nowym kraju/lidze troche czasu na pewno by mu zajela.Daaaamian pisze:Rod Fanni dobry jest?
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 10 gru 2010, 20:05
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 10 gru 2010, 20:17
hazard to jeden z najbardziej obiecujących pomocników młodego pokolenia. Może grać na lewym skrzydle, prawy, tuż za napastnikiem. Słaby jest jednak w odbiorze więc musiałby grać raczej na stronie z mocnym obrońcą z boku. No i jak dla mnie jest jeszcze za młody na grę w wielkim klubie. Potrafi rozegrać rewelacyjny mecz, ale także bardzo słaby. jest jeszcze nieregularny.Daaaamian pisze:Eden Hazard
Fajny napastnik, może grać też na boku, dobry drybling, dobre wykończenie, niezła technika, jest strasznie szybki też, wygrywa dużo pojedynków jeden na jeden. On w przeciwieństwie do klubowego kolegi bardziej nadaje się do zrobienia kroku w przód.Daaaamian pisze:Gervinho
Taiwo ostatnio spuścił z tonu i czasem zdarza się że siedzi na ławce. Na pewno lepszy od Koncheskyego, do tego mocny strzał z lewej nogi, czasem zdarza mu się jedynie celnie strzelićDaaaamian pisze:Taye Taiwo
Podobno jeden z najlepiej zapowiadających się dmów we Francji, trafił nawet do kadry z tego co pamiętam. twardy i nieustępliwy, widziałem go jednak tylko kilka razy.Daaaamian pisze:Yann M'Vila
j/w, za często Tuluzy nie widziałem więc ciężko coś napisać. Podobno OM go też chce u siebie więc coś tam potrafi.Daaaamian pisze:Etienne Capoue
Jeden z tych piłkarzy którego każdy niby chce, a nikt go nie kupuje.Daaaamian pisze:Mamadou Sakho
Świetny środkowy obrońca, obecnie chyba najlepszy w Ligue 1.Daaaamian pisze:Adil Rami
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LiverpoolForever » 10 gru 2010, 21:26
LiverpoolForever

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 11 gru 2010, 1:21
Wedlug mnie wszyscy godni uwagiMoże ktoś w skrócie przedstawić tych zawodników?
Dr.Football1
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio