Moderatorzy - ocena pracy - Strona 43

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Jak oceniasz naszą prac? na forum ?

Wzorowa
15
6%
Bardzo dobra
32
13%
Dobra
42
17%
Średnia
40
16%
Słaba
19
8%
Bardzo słaba
14
6%
Tragiczna
82
34%
ATI
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ATI » 24 cze 2006, 15:19

Krzysztof Jarzyna pisze:I chlopaki musze Was zmartwic - na tyle na ile znam Niggaza wiem, ze woli dziewczyny.

Ty masz coś z głową, ewentualnie się spiłeś, albo naćpałeś, za takie coś to powinieneś bana dostać. Jak można do tego stopnia prowokować. Ktoś wychwala pracę Niggaza, a ty z takimi tekstami wyskakujesz. Zachowujesz się jak taki typowy Polak z pod monopolowego :roll: .

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 24 cze 2006, 15:20

ATI - Dołączył: 28 Maj 2006

Metal99 - Dołączył: 15 Sie 2005

Nie uważacie że za mało macie ? "koty" - że tak powiem - jak w armii. Chyba jeszcze za dobrze nie poznaliście starego wojska :] a już psioczenie. Jarzyna spoko ziomek jak reszta - nie ma podziałów - nawet fan Juve moze byc moderatorem - pozdro Maestro - tylko szkoda że wylączył się z dyskucji przed ten swój stołek :P [Wracaj ! chłopie ] zreszta jak Wy macie po miesiącu już krytyczne opinie na temat pracy tego czy tego to ładnie. Pamiętam jak zaczynałe tu pisać moderatorzy chciali mnie zabić :P mnie i tate :P potem razem walczyliśmy :twisted:

Powinniście podziekować że tak przygotowali mundial na forum i stronie itd a nie psioczyć :P

Metal99
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Metal99 » 24 cze 2006, 15:22

Ja dołączyłem prawie rok temu i żadnym kotem nie jestem a wiesz może nie pisałem dużo ale zaglądałem codziennie i wiem jaki jest Jarzyna on u mnie nie ma szacunku ale ty Zaza masz zawsze twoje posty mi się fajnie czytało jak ktoś by miał tu być modem to tylko ty nawet fan MILANU ;). Ale taka jest prawda, ze tu modzi nie dają przykładu i z tym musisz się zgodzić Zaza !

ATI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ATI » 24 cze 2006, 15:24

*_Zaza_* pisze:ATI - Dołączył: 28 Maj 2006
radekutd Pierwszy Skład Dołączył: 09 Kwi 2005

Chyba jednak trochę jestem na forum i znam Jarzyne jeszcze jak nie był modem.

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 24 cze 2006, 15:25

ATI przepraszam Cie, ale moj wrodzony instynkt obronny przed wszystkim co marne, nie pozwala mi na kontynuowanie tej dyskusji.

Juz napisalem - jezeli Ci sie nie podoba - pisz do admninow. Oni Cie wysluchaja.

Koniec tematu.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 24 cze 2006, 15:28

O kurde bela :?

To co się ostatnio wyprawia na forum to jest jawne przegięcie. Nie dość, że grafomani i reszta pokemonów atakują szczególnie intensywnie tematy piłkarskie to teraz jeszcze szturmują temat z uwagami do modów :o W sumie zrozumiałe jest, że można mieć uwagi. Nie jest natomiast zrozumiałe zachowanie niektórych osób i treść tych uwag.

ATI [']
Daruj sobie słodzenie mi bo to niczemu nie służy. Poważnie. Nawet 8923457345 takich opinii na mój temat z Twojej strony nie poprawią mi nastroju po przeczytaniu niektórych Twoich postów. Dyskusja w temacie o Manchesterze to jeden wielki LOL z Twojej strony i nie odpisałem tylko dlatego, że nie widzę potrzeby zniżania się aż tak nisko. Spód dna.

No i w tym temacie też musiałeś potwierdzić plotki, że nie potrafisz myśleć i pisać równocześnie. A szkoda.
Metal99 pisze:Ja ocenie pracę modów i adminów na słabą ! ponieważ potrafią dogryzać userom czego nie powinni robić Wink nie chodzi o mnie ale o innych jak czytam posty. W ogóle nie za wielu modów jest tu miłych a modzi mają dawać przykład dobrego zachowania i korzystania z forum a ja jakoś tego nie widzę, ale przyznaje forum jest bardzo dobre dzięki takim userom jak kama_reda, Zaza, dziecol31, Wazi i inni. Więc w moich oczach praca modów jest słaba !
Napisał grafoman, którego posty w skali 1-10 oceniłbym na (-69). Co do dogryzania to nie da się spokojnie i cierpliwie reagować na wszystkie debilizmy, kretynizmy, idiotyzmy i inne schorzenia jakimi dysponują nasi fajniutcy userzy. Zresztą taka dość ostra krytyka często potrafi przynieść lepszy skutek niż przymykanie oka. Poza tym moderatorm nie jest od tego, aby być miłym. Ktoś Ci bzurd w przedszkolu naopowiadał.

PS: Bartek, ale Ty jesteś niemiły :o :rotfl4:

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 24 cze 2006, 15:32

Romantyku, wróć! :płacze:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 24 cze 2006, 15:44

Chyba za bardzo do siebie wzieliście zdanie o armii :roll: Żeby nie było że nikt z Wami "koty" :wink: nie trzyma to w takim razie moderatorka to staluchu :wink: idą dalej wojskowymi grypsami. A tak na poważnie ATI chyba troche przesadzasz z tą ocena. Ba nie chyba - nie troche - ja nie administrator ale masz marne szanse :P a jak mam być szczery to w przypadku gdyby jakimś cudem coś wywalczył to ja stane na czele organizacji przywracających modertorów do pracy :P Bedziemy walczyć !

Krzysztof Jarzyna - liste wyborczna numer 5 -

Popieram ! Zaza :]

Jarzyna dawaj w wyborach na prezydenta Real wystartujesz - ja będę dyrektorem technicznym - wizja mercato - 5 nazwisk i jedziemy po zywciestwo :wink:

Metal nie z każdym modem trzeba sie zgadzać - czy dają przykład ? Nie muszą - przykład bierz z Taty albo brata :) Modzi pełnia swoją role dobrze - ba nawet trzeba im troche współczuć - bo czasem zdaje sobie sprawe ze On też wysiadają [jak teraz :P] zreszta Ty nie wiesz chyba jak był kiedyś, na poczatku:roll: - Piwus stana na czele nowej komisji śledczej :wink:

Ja modem ? nie dziekuje - zawsze stałem na czele opozycji :P zreszta napisałeś że modzi nie dają przykładu - a ja daje :roll:

musiał bym mieć licznik wp do 30

Corinthians nie kracz, nie kracz :P :wink:

Pozdro :!:

ATI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ATI » 24 cze 2006, 15:48

Niggaz pisze:No i w tym temacie też musiałeś potwierdzić plotki, że nie potrafisz myśleć i pisać równocześnie. A szkoda.

Za to osoby chlejące co chwile potrafią równocześnie myśleć i pisać, a to jest element obowiązkowy w dniu prawie każdego moda na tym forum. Ciekawe dlaczego zniknęły posty napisane przez 2 modów potym jak zamknąłeś mój temat. Jak dla mnie w tym momencie prawie każdy z modów na tym forum potwierdził swoje niesamowite buractwo i pospulstwo. Szkoda, że to forum nie funkcjonuje choćby tak jak PCLAB. Tylko, że tam są poważni ludzie :roll: . A moderatorzy nie występują w roli prowokującej grupy trzymającej władzę, ale jako autorzy świetnych recenzji i świetnych znawców tematu. Jak dla mnie 90% postów większości modów to są perfidnie nabijane.

Metal99
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Metal99 » 24 cze 2006, 15:53

Grafoman to ciebie zrobił Niggaz i ja sobie wypraszam żebyś tak się do mnie zwracał ! a w skali 1-10 nie ma (-69) chyba, że twoi koledzy z przedszkola ciebie tak kitują a ty pewnie taki łatwo wierny jesteś :pogrzeb: . Masz w jednym racje krytyka skutkuje ale ja nie chodzę do przedszkola tak jak ty i banda twoich kolesiów. A wiesz pomyliłem się co do ciebie myślałem, że równy z ciebie gość ale cóż człowiek ma prawi się pomylić :rotfl4:

4 WP. Zebys zapamietal, ze rodziny sie nie obraza. // Zły K.J.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 24 cze 2006, 15:54

Zapoznaliśmy się z Twoim (Waszym) punktem widzenia. Dziękujemy za uwagi, które pozwolą lepiej funkcjonować tej stronie. Ponieważ jak każdy reformator nie lubisz mleć ozorem po próżnicy, proponuję uderzyć wyżej, to jest na priv do administatorów.

Prosze tylko, że żebyś użył konkretów popartych faktycznymi wypowiedziami moderatorów, a nie zamęczał ich samonakręcającymi się teoriami.

Jeszcze raz dziękujemy, my źli moderatorzy kończymy dyskusję, której nie było.

Jednocześnie nie pozwolimy robić tego tematu śmietnika na jednoosobową (w postaci jednego metala) listę poparcia. osobiście proponuję wyłączyć komputer, przemyśleć sytuację, myślami wrócić do genezy toczenia piany. Czy jedno WP to dostateczny powód, by pluć dalej niż się widzi? Czy urojone zło moderatorów uprawnia do ich obrazy?
Ostatnio zmieniony 24 cze 2006, 16:02 przez petru, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 24 cze 2006, 16:00

ATI dosc szybko zmieniasz zdanie. Kilka dni temu chciales byc moim najlepszym kumplem, kilka minut temu bylem tylko ja zly, a teraz juz 90% moderatorow? :> Swoja droga - 90% czyli podejrzewam, ze ktorys jest dobry w kilku procentach, bo 10 nas tu nie ma :lol: Niewazne, glupi dowcip zlego moderatora.

W kazdym razie - jezeli Ci sie tu nie podoba to mozesz nas opuscic. To nie jest przymus. Pozwolilismy Ci zalozyc drugie konto - co jest tu ewenementem, bo normalnie za to jest ban, wiec domniemywam, ze chciales z nami pisac. Teraz nie wiem co chcesz. Byc moze masz jakies problemy z okresleniem wlasnego zdania. Tak zupelnie na powaznie - jezeli myslisz, ze bede prowadzil z Toba jakies wojny - to sie myslisz. Po pierwsze dlatego, ze nie o to tu chodzi, a po drugie - ze tak to ujme - wystepuje tu nierownosc stron.

Dlatego watpie, zebys cos wywalczyl, chociaz oczywiscie mozesz interweniowac w kazdej sprawie jaka Ci sie tylko wymarzy. Ale jezeli chciales zaczac nowe forumowe zycie - to zla droga.

No, wiedze, ze mnie jeszcze nikt nie pozbwail moderki, to moge nadal byc zlym i rosiewac zly przyklad gdzie sie tylko da :twisted: Sa sa sa sa sa...

Niggaz pisze:PS: Bartek, ale Ty jesteś niemiły
Ale musisz przyznac, ze z tymi dziewczynami to Ci przyslodzilem :P ;)

bragiel
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bragiel » 15 lip 2006, 18:56

Ile wynosi rekord ilości postów , napisanych w jednym dniu-wczoraj widziałem, że jedna osoba spłodziła 41 postów w jeden dzień-czy to rekord na tym forum? Czy może są jescze bardziej płodni userzy?

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 15 lip 2006, 20:25

Kiedyś Smithu napisał chyba dużo więcej. To było jeszcze w czasach kiedy starał się stworzyć tutaj swoje imperium :wink:

adik_pl
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adik_pl » 16 lip 2006, 18:33

Ja pozwolę sobie napisać na temat moderatorów.

Inteligentni, sporo wiedzą o sporcie, ale chyba za bardzo chcą dostać "Złote Usta" albo wzajemnie się sobie przypodobać. Zbyt wiele ironii w ich postach, zamiast gasić dyskusję, to dolewają oliwy do ognia, a czasami sami go rozpalają. Tak zdecydowanie nie powinno być i tego nie rozumiem.

pzdr.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”