Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 25 kwie 2012, 23:47
TS borys IFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 25 kwie 2012, 23:47
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 25 kwie 2012, 23:47
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 25 kwie 2012, 23:48
Ja tez jestem ciekaw co chlopaki powiedza,ale na ta chwile jestem niemal pewien dwoch rzeczy: Tymo pojdzie na srodek obrony,a Pjanic do pomocy. Z bokami obrony sa dwie mozliwosci: Twoja z Rafinha lub moja z ContentoEnJoy's pisze:Alaba odpada dlatego chyba Lahm na lewą, a Rafinha na prawą.
Ja nie wiem czy Jupp na tyle ufa Pranjicowi aby dać mu od pierwszej minuty grać.Szukam w głowie kto jest zdolny do gry w Bayernie, ale może być tak jak mówisz, że Tymo do obrony, a ktoś do środka wejdzie.Czekam co powie Akarin, Ebi.
Contento nie wyjdzie, on będzie na pewno kopać do końca sezonu w lidze.
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 25 kwie 2012, 23:49
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 25 kwie 2012, 23:49
Można gdybać, ale i CR i Kaka strzelili idealnie przy słupku, a Neuer wyciągnął się rewelacyjnie. Ramos chciał strzelić pod poprzeczką, a poszło nad wiec po co ryzykować?Loczki pisze:Wybronil niezle, ale karne da sie strzelic tak zeby bramkarz nie mial szans.Tomusmc pisze:Tu akurat bardziej bym stwierdził, że to Neuer przepięknie to wybronił bo to był mega trudny strzał tuż przy słupkuLoczki pisze:Czyli dalej utrzymujecie ze Ronaldo pokazal jak sie strzela karne ? ;d
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 25 kwie 2012, 23:50
cruel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 25 kwie 2012, 23:51
cru proszę Cię... przyjmij tą porażkę z honorem, a nie już odwołujesz się do Barcy...cru pisze:Mimo slabosci Realu w tym dwumeczu jest jeden pozytyw, dotyczacy obu polfinalow: istnieje LM bez drukarni i pomylek sedziowskich, to cieszy.
Że co? Real miał CSKA i Apoel, a dopiero Bayern był wyznacznikiem ich siły wg mnie. Niby czym Real zasłużył na grę w finale? Bo nie rozumiem...RealFan pisze:Ale gratulacje dla Bayernu, bo zagrali mega dwumecz. Obie drużyny zasłużyły by zagrać ze sobą raz jeszcze. W finale. Jednak to niemożliwe.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 25 kwie 2012, 23:54
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 25 kwie 2012, 23:56
A Bayern grał z Basel i Marsylią i w czasie gdy Real grał o ligę z Barceloną, oni sobie odpoczywali. Rzeczywiście masz problem.bartbuks pisze:Że co? Real miał CSKA i Apoel, a dopiero Bayern był wyznacznikiem ich siły wg mnie. Niby czym Real zasłużył na grę w finale? Bo nie rozumiem...
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 25 kwie 2012, 23:58
Hmm, ale to Bayernu wina, że Real grał o ligę z Barcą?RealFan pisze:w czasie gdy Real grał o ligę z Barceloną
Ale nie odp mi dlaczego wg Ciebie...RealFan pisze:Rzeczywiście masz problem
RealFan pisze:Obie drużyny zasłużyły by zagrać ze sobą raz jeszcze. W finale
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 25 kwie 2012, 23:59
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: SobolPL » 25 kwie 2012, 23:59
SobolPL

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 26 kwie 2012, 0:00
Zawisza Bydgoszcz tez jest dobra.RealFan pisze:Bo są dobre.
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 26 kwie 2012, 0:04
Nie wiem, nie widziałem.Dr.Football1 pisze:Zawisza Bydgoszcz tez jest dobra.
Kluchman
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio