Ekstraklasa w sezonie 2010/2011 - Strona 43

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Re: Ekstraklasa w sezonie 2010/2011

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 10 kwie 2011, 12:06

Nie popieram takiego zachowania ale weszlo to jeszcze wieksze pizdy...
ichał Kucharczyk nigdy nie będzie wielkim piłkarzem, tylko zwykłą, za przeproszeniem, pizdą, jeśli zamiast grać w piłkę, będzie się zastanawiał, jak oszukać przeciwnika. Ktoś powie, że to cwaniactwo. A my przy Kucharczyku balibyśmy się zostawić na wierzchu portfel, bo nie wiadomo, czy ewentualna kradzież też nie zostałaby zakwalifikowana jako cwaniactwo... Bo tak - Kucharczyk notorycznie kradnie. Okrada przeciwników z punktów, z premii...

Michale, młody jesteś, może da się jeszcze cię resocjalizować. Dopiero co zacząłeś grać w lidze, a już jesteś największym "nurkiem". Pamiętaj, że to najprostsza droga do tego, żeby stać się nie legendą, tylko pośmiewiskiem. Najlepsi piłkarze to tacy, których kopią po nogach, a oni biegną dalej. Jedna kosa, druga kosa - biegną. A ty jesteś na razie zwykłym złodziejaszkiem, który szuka okazji, by się ładnie wywrócić. To nie futbol, to obciach. Symulujesz ostatnio co mecz i wszystko wskazuje na to, że robienie z siebie błazna może być twoim znakiem rozpoznawczym. Zastanów się, czy po to trenowałeś całe życie... Masz swoje atuty, umiesz grać. Wolisz być kojarzony z przebojowymi akcjami, czy z bycia frajerem? Za twoje zachowanie - przysłowiowy kolumbijski palec w dupę.
A mowi im cos nazwisko Ronaldo? Cristiano Ronaldo? nie oszukujmy sie w Barcelonie tez sa tacy z inklinacjami do takich a nie innych zachowan, ktorych wychwalaja po niebiosa ale to frajerstwo jest tam juz ogolnie znane.... Mnie najbardziej smieszy, ze rozstawiaja wsyztskich po kontach, wyykaja bledy a sami popleniaja wielblady... pierwszy z brzegu to nazwanie RAangersow the Bhoys :lol:

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 10 kwie 2011, 12:17

Wiadomo, że Kucharczyk nie zagrał fair, ale takie przypadki to codzienność w światowym futbolu. Ale to co robi weszlo to jest jakaś paranoja. Oni w tym momencie osiągnęli dziennikarskie dno. Takie teksty są na poziomie zbuntowanych gimnazjalistów. Naprawdę dziwię się wszystkim odwiedzającym stronę tych pół-mózgów. Dziennikarska ekstraklasa - wyzywanie każdego od pizd i frajerów :brawo:

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 10 kwie 2011, 12:27

Oni w tym momencie osiągnęli dziennikarskie dno.
W tym? Przecież oni pisali bzdury wyssane z palca pod adresem różnych osób już wiele miesięcy temu.
Dziennikarska ekstraklasa - wyzywanie każdego od pizd i frajerów
Taki target - czytają ich ludzie, którzy właśnie wulgaryzmów i rzucania mięchem oczekują od portali sportowych, bo taki jest ich poziom na co dzień, więc oni im dają to, czego ludzie chcą. Przecież jakby pisali kulturalnym, grzecznym językiem te wszystkie artykuły, to nigdy by się nie przebili.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 10 kwie 2011, 18:58

Korona zagrała za mało agresywnie, ale przynajmniej współkomentujący w Canal+ dał radę - mistrzostwo obiektywnego komentarza :lol:. Szkoda, że Małecki tak źle uderzył tego karnego, można by dograć wtedy ten mecz na spokoju, ale przynajmniej w końcu mamy bramkarza, który w ma wpływ na wynik. Bo wynik nie jest zły, mimo, że to powinna być wygrana. Takie mecze są potrzebne na otrzeźwienie, bo z obroną trzeba coś zrobić. I z jopowaniem :).

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 16 kwie 2011, 15:08

Już dzisiaj polskie Gran Derbi? Polskie El Clasico? Derby Polski? Mam nadzieję, że żaden z klubów nie przegra tego meczu, bo życzę jak najlepiej im i ich trenerom. Szczególnie boję się o Bakero. Kiedy Lech ogłasza, że szkoleniowiec dalej będzie pracował oznacza to, że traci fuchę po pierwszym przegranym spotkaniu.
A Manuel i jego analny palec podejrzeli parę nowych technik: http://2.bp.blogspot.com/_FSLTVdTikps/T ... 00/MOMENTO . No dobra, napisałem posta tylko dla El Polaco Manuela.

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 16 kwie 2011, 15:37

Otoczka spotkań Lecha z Legią od zawsze mnie bawiła. Szczególnie fakt, że tak naprawdę spotkanie to nakręca tylko kibiców Lecha. Bez urazy, ale dla Legionistów ważniejszymi pojedynkami są mecze np. z Widzewem. Znajomy z Warszawy, nomem omen kibic Legii, kiedyś mi powiedział, że Legia ma mecze z Kolejorzem (wersja dla rozgarniętych ludzi - Kuchenkorzem) w głębokim poważaniu. Ja mu wierzę.

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 6740

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 16 kwie 2011, 16:00

Cholera, robią wrażenie trybuny Lecha. Zajebiście się to ogląda.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 16 kwie 2011, 16:46

Marco_Van_Basten pisze:Otoczka spotkań Lecha z Legią od zawsze mnie bawiła. Szczególnie fakt, że tak naprawdę spotkanie to nakręca tylko kibiców Lecha. Bez urazy, ale dla Legionistów ważniejszymi pojedynkami są mecze np. z Widzewem. Znajomy z Warszawy, nomem omen kibic Legii, kiedyś mi powiedział, że Legia ma mecze z Kolejorzem (wersja dla rozgarniętych ludzi - Kuchenkorzem) w głębokim poważaniu. Ja mu wierzę.
Bo tak jest. Lecha nawet postawilbym za Polonia na rowni z Wisla.

W relacji na zywo kibice Legii pisza ze kibice Lecha przez godzine pozdrawiali Legie ani razu nie spiewajac o swoim klubie :lol: Pewnie przesadzili ale nie pierwszy raz slyszalem ze najpierw ublizyc Legii potem slawic Lecha

Awatar użytkownika
darek123
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: darek123 » 16 kwie 2011, 18:05

Bienias pisze:
Marco_Van_Basten pisze:Otoczka spotkań Lecha z Legią od zawsze mnie bawiła. Szczególnie fakt, że tak naprawdę spotkanie to nakręca tylko kibiców Lecha. Bez urazy, ale dla Legionistów ważniejszymi pojedynkami są mecze np. z Widzewem. Znajomy z Warszawy, nomem omen kibic Legii, kiedyś mi powiedział, że Legia ma mecze z Kolejorzem (wersja dla rozgarniętych ludzi - Kuchenkorzem) w głębokim poważaniu. Ja mu wierzę.
Bo tak jest. Lecha nawet postawilbym za Polonia na rowni z Wisla.

W relacji na zywo kibice Legii pisza ze kibice Lecha przez godzine pozdrawiali Legie ani razu nie spiewajac o swoim klubie :lol: Pewnie przesadzili ale nie pierwszy raz slyszalem ze najpierw ublizyc Legii potem slawic Lecha
To jak kibicom Legii tak nie zależy na spotkaniach z Lechem to czego rzucili te race na kibiców Lecha po straconym golu ? Wkur[...] byli na pewno i to mocno więc bajek nie wstawiaj. Może przewidywałeś porażkę więc tak napisałeś.

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 16 kwie 2011, 18:15

darek123 pisze: To jak kibicom Legii tak nie zależy na spotkaniach z Lechem to czego rzucili te race na kibiców Lecha po straconym golu ?
A co mieli z nimi zrobić? Zabrać do domu?

E: BTW, Arboleda tak pięknie mówi po polsku, że się wzruszyłem. Do kadry go! Jako masażystę rzecz jasna. A piłkarze Legii niech nie udają, bo mają Skorży dość. Co któryś jest bliżej bramki, to robi wszystko tylko żeby gola nie zdobył. Manu to nawet grzecznie poczekał aż obrońcy Lechą wrócą.
Ostatnio zmieniony 16 kwie 2011, 18:17 przez Cris7, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 16 kwie 2011, 18:16

Generalnie bazujesz na kilku błędnych założeniach. Po pierwsze, że rzucanie racami świadczy o bardzo wyjątkowym traktowaniu meczu. Po drugie, że kibicom jakiegokolwiek klubu może nie zależeć na wygranej. Po trzecie, że kibice Legii w ogóle nie uważają meczu z Amicorzem za prestiżowy. Po czwarte, że miesiąc bez wygranej nie ma wpływu na ich nastrój. Po czwarte, że można napisać słaby merytorycznie post, rzucić na koniec mięsem i insynuację i czuć się jak zwycięzca. Ostrzeżenie.

Polskie Gran Derbi/derby Polski na stałym równym poziomie. Nie rozumiem, czemu Manu jest wystawiany. Nie rozumiem jak Lech to robi, nie powinni wygrać tego meczu. To prawdopodobnie wynika z jego majstrowego sposobu bycia. Maciek, trzymaj się!

PS. P.S. PS Bienias rok temu pisałeś, że meczowi z Wisłą jest najbliżej do derbów Polski, teraz zrównaliśmy się z Lechem? Nieładnie :>.

petrdcm
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 16 kwie 2011, 18:28

Błąd sędziego przy sytuacji bramkarza w sporym stopniu wpłynął na przebieg meczu. Nie wiem czy na wynik, ale to też możliwe.

Manu w obecnej formie to się nadaje co najwyżej na biegi krótkodystansowe.
Ostatnio zmieniony 16 kwie 2011, 18:30 przez petrdcm, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
darek123
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: darek123 » 16 kwie 2011, 18:30

piwus pisze:Generalnie bazujesz na kilku błędnych założeniach. Po pierwsze, że rzucanie racami świadczy o bardzo wyjątkowym traktowaniu meczu. Po drugie, że kibicom jakiegokolwiek klubu może nie zależeć na wygranej. Po trzecie, że kibice Legii w ogóle nie uważają meczu z Amicorzem za prestiżowy. Po czwarte, że miesiąc bez wygranej nie ma wpływu na ich nastrój. Po czwarte, że można napisać słaby merytorycznie post, rzucić na koniec mięsem i insynuację i czuć się jak zwycięzca. Ostrzeżenie.

Polskie Gran Derbi/derby Polski na stałym równym poziomie. Nie rozumiem, czemu Manu jest wystawiany. Nie rozumiem jak Lech to robi, nie powinni wygrać tego meczu. To prawdopodobnie wynika jego majstrowego sposobu bycia.

PS. P.S. PS Bienias rok temu pisałeś, że meczowi z Wisłą jest najbliżej do derbów Polski, teraz zrównaliśmy się z Lechem? Nieładnie :>.
Twoje ostrzeżenie dla mnie tylko potwierdza to co napisałem bo świadczy, że ciebie też to.... denerwuje ? Boromir napisał 2 przekleństwa a mu ostrzeżenia nie dałeś. Dziwne to skoro kibicujesz... Wiśle?Więc ja powtórzę. Legii zawsze zależy najbardziej na meczach z Lechem i Wisłą bo to są dwa kluby których nienawidzą najbardziej .Gadanie, że bardziej zależy im na meczu z Widzewem to wstawianie bajek i piszecie je tylko dlatego, że Wisła jest dla was za mocna a dzisiaj Lech okazał się też lepszy a Widzew jest cienki.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 16 kwie 2011, 18:41

Istotnie takie wygrane Lecha budzą we mnie pewien egzystencjalny niepokój, bo w oczach staje mi poprzedni sezon, kiedy był on wyżej w tabeli. Wtedy też miałem takie dziwne uczucie - coś było nie tak. I wiadomo, jak nas wszystkich irytują porażki naszej ulubionej warszawskiej drużyny. Poza tym nie wiem czy Wisła jest za mocna - Radović lepiej wali łokciem w twarz od Meliksona, a Choto profesjonalniej tratuje ludzi niż Chavez. Wydają się dość mocni. To takie na szybko zestawienie dwóch pozycji pod względem przygotowania fizycznego (w 15 minucie Legia była lepiej przygotowana fizycznie od Lecha - by Maciej Iwański - Paolo Terziotti jednak robi coś poza graniem na gitarze). Nawet nie będę wspominał o inteligencji Wawrzyniaka, który wygląda jak członek Mensa na tle dowolnego wiślaka.
Obrazek vs Obrazek

Awatar użytkownika
darek123
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: darek123 » 16 kwie 2011, 18:57

piwus pisze:Istotnie takie wygrane Lecha budzą we mnie pewien egzystencjalny niepokój, bo w oczach staje mi poprzedni sezon, kiedy był on wyżej w tabeli. Wtedy też miałem takie dziwne uczucie - coś było nie tak. I wiadomo, jak nas wszystkich irytują porażki naszej ulubionej warszawskiej drużyny. Poza tym nie wiem czy Wisła jest za mocna - Radović lepiej wali łokciem w twarz od Meliksona, a Choto profesjonalniej tratuje ludzi niż Chavez. Wydają się dość mocni. To takie na szybko zestawienie dwóch pozycji, pod względem przygotowania fizycznego (w 15 minucie Legia była lepiej przygotowana fizycznie od Lecha - by Maciej Iwański - Paolo Terziotti jednak robi coś poza graniem na gitarze). Nawet nie będę wspominał o inteligencji Wawrzyniaka, który wygląda jak członek Mensa na tle dowolnego wiślaka.
Żarty sobie robisz. Ja tylko nie czaję za co mi ostrzeżenie dałeś resztę dobrze napisałem przecież. Na pewno nie chodziło o wulgaryzm bo inni gorzej przeklinają i jakoś nie dostają ostrzeżeń. Więc nie bądź nieśmiałą panienką tylko powiedz jak mężczyzna o co ci chodziło.
PS Mecz Lecha z Legią był nudny jak flaki dopiero w końcówce się rozkręcił.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”