Ostrzeżenia - komentarze - Strona 43

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
smitu1
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu1 » 06 kwie 2005, 13:43

zawdi pisze:takie pytanie: czemu kontradmiral smitu zostal zbanowany?

hahahaha co za zjeby pierdolone :?

gizus
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gizus » 06 kwie 2005, 13:55

boshe nie to zeby to bylo nie fair ale smitu zbanowany :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

teraz to dopiero powinna byc zaloba narodowa :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 06 kwie 2005, 14:48

Zaza co ty robisz ze jeszcze cie nie zbanowali?????????

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 06 kwie 2005, 14:50

Czy jakis admin/mod wkoncu mi napisze dlaczego zaza nie dostal bana? nie chodzi o to ze mi przeszkadza, poprostu na tym forum wszyscy powinni byc traktowani tak samo :roll:

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 06 kwie 2005, 14:59

I są traktowani tak samo. No może kibice Juve gożej ale nie zawsze prawdziwi kibice zasługuja na szacunek i taki mają hehe :D

Serek no ja Ci powiem że nic. :roll: Nie wiem jak Tata ale ja nic nie robie tym bardzie złego 8) ... Potem bedzie Tata to pogadasz se z nim. Teraz pojecha po wódeczke i blanty :D Dzis derby to trzeba sie przygotować .... nadal czeka jak coś na numer faksu ... Pozdro Serek

Słuchajcie ostatnio coś coraz gożej sie wypowiadaja o Tej stronie !! Nie wiem kto to był może typowe insekty ale coś zaczyna sie tu źle dziać. Nie ma Wojne na stroni Głównej w kometarzach a na Formu jest zazwyczaj "wiecej postów na temat M jak Miłośc niz piłki nożne... " Może trzeba zacząć wojnki po meczowo kolejkowe ?? Oczywiscie jest na NIE ale jak cos to poprawi ?? mam miejmy nadzieje że to tylko teraz tak jest gyb tak smutny moment w Naszym życiu.....

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 06 kwie 2005, 15:05

Cholera, to forum zchodzi na psy, Admin i pare modow jest zalogowanych a nawet nie racza odpowiedziec, dlaczego zaza nie dostał bana.

Smitu dostal bana za link do swojego forum, a zaza nie dostal za dwa konta, sprawiedliowsc...

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 06 kwie 2005, 15:08

Lakier pisze:Cholera, to forum zchodzi na psy, Admin i pare modow jest zalogowanych a nawet nie racza odpowiedziec, dlaczego zaza nie dostał bana.

Smitu dostal bana za link do swojego forum, a zaza nie dostal za dwa konta, sprawiedliowsc...
Wydaje mi się, że się mylisz co do Smita. Smitu dostał bana za temat założony w dziale Hiszpania, którego nazwy nie przytoczę... :? :?

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 06 kwie 2005, 15:15

No widzisz cholerka jasna :D co za pech nie Lakier :D

Ania tematu nie przytoczy bo był jaki był..... Smitu i tak wróci :D A zaza i Tata nie lanie regulaminu :D Skumaj baze kolo bo widze że masz wiekszy problem niż nie jeden 17 przed pierwszy razem .....

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 06 kwie 2005, 15:16

Anka pisze:Wydaje mi się, że się mylisz co do Smita. Smitu dostał bana za temat założony w dziale Hiszpania, którego nazwy nie przytoczę... :? :?
temat zalozyl z innego nicka, juz jak dostal bana na strarego. nie macie obowiazku podawac waszych powodow zbanowania go, ale wypadalo by. temat zalozony w hiszpanii powinien byc zagwiazdkowany.
komentarz do sprawy zazy tez chyba powinien sie pojawic.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 06 kwie 2005, 15:41

Zaza powiem Ci jak bylo w moim przypadku.

Wczoraj przyjechal do mnie brat cioteczny. Ja sobie surfowalem po internecie (takze i po tej stronce) , a On sie patrzyl. Spytal mnie czy tez moze troche popisac na stronce pilka.pl (troche sie pilka interesuje). To ja mu mowie dobra , ale czekaj zaloze ci inne konto - bo nie chcialem zeby mi splamil dobre imie :lol:. Musialem wyjsc na godzinke on zostal zbanowany sam zalozyl jeszcze jedno konto (ktore pozniej takze zostalo zbanowane) ale najgorsze , ze i ja dostalem bana ! Na gg spytalem Tomusmc czy ja i ktos jeszcze nie mozemy miec razem 2 kont na jednym kompie - odpowiedzial , ze nie wie. Dopiero dzis udalo mi sie zlapac Age i mnie odbanowala.

Tak wiec troche dziwi mnie fakt , ze ciebie jeszcze nie zbanowali :wink:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 06 kwie 2005, 15:45

Oj widze że Państwo maja znów EPOke żalenia się ..

No to wyjaśnijmy nie poruzumnienia :!:

Wróciłe ze sklepu mam chwilke czas wódeczka jest juz - synek pojachał po towarek :D bo chłopaki są daleko i trzeba zdzwoić :D w Wiecie dzisiaj Derby stolicy mody to bedzie mecz pełem kunsztu piłkarskiego jak kroje Dolce & Gabbana

Mianowicie jak jest problem że syn pisze nie kiedy z mojego konta yo prosze o numer faksu wysle państwu pisamna zgode na kozystwanie z konta w razie problemów jest jeszcze mój meila do korespondencji.

Po drugie maja państwo milo i przyjazna stronke na której pojwaiaja sie insetky jak to syn mówi i chyba walka i nim jest wazniejsza niż jakieś bunty maszyn.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8798
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 06 kwie 2005, 15:46

Powiem tylko jedno : nalezy sie ban dla ZAZY, a co do bana dla Smitu to prosze o jakies wyjasnienie

Pozdro

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 06 kwie 2005, 15:59

Przeczytałem tutaj gdzieś, że są zalogowani Admini i modzi ale nikt nie odpowiada. Otóż pragnę wyjaśnić, że praca NAD FORUM nie jest jednym zajęciem jakie wykonują te osoby. Najczęściej wykonywane są też prace dla dobra samego serwisu więc nie ma się co burzyć.

Sprawa Zazy:
Niedługo redakcja wyda oficjalne oświadczenie....

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 06 kwie 2005, 16:23

Wiem , ze powinno byc rownouprawnienie , ale proponuje nie banowac Zazy. Smiesznie sie czyta jego komentarze , a i wiedze o pilce ma dosc szeroka. Wiec moze jakies 5 ostrzezen i usuniecie jednego konta?

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”