Mroczkowski się zupełnie pogubił..

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 28 mar 2013, 21:19
NoName1989
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 29 mar 2013, 9:53
Mówisz, masz.NoName1989 pisze:Górnik strzela dwie bramki i powinien strzelić jeszcze jedną
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 30 mar 2013, 14:21
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: P47ryk » 30 mar 2013, 18:04
P47ryk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukas_k » 31 mar 2013, 23:15
lukas_k

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Edekkomentuje » 01 kwie 2013, 7:44
dobitka z karniaka też niczego sobielukas_k pisze:Zapomniałem nawet ocenić wczorajsze spotkania
bo Robak fatalnie strzelił i Słowik obronił. Trzeba jednak przyznać, że z gry zasłużony remis.
Bałem się tego spotkania, bo Polonia to niewygodny zespół, dodatkowo to derby i dochodziły jeszcze dodatkowe aspekty. Nie wiadomo też na co stać Legię na wyjazdach. Po wpadce z Koroną, teraz zaczyna to wyglądać lepiej, ale nie są to jakieś przekonywujące zwycięstwa, choć i tak jest lepiej niż sezon temu, gdzie często były wpadki. Na początku meczu Legia zdominowała Polonię, ta ograniczyła się tylko do wybijania piłek przed siebie. Myślałem, że już pójdzie łatwo. Potem strzelona bramka i znów zabrakło dobicia przeciwnika. Furman uratował jednak sprawę i nie zmaścił meczowej piłki. Dostanie chyba jakiś prezent od prezesa Leśnodorskiego, bo ten po bramce bardzooo się ucieszyłlukas_k pisze: Polonia Warszawa - Legia Warszawa 1:2
Nie mam szczęścia do derbów Warszawy. Są to już moje 3 derby w TV, ale emocji w nich nie ma za dużo. Można powiedzieć, że wczoraj można było spokojnie obejrzeć ostatnie 15 minut, bo właśnie w nich wszystko się działo. Kiedy Piątek strzelił gola (niesłusznie, bo ze spalonego) to już się cieszyłem, że Legia straci punkty, ale niestety dla mnie poszła piękna akcja Legii, Vrdoljak świetnie wrzucił do Furmana i chłopak z moich okolic zdobył zwycięską bramkę. Szkoda, ale jutro w Szczecinie odrabiamy 3 punkty![]()
Edekkomentuje

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 05 kwie 2013, 12:41
NoName1989

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Edekkomentuje » 05 kwie 2013, 12:51
Edekkomentuje

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 05 kwie 2013, 12:58
Professor Chaos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: eegoiste » 05 kwie 2013, 13:00
eegoiste
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 05 kwie 2013, 13:05
Bez jaj i tak jest olbrzymi problem z uzbieraniem 16 zespołów z licencją.Professor Chaos pisze:Ale głupota. Jakby niemożna było zwiększyć po prostu liczby drużyn w tej śmiesznej lidze
BarcaQzYN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 05 kwie 2013, 13:22
NoName1989

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 05 kwie 2013, 13:35
A kto o tym decyduje? Kluby, które ani myślą dzielić dotychczasową pulę pieniędzy pomiędzy dwa dodatkowe kluby. Z tego samego powodów nie rozpatrywano zmniejszenia ligi i grania trzech rund. Postawiono więc na pewną fasadę reformy, że niby coś się dzieje, że mamy nowego światłe pomysły. Kabaret.Professor Chaos pisze:Ale głupota. Jakby niemożna było zwiększyć po prostu liczby drużyn w tej śmiesznej lidze
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 05 kwie 2013, 13:36
Tak i zaokrąglone do góry w razie potrzeby.Edekkomentuje pisze:Punkty po rundzie zasadniczej zostaną podzielone?
Skąd info?Jeśli możesz to zapodaj linkiem,bo z tego co na razie czytałem to Ekstraklasa w przyszłym sezonie nadal ma liczyć 16 zespołów.NoName1989 pisze:Podobno właśnie, że Ekstraklasa zmierza do zwiększenia ligi o 2 zespoły.
ryba_82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 05 kwie 2013, 15:01
j1mmy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio