Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 05 mar 2007, 12:42
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 05 mar 2007, 13:05
Krzysztofie co do słabych rywali BVarcy to zauważam, że włąśnie te drużyny broniące się przed spadkiem mogą być groźniejszeNo mecz za tydzien na pewno wiele wyjasni, bo jezeli Real przegra to strata do samej Barcelony wyniesie 8 punktow co patrzac na kolejnych rywali ekipy Ryja (jedynie Atletico na wyjezdzie, reszta nie powinna sie za bardzo stawiac) o dogonieniu Katalonczykow bedzie mozna zapomniec.
rokuś skoro mozna to nazwać teatralnym padem, to jak brać pod uwagę zeszłosezonowe "gleborzuty" w wykonaniu Eto'o i Messiego ?iekawa teoria. karny to powinien byc po faulu pato na reyesie. a nie po teatralnym upadku cassano
assurbanipal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 05 mar 2007, 13:32
assurbanipal pisze:rokuś skoro mozna to nazwać teatralnym padem, to jak brać pod uwagę zeszłosezonowe "gleborzuty" w wykonaniu Eto'o i Messiego ?
assurbanipal pisze:PS. Wracając do tego spotkania i meczu sobotniego .... ktoś tutaj nas usilnie ostatnio przekonywał, że sędziowie notorycznie mylą się na naszą korzyść ........ szkoda, że nie miał racji, by spokojnie wygralibyśmy mecz z Getafe
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 05 mar 2007, 17:26
vakabayashi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 05 mar 2007, 17:38
Tak, ale chodzi o to, że Real ma jeszcze przed sobą rewanżowe spotkania z Sevillą, Valencią i Zaragossą, podczas gdy Barcy zostaje tylko Atletico z tych ekip z czołówki.Jarzinho pisze:Nie wiem czy Barca bedzie miala słabszych rywali po GD, przeciez Real gra w tej samej lidze.
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 05 mar 2007, 18:00
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 06 mar 2007, 10:48
.... ja tak nie twierdzę, ale skoro ty widzisz stronnicze sedziowanie na nasza strone, a nie bledy sedziego ...... to ja biorac z ciebie przyklad rowniez tak interpretuje bledy "czarnych" w meczach Barcy z zeszlego zezonyNie miałem racji, mialem tyle samo jak inni w stwierdzeniu, ze sedziowie pomagaja Barcelonie.
assurbanipal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 06 mar 2007, 15:47
to nie obrońca "dziubnął" piłkę tylko sam Robinho lewą nogą ją sobie lekko przesunął i potem udzerzając nie trafił do pustej bramki, a takie rady to ty możesz sobie sam udzielać młody. Mecz oglądałem uważniej od ciebie, w końcu mam 1 Mbwichniar pisze:Akarin pisze:
a sam Robinho również błysnął nie trafił do pustej bramki z lini
Tylko mógłbyś zauważyć że obronca "dziubnął" piłkę, i dlatego Robson nie trafił Wiec na nastepny raz uwaznie obejrzyj mecz zanim cos napiszesz
EDIT: A poza tym sędzia nie gwizdnął ewidentnej "11" dla Realu po faulu na Cassano, jeszcze mu żółtko pokazał
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 06 mar 2007, 15:50
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 06 mar 2007, 15:57
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 06 mar 2007, 18:47

Makis

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zale$ » 07 mar 2007, 22:28
Zale$
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wichniar » 07 mar 2007, 23:01
Nie no chłopie,weź się zastanówAkarin pisze: nie trafił i już, a powienin
wichniar

Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 08 mar 2007, 12:59
kiepski ale dający sie przewidzieć, i za dobrych lat Realu gdy osiągaliśmy sukcesy to przegrywaliśmy w niemczechRealFan pisze:Ps. Kiepski dziś prezent na 105 urodziny
vakabayashi
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio