FMy - Strona 424

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 41

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 22 lut 2008, 17:08

Loczek pisze:Niestety bugów nijak wyeliminować nie można żadnym patchem.
ja z kolei zainstalowałem na nowo grę i znów dzień zrównał się z nocą :roll:
Muszę chyba zakupić tabletki na sen, bo inaczej do 6 rano będę grał w FMa a w na 10 do pracy muszę jechać.
Poza tym zainstalowałem sobie tą paczkę grafik którą wam pokazywałem.
Jakie efekty ? Gra ładuje się 10 razy dłużej niż zwykle. Ale za to efekty są przepiękne, dlatego gorąco polecam.
I nie wiem znów kim zacząć grać, w jakiej lidze, jakim klubem, kogo kupić. Na nowo rozpocznie się sraczka z powodu złego transferu, sny o taktyce. nawet w kościele myślę co by tu jeszcze zmienić. O zgrozo. Chyba zapiszę się do klubu AGF - Anonimowi Gracze FM'a.
ściągnąłem tę paczkę ale kurde wypakowywuje się do 98% i wyskakuje błąd a gdy wrzucam to do folderu z grą robię folder graphics i następnie włączam fma to pojawia mi sie biały ekran i musze reinstalować grę :( kurde wcześniej wszystkie zdjęciami śmigały i była pieknie a teraz takie problemy :( wstyd ! :evil:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 22 lut 2008, 22:04

Van der Vaart pisze:A tak w ogóle, jeśli ktoś chce mieć radość z gry to niech gra na nowym patchu, a jeśli nie to niech gra na zwykłej wersji FM, proste.
Dla mnie to chyba jednak trudne bo brak realizmu nijak ma się IMO do radości z gry. Abstrahując już nawet od tego, że zwycięstwo 1:0 to lepszy (z punktu widzenia piłkarskiego) wynik niż zwycięstwo 5:4.

Van der Vaart
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Van der Vaart » 22 lut 2008, 22:16

Mentor pisze:
Van der Vaart pisze:A tak w ogóle, jeśli ktoś chce mieć radość z gry to niech gra na nowym patchu, a jeśli nie to niech gra na zwykłej wersji FM, proste.
Dla mnie to chyba jednak trudne bo brak realizmu nijak ma się IMO do radości z gry. Abstrahując już nawet od tego, że zwycięstwo 1:0 to lepszy (z punktu widzenia piłkarskiego) wynik niż zwycięstwo 5:4.
Twoja sprawą, jeśli wolisz tracić dalej nerwy, przez to że twój najlepszy snajper, którego sprowadziłeś w oknie transferowym, nie może strzelić nawet jednego gola, choć ma atrybut wykańczanie akcji na 20. :roll:

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 22 lut 2008, 23:04

THEMANIEK pisze:ściągnąłem tę paczkę ale kurde wypakowywuje się do 98% i wyskakuje błąd a gdy wrzucam to do folderu z grą robię folder graphics i następnie włączam fma to pojawia mi sie biały ekran i musze reinstalować grę Sad kurde wcześniej wszystkie zdjęciami śmigały i była pieknie a teraz takie problemy Sad wstyd ! Evil or Very Mad

Też mam taki sam problem. Dlatego wrzuciłem tylko facepacki z tego packa i działa

Awatar użytkownika
Fler
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fler » 23 lut 2008, 1:16

Ja jak narazie rozpoczałem drugi sezon Lokomotiem Moskwa i jestem jak narazie po 3 meczach 3 zwyciestwa poki co i czeka mnie teras mecz z Zenitem S. Petersburgiem(Mistrzem z 1 sezonu)

THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 41

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 23 lut 2008, 9:57

Loczek pisze:
THEMANIEK pisze:ściągnąłem tę paczkę ale kurde wypakowywuje się do 98% i wyskakuje błąd a gdy wrzucam to do folderu z grą robię folder graphics i następnie włączam fma to pojawia mi sie biały ekran i musze reinstalować grę Sad kurde wcześniej wszystkie zdjęciami śmigały i była pieknie a teraz takie problemy Sad wstyd ! Evil or Very Mad

Też mam taki sam problem. Dlatego wrzuciłem tylko facepacki z tego packa i działa
Przerzucam właśnie tylko te graphics\pictures\faces ale i tak kurde biały ekran sie robi :( może Loczek coś zmieniałeś ? bo już kompletnie nie mam pomysłu co jest :(

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 23 lut 2008, 10:03

Nic nie zmieniałem. Instalka gry. Patch. Zgranie cracka. Dodać folder z facepack. Odpalam i jedziem

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 23 lut 2008, 17:14

Obrazek

Czy to aby nie mała przesada :roll: ?

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 23 lut 2008, 17:17

RóżA pisze: Czy to aby nie mała przesada Rolling Eyes ?

Też tak kiedyś miałem. Tylko to był Liverpool. :wink:

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 23 lut 2008, 17:27

O, Róża nadal gra w FM'a i ponownie od początku, tylko ... czemu takim cieńkim zespołem :?: :wink:

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 23 lut 2008, 17:32

Zacząłem sobie znowu grać przez tego nowego patcha. Póki co gra trochę nudna, ale gra mi się jakoś ciężej. W pierwszym sezonie nie wygrałem nic ( :o ), a do tego w Premiership zająłem dopiero trzecie miejsce. No, ale w drugim wszystko wskazuje na to, że zdobędę poczwórną koronę :D .

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 23 lut 2008, 17:38

Jak widzę te wyniki Róży - 7:0 z Bayernem, 6:3 z Chelsea - to odechciewa mi się instalować najnowszą łatkę.
Postanowiłem zabawić się w Ancelottiego i potwierdzić swoją tezę, że Milan jest jedynym klubem z czołówki światowej, którego taktykę da się bezproblemowo przenieść do FM.
Na razie rozegrałem trzy mecze i wyniki są zupełnie inne, niż te Milanu - dwa zwycięstwa i remis ;) - ale gra bardzo, bardzo podobna. Dopracuję ją jeszcze trochę i zobaczę, czy na dłuższą metę uda mi się coś nią osiągnąć ;)

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 23 lut 2008, 19:38

Ja już na nowym patchu gram Valencią, taktyką, która w Fm'ie 08 bez łatek kompletnie się nie sprawdziała, tak teraz, wygrywam cały czas. A jeszcze, miałem trudny początek, zaczynając la Ligę mecem z Barceloną, Sevillą, Atletico i Realem. I wszystkie te mecze pod rząd.

Awatar użytkownika
Fler
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fler » 24 lut 2008, 12:06

Ma ktoś może lekarstwo na tego nowego patcha?? Wiecie oco chodzi :)

Van der Vaart
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Van der Vaart » 24 lut 2008, 14:30

Fler pisze:Ma ktoś może lekarstwo na tego nowego patcha?? Wiecie oco chodzi :)
Chodzi Ci o cracka, czy o łatkę?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”