Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 20 mar 2007, 16:24
TS borys IFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 20 mar 2007, 16:39
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 20 mar 2007, 16:39
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 20 mar 2007, 16:43
TS borys IFC pisze:zeszly sezon pamietasz cos z niego???
Dwukrotnie w tym sezonio go widziałem na tej pozycji i Sevilla nie stracila bramki... Fakt, ze z koniecznosci, ale dał rade.Mentor pisze:Nie przesadzaj. Jeżeli Alves może grać na środku defensywy to chyba Deco również
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 20 mar 2007, 16:45
TS borys IFC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 20 mar 2007, 16:49
Zastrzel tego, kto Ci tak powiedzial. Abstrahujac juz nawet od tego, ze wszyscy Brazylijczycy, ktorzy sie przeprowadzaja do Europy wspominaja o roznicy miedzy ich krajem a praktycznie kazda wiodaca liga starego kontynentu, to popatrz chociazby na Robinho, ktory jest standardowym przykladem na to, ze miedzy tymi ligami nie ma roznic.TS borys IFC pisze:a i jeszcze w brazylii byl swietny a wiadomo ze to nie jest DUZO slabsza liga od hiszpanskiej
Krzysztof Jarzyna

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 20 mar 2007, 16:52
TS borys IFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 20 mar 2007, 16:52
Ja nie widziałem a więc trudno mi uwierzyć, ale mniejsza o to. Kto widział Alvesa w akcji przynajmniej kilka razy ten wie, że koleś zupełnie nie nadaje się do gry na środku obrony. On musi biegać jak szalony, atakować skrzydłem, schodzić do środka, strzelać i podawać a nie trzymać linii, walczyć o górne piłki i kryć napastników drużyny przeciwnejJarzinho pisze:Dwukrotnie w tym seoznei go widizałem na tej pozycji i Sevilla nei stracila bramki... Fakt, ze z koniecznosci, ale dał rade.
Wystarczy, że będzie zawierał jakąś merytoryczną treść. Napisałeś, że mamy sporo racji, ale Ty również i tyle argumentów. Potem powołałeś się niby na poprzedni sezon jednocześnie niczego konkretnego nie pisząc.TS borys IFC pisze:czy post musi byc dlugi zeby miec sens??
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 20 mar 2007, 16:53
Kiedy? Z kim ? Ile minut? Jaka nota? Jednym słowem chce dowodów Jarzinho....dowodówJarzinho pisze:Dwukrotnie w tym sezonio go widziałem na tej pozycji i Sevilla nie stracila bramki... Fakt, ze z koniecznosci, ale dał rade.
Rossi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 20 mar 2007, 16:55
nie jest, pozostaje pytanie czy może byćKrzysztof Jarzyna pisze:Nie no Cicinho lepszy od Alvesa nie jest
Krzysztof Jarzyna pisze:Ramos czy nawet Cicinho az tak bardzo slabsi od Alvesa nie sa, zeby trzeba bylo go sprowadzac.
Krzysztof Jarzyna pisze:Poza tym - co do tego gloryfikowania Daniego to jezeli w ofensywie jest rzeczywiscie swietny to az tak bardzo zajebisty w defensywie nie jest.
Jarzinho pisze:40-50 mln za duet
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 20 mar 2007, 17:12
vakabayashi pisze:a portuglaczyk dopiero ten sezon ma w Premiership tak dobry i nikt nie moze być pewny żę powtórzy to w hiszpaniii
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 20 mar 2007, 17:14
Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 20 mar 2007, 17:41
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 20 mar 2007, 17:49
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 20 mar 2007, 17:53
rkoeman
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin