Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 426

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 28 mar 2010, 12:52

Manchester raczej zbyt porywająca nie grał ale na tyle dobrze by poradzić sobie z obroną Bolton a raczej tylko z Zat Knight'em który się wczoraj popisał :lol: Goal ala rasowy napastnik i chyba Berba przy swojej bramce puścił mu piłkę między nogami. Widać było że Valencii brakowało trochę Rooneya biegał i nie miał tak kom dograć tej piłki jak to miało miejsce z Rooneyem :) Zbliża się mecz z Bayernem ,myślę że te spotkaniem będzie swego rodzaju spotkaniem o honor dla Bayernu bo raczej na pewno rok 99' wciąż boli.Według mnie Bayern powinien uważać na Robbena na jego zejścia do środka i lewą nogę. Bo to raczej on jest tym który ciągnie grę Bayernu a nie Ribery. Jak go Evra dobrze przypilnuję to będą spokojni o wynik bo raczej Bayern nie jest w stanie MU czymś wyjątkowym zaskoczyć ale to jest piłka i wszystko może się zdarzyć.

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 28 mar 2010, 15:50

KajoFC pisze: a raczej tylko z Zat Knight'em który się wczoraj popisał :lol: Goal ala rasowy napastnik
To był Samuel, który dobrze meczów z nami raczej nie wspomina :wink:

Widzę po Twoim poście, że było zasłużone świętowanie :lol:

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 28 mar 2010, 16:52

Hehe możliwe miałem dobrą banie po meczu z Chelsea a oglądałem mecz na Canal + a oni coś mówili że to Knight i już strzelił w tym sezonie samobója. W ogóle Ci z + też mają dobre komentarze xD W meczu z CFC wchodził na boisko młody obrońxca Van Aanholt to ci mówili że to Sturridge. W meczy Roma- Inter też poleciał tekst że rzucił piłkę do LuceTona miało być poprawnie do "luki toniego" :lol:

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 29 mar 2010, 18:15

Jeżeli Nemanja dostanie karę na cztery meczy to można stwierdzi iż ta cała komisja czy inne gówno które o tym decyduje jest stronnicze i tyle, naprawdę to będzie bardziej żenujące niż poziom komentatorów sportowych w Polsce :roll: ...

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 29 mar 2010, 18:28

jak uznają, ze jest winny to raczej na pewno bedą 4, bo już miał czerwo w tym sezonie. Tak samo Ade teraz miał 4 mecze, bo wcześniej już dostał czerwo w meczu z Arsenalem. Vidic z Liverpoolem chyba miał.

Awatar użytkownika
Fishbone
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 28
Kibicuję: GKS Katowice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 29 mar 2010, 19:35

Nemanja Vidić może zostać zawieszony nawet na cztery spotkania za uderzenie łokciem napastnika Boltonu Wanderers Johana Elmandera. W sobotę Manchester United podejmuje Chelsea Londyn w być może kluczowym spotkaniu sezonu angielskiej Premier League. Trwa zacięta walka o tytuł. Starcie Serba ze Szwedem uciekło uwadze sędziego Martina Atkinsona, jednak defensor "Czerwonych Diabłów" znalazł się na celowniku Angielskiego Związku Piłkarskiego. Elmanderowi założono cztery szwy.

Będzie to trzecia czerwona kartka Vidicia, za co na pewno zostanie zawieszony na trzy spotkania. Niewykluczone jednak, że kara zostanie podwyższona do czterech meczów. To poważne osłabienie walczącego o obronę mistrzowskiego tytułu piłkarzy Manchesteru.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 29 mar 2010, 19:56

Mógłby ktoś wrzucić jakiś filmik z tą sytuacją?

smurano
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smurano » 29 mar 2010, 20:11

To już bedą jajaca jak go zawieszą. Uderzenie owszem ale w walce o górną piłke, napewno nie zrobił tego specjalnie. Żenujące sie to robi powoli :roll:

aldoraine
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: aldoraine » 29 mar 2010, 20:12

jak Vidić zostanie ukarany to będzie skandal po prostu. Boski Gerrard za bardziej chamskie uderzenie został uniewinniony. Serb wyjechał z lokciem ale nie widział szweda tylko patrzył na piłkę

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 29 mar 2010, 21:00

To będzie naprawdę kolejny nieśmieszny żart w wykonaniu FA. Vidic oczywiście uderzył Elmandera łokciem, ale przy walce o głowkę, zupełny przypadek moim zdaniem. Takie starcia są w każdym spotkaniu i karane są zwykle żółtymi kartkami.

Awatar użytkownika
Fishbone
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 28
Kibicuję: GKS Katowice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 30 mar 2010, 12:17

Bramkarz Atletico Madryt David De Gea powiedział w zeszłym tygodniu, że odrzucił propozycję transferu do Wigan Athletic, bo wierzy nadal w możliwość transferu do Manchesteru United i zastąpienia Edvina van der Sara udającego się na piłkarską emeryturę.

- Wiem tylko, co mi mówili w klubie, że Manchester pytał o mnie - mówi De Gea. - Wierzę, że teraz nie czas przenieść. Miałem iść do Wigan latem ubiegłego roku, ale chciałem pozostać w Atletico i wykorzystać szanse na transfer innym razem. Premier League jest przyjemny dla każdego gracza i to jest opcja, którą chciałbym wykorzystać nieco później w moim życiu - podkreśla golkiper Atletico.

- W tej chwili moja głowa skupia się na Atletico. Dla mnie Van der Sar jest jednym z najlepszych na świecie w ostatnich latach i bardzo chciałbym go za jakiś czas zastąpić - dodał David De Gea.

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 30 mar 2010, 17:01

Może ktoś coś więcej napisać na temat tego bramkarza? Widziałem go w akcji chyba poraz pierwszy w niedzielę, więc ciężko wyciągać wnioski. Komentatorzy z kolei mówili, że często zdarzają mu się klopsy, ale w sumie gdyby tak rzeczywiście było to chyba nie miałby miejsca w bramce Atletico.

E: Dzięki LokLefAttaiff za odpowiedź!
Ostatnio zmieniony 30 mar 2010, 17:16 przez Cris7, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 30 mar 2010, 19:56

Ja pamiętam jego debiut, i początki. Na początku był trochę niepewny, ale obronił karniaka i już było lepiej. Jest wysoki, 90 rocznik, właśnie idealnie wkomponował się w wielką piłkę, i gabarytowo napewno przypomina VDS'a.
Podejrzewam że gdyby nie wyjazd Sergio Asenjo na MŚ U19 to David dalej byłby trzecim bramkarzem i mało kto by o nim słyszał.
Gdy jednak dostał szansę a potem wrócił Asenjo, to kibice wymusili jego grę w pierwszym składzie.
Naprawdę liczą na niego, gdyż może on być odpowiednikiem Casillasa. Jednak patrząc na te wypowiedzi o transferach do MANU, chyba nie ma na co liczyć.

I powiem krótko, jest to gościu na którego można od razu postawić

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 30 mar 2010, 22:41

Bardzo slaby Manchester. W obliczu skreconej kostki Wayna Wasz awans stoi pod duzym znakiem zapytania. Swietny Edwin, a dalej nicosc.
Mam nadzieje, ze w rewanzu dacie rade, bo nie zdzierze kolejnego onanizmu pana R.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 mar 2010, 22:46

JEST OSOBNY TEMAT :!:

:roll:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”